Shirts bedrukken

Ben je op zoek naar een shirt voor een evenement of wil je bedrukte shirts inzetten als bedrijfskleding? Bij ons kan je diverse shirts laten bedrukken met jouw logo. Onze shirts bedrukken wij 100% energieneutraal in onze eigen drukkerij.

Artikelen 1-12 van 123

Shirts energieneutraal gedrukt

Wij bedrukken shirts via energieneutrale methoden en inkten op waterbasis, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke productie. Door gebruik te maken van deze methode verminderen we de ecologische impact van het drukproces. Door te kiezen voor shirts met opdruk uit onze drukkerij, dragen we samen een steentje bij aan het milieu. Deze duurzame benadering past bij de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en verantwoorde productiemethoden.

De druktechnieken voor shirts

Wij voeren alle gangbare druktechnieken voor het personaliseren van shirts uit in onze eigen drukkerij. Hierdoor durven wij te zeggen dat wij specialist zijn op het gebied van shirts bedrukken en jou daardoor als geen ander op maat kunnen adviseren. Hieronder vind je een overzicht van de druktechnieken op volgorde van populariteit.

  • Zeefdruk heeft als voordeel dat we jouw huisstijl exact kunnen benaderen, doordat wij de drukinkten kunnen mengen in de door jou opgegeven PMS kleuren. Liever meerkleurendruk of sluitend drukwerk op een shirt? Ook daarvoor is deze druktechniek geschikt. Bij sommige materialen, waaronder polyester, raden wij een andere druktechniek (transfers) aan.
  • Transferdruk. Bij transferdruk wordt jouw logo in de door jou opgegeven PMS kleuren op speciale transfervellen gedrukt. Er kan ook gekozen worden voor een digitale transfer. Bij meerkleurendruk kan een digitale transfer de goedkoopste optie zijn. Bij digitale transfers zijn de drukkleuren minder kleurecht dan bij zeefdruktransfers.
  • Borduren is een druktechniek waarmee je shirts met een duurzaam resultaat en een luxe uitstraling creëert. Wij raden dit echter alleen aan wanneer je kiest voor shirts in een hoger segment aangezien de borduurtechniek in verhouding tot zeefdruk en transferdruk een stuk prijziger is.

Het drukproces

Meestgestelde vragen

Hoe valt een bepaald T-shirt?

Dat verschilt per merk en model T-shirt. We hebben van ieder shirt maattabellen beschikbaar. Daarnaast helpen wij je graag verder met pasmodellen van de shirts.

Kan ik pasmodellen ontvangen?

Het is tegen betaling mogelijk om pasmodellen te ontvangen. Als een kledingstuk uit de verpakking is gehaald, kunnen wij deze niet meer als retour accepteren. Wel kunnen deze kledingstukken teruggestuurd worden, om mee te drukken in de uiteindelijke bestelling. Van sommige merken is een pas-set beschikbaar, die zijn wel te retourneren.

Wat is het verschil tussen katoenen T-shirts en T-shirts van polyester of andere materialen?

De keuze tussen een katoenen of polyester T-shirt hangt af van je persoonlijke voorkeuren, het beoogde gebruik en de specifieke behoeften van de drager. Vraag onze verkopers voor advies op maat.

Shirts in combinatie met andere promotieartikelen

Shirts met opdruk zijn ideaal als promotiemateriaal. Om het maximale uit je promotie te halen, kun je bedrukte shirts combineren met andere promotieartikelen. Denk aan het toevoegen van bedrukte caps of accessoires, waardoor een uniforme uitstraling ontstaat die de herkenbaarheid van je bedrijf vergroot. Door een combinatie van verschillende promotieartikelen in te zetten maak je een statement en blijft je bedrijfsnaam hangen bij de ontvanger.  

 

Laden...

Laden...