Filter
Categorie Corona-beschermingsartikelen Filters
Prijs:
€0 €209

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Corona-beschermingsartikelen bedrukken

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het nóg belangrijker om jezelf en andere zo veel en goed mogelijk te beschermen. Iedereen heeft ermee te maken. Op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals in de supermarkt, moet er voldoende afstand gehouden worden. Daarnaast is het ook belangrijk om je te houden aan de hygiëne maatregelen. Zo zorgen alle supermarkten voor antibacteriële sprays en handgels om bacteriën te doden.

Ook jij als bedrijf of organisatie kan helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zorg ervoor dat al je relaties goed beschermd zijn in de 1,5 meter-samenleving waar we op dit moment in leven. Dit doel kan bereikt worden met beschermingsartikelen. In het brede assortiment corona-beschermingsartikelen van Bedrukken.nl vind je o.a. handgels, desinfecterende sprays, antibacteriële pennen, handvrije hygiënesleutels, thermometers en veiligheidskleding.

Sorteren op:

Bedrukte corona-beschermingsartikelen met logo

Naast al onze relatiegeschenken, kunnen ook corona-beschermingsartikelen bedrukt worden. Deze gepersonaliseerde artikelen bieden jouw relaties de nodige hygiëne en veiligheid. Corona-beschermingsartikelen bedrukken we met jouw naam, logo of tekst. Zet de bedrukte beschermingsartikelen in als geschenk, zodat we samen het coronavirus kunnen bestrijden.

Naast de corona-beschermingsartikelen vind je ook mondkapjes in ons assortiment. Vanaf 1 juni is het dragen van mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer aangezien de 1,5 meter-regel niet gehandhaafd kan worden in een bus, trein, metro of tram.

Wil je corona-beschermingsartikelen bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail of bel naar 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact