Bescherming

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het nóg belangrijker om jezelf en andere zo veel en goed mogelijk te beschermen. Iedereen heeft ermee te maken. Op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals in de supermarkt, moet er voldoende afstand gehouden worden. Daarnaast is het ook belangrijk om je te houden aan de hygiëne maatregelen. Zo zorgen alle supermarkten voor antibacteriële sprays en handgels om bacteriën te doden.

Ook jij als bedrijf of organisatie kan helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zorg ervoor dat al je relaties goed beschermd zijn in de 1,5 meter-samenleving waar we op dit moment in leven. Dit doel kan bereikt worden met beschermingsartikelen. 

Oplopende volgorde

2 artikelen

  1. Handgel 15ml
    Vanaf € 0,45 p/st bij 250 stuks
    Vanaf € 0,35 Bij 5000 stuks
  2. Antibacterieel Munt-Sleutelhanger Portis
    Vanaf € 0,25 p/st bij 500 stuks
    Vanaf € 0,17 Bij 10000 stuks

2 artikelen

Bedrukte corona-beschermingsartikelen met logo

Naast al onze relatiegeschenken, kunnen ook corona-beschermingsartikelen bedrukt worden. Deze gepersonaliseerde artikelen bieden jouw relaties de nodige hygiëne en veiligheid. Corona-beschermingsartikelen bedrukken we met jouw naam, logo of tekst. Zet de bedrukte beschermingsartikelen in als geschenk, zodat we samen het coronavirus kunnen bestrijden.