Shirts bedrukken

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 121

 1. Heros unisex t-shirt met korte mouwen
  Vanaf € 4,12 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,26 Bij 500 stuks
 2. Stedman sportshirt Mesh ActiveDry for kids
  Vanaf € 6,56 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,18 Bij 500 stuks
 3. Vaillant blouse
  Vanaf € 7,58 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,99 Bij 500 stuks
 4. Gildan heavyweight kinder T-shirt
  Vanaf € 2,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,07 Bij 500 stuks
 5. Vaillant dames blouse
  Vanaf € 32,25 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 25,27 Bij 250 stuks
 6. Beoordeling:
  100%
  #Exact 190
  Vanaf € 3,92 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,27 Bij 500 stuks
 7. B&C Exact #150
  Vanaf € 3,53 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,79 Bij 500 stuks
 8. Harvest & Frost Green Bow 01 Regular fit
  Vanaf € 101,16 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 79,86 Bij 100 stuks
 9. Overhemd Yellow Bow 50 slim fit
  Vanaf € 57,19 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 45,15 Bij 100 stuks
 10. Organic T-shirt Milo heren
  Vanaf € 3,10 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,45 Bij 500 stuks
 11. Beoordeling:
  100%
  Basic-T bodyfit T-shirt
  Vanaf € 5,70 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,50 Bij 500 stuks
 12. Beoordeling:
  80%
  Premium heren polo
  Vanaf € 19,48 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,86 Bij 250 stuks

Artikelen 1-12 of 121

Hoe worden shirts gedrukt

Shirts kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal, het ontwerp en de gewenste kwaliteit. Enkele veelgebruikte druktechnieken voor het bedrukken van shirts zijn:

 1. Zeefdruk: Een populaire methode voor het bedrukken van shirts in grote aantallen. Bij zeefdruk wordt een sjabloon (zeef) gebruikt om inkt door te laten op het shirt. Elke kleur vereist een aparte zeef, dus het is het meest kostenefficiënt voor ontwerpen met enkele kleuren.

 2. Digitale druk: Hierbij wordt de inkt rechtstreeks op het shirt aangebracht met behulp van inkjetprinters. Digitale druk biedt meer vrijheid in ontwerpmogelijkheden en is geschikt voor kleine tot middelgrote oplages en gedetailleerde ontwerpen.

 3. Transferdruk: Bij deze methode wordt het ontwerp eerst op een speciaal transferpapier gedrukt en vervolgens overgebracht op het shirt met behulp van hitte en druk. Transferdruk is geschikt voor complexe ontwerpen en kan op verschillende stoffen worden toegepast.

 4. Sublimatiedruk: Vooral geschikt voor polyester shirts. Hierbij wordt het ontwerp met speciale sublimatie-inkt gedrukt op transferpapier en vervolgens met warmte en druk overgebracht op het shirt. Sublimatiedruk biedt levendige kleuren en duurzame resultaten.

 5. Borduren: Een meer traditionele methode waarbij het ontwerp met naald en draad direct op het shirt wordt gestikt. Borduren zorgt voor een luxe uitstraling en is zeer duurzaam, maar kan duurder zijn dan andere druktechnieken.

Elke drukmethode heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, dus het kiezen van de juiste methode hangt af van factoren zoals het ontwerp, de oplage, het budget en het gewenste resultaat.

Drukposities

Voor shirts zijn er verschillende drukposities waarop je een ontwerp kunt laten bedrukken, afhankelijk van de stijl en het doel van het shirt. Enkele veelvoorkomende drukposities zijn:

 1. Voorzijde: Het ontwerp wordt op de voorkant van het shirt gedrukt, meestal op de borsthoogte. Dit is een prominente positie die goed zichtbaar is.

 2. Achterzijde: Het ontwerp wordt op de achterkant van het shirt gedrukt, meestal in het midden van de rug. Dit is een opvallende positie, vooral bij shirts met een groot ontwerp.

 3. Mouw: Het ontwerp wordt op de mouw van het shirt gedrukt, vaak bij de mouwzoom of aan de bovenkant van de mouw. Dit voegt een uniek accent toe aan het shirt.

 4. Schouder: Het ontwerp wordt op de schouder van het shirt gedrukt, aan de bovenkant van de mouw. Dit is een subtiele positie die een trendy uitstraling kan geven.

 5. Zijkant: Het ontwerp wordt op de zijkant van het shirt gedrukt, langs de onderkant van de mouw of aan de zijkant van het lichaam. Dit kan een creatieve touch toevoegen aan het ontwerp.

 6. Kraag: Het ontwerp wordt op de kraag van het shirt gedrukt, aan de achterkant of voorkant. Dit is een minder gebruikelijke positie, maar kan een interessant detail zijn.

De keuze van de drukpositie hangt af van het ontwerp, de stijl van het shirt en de voorkeur van de drager. Het is belangrijk om rekening te houden met de vorm en het materiaal van het shirt om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed tot zijn recht komt en comfortabel is om te dragen.

Onze service rondom shirts bedrukken

Heb je hulp nodig bij het laten bedrukken van goedkope shirts? Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 315-200010 en ook via e-mail op [email protected]. Bel ons ook als je vragen hebt over het bedrukken van andere kleding, zoals werkkleding, warme hooded vesten of softshell jassen met logo. Afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken met de bedrukte shirts, kunnen wij je adviseren over welke bedrukkingen of borduringen het meest geschikt zijn. Kortom: voor het bedrukken van shirts zit je hier goed. We staan voor je klaar.

Welke uitvoeringen shirts zijn er?

De klassieke shirtvariant met korte mouwen en een ronde hals blijft de bestverkopende keuze. Echter, de mode evolueert en er wordt meer nadruk gelegd op kwaliteit en esthetiek. Shirts met een V-hals winnen aan populariteit vanwege hun sportieve uitstraling. Daarnaast is er een verschuiving naar slanker gesneden shirts, waar eerder een lossere pasvorm gangbaar was. Kleine details, zoals gekleurde biezen, zijn ook steeds vaker te zien. Bovendien is er een onderscheid tussen heren- en damesmodellen, maar uniseks opties zijn ook beschikbaar. De kosten voor bedrukking zijn onafhankelijk van het model. Als je een specifiek model zoekt met bedrukking, staan we klaar om te helpen.

Energieneutraal gedrukt

Het drukken van shirts met energieneutrale methoden en inkten op waterbasis draagt bij aan milieuvriendelijke productie. Door gebruik te maken van zeefdruk met inkten op waterbasis verminderen we de ecologische impact van het drukproces. Deze duurzame benadering past bij de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en verantwoorde productiemethoden.

Waar worden bedrukte shirts voor ingezet

Bedrukte shirts worden op diverse manieren ingezet, afhankelijk van het doel en de context:

 1. Bedrijfsevenementen: Ze worden vaak gebruikt als uniform voor medewerkers tijdens bedrijfsevenementen, zoals teambuildingactiviteiten, conferenties of beurzen, om eenheid en professionaliteit uit te stralen.

 2. Promotie-evenementen: Bedrukte shirts worden gebruikt als promotiemateriaal op beurzen, festivals, sportevenementen en andere publieke bijeenkomsten om de zichtbaarheid van een merk of organisatie te vergroten.

 3. Werkomgeving: In sommige werkomgevingen worden bedrukte shirts gebruikt als onderdeel van werkkleding, zoals in de horeca, retail, bouw, enzovoort, om het merk te vertegenwoordigen en medewerkers te identificeren.

 4. Teamkleding: Sportteams, bedrijfsteams of andere groepen gebruiken bedrukte shirts vaak als uniform om teamgeest te creëren en eenheid uit te stralen tijdens wedstrijden, evenementen of trainingen.

 5. Promotionele geschenken: Bedrukte shirts kunnen worden uitgedeeld als promotionele geschenken aan klanten, partners of medewerkers als blijk van waardering of om loyaliteit te versterken.

Kortom, bedrukte shirts zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen worden aangepast aan verschillende gelegenheden en doeleinden.

Onze service voor jou:

Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van shirts en wilt weten welke procedures mogelijk zijn, kunnen we je helpen. We bieden altijd een gratis drukproef aan ter controle voordat de volledige bestelling wordt uitgevoerd. Ook kun je vrijblijvend pasmaten bestellen om de juiste maatvoering te bepalen. Als je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze drukkerij om te zien hoe jouw shirts worden bedrukt. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt, we staan klaar om je te helpen met je bestelling.