Espressokopjes bedrukken

Espresso: een klein kopje koffie dat in een slok achterover geslagen kan worden. Een Italiaanse koffie met een rins-bittere koffiesmaak. Een klein kopje koffie is voldoende omdat de koffie zeer geconcentreerd is. Een klein slokje espresso geeft een heerlijke koffiesmaak. Bij deze heerlijke koffie horen typische kleine espressokopjes. Het drinken van een goede espresso uit een espressokopje drinkt het lekkerst. De kopjes zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kan je kiezen uit een porseleinen kopje of een van aardewerk. Espressokopjes zijn een mooie toevoeging aan horeca- of bedrijfsservies. Ze zijn te bedrukken met de (bedrijfs)naam, logo of tekst. Zo zorg jij ervoor dat de koffie in stijl geserveerd wordt en maak je direct reclame. Wil je espressokopjes laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

6 resultaten

 1. Espresso set Belize
  Vanaf € 12,86 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,45 Bij 250 stuks
 2. Boda 2-delige espressoset van glas
  Vanaf € 11,65 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,10 Bij 250 stuks
 3. Porseleinen espressoschotel Bart 11 cm
  Vanaf € 3,46 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,12 Bij 576 stuks
 4. Porseleinen espressokop Bart 65 ml
  Vanaf € 3,80 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,46 Bij 576 stuks
 5. Koffiekop Neo Budgetline 190 ml
  Vanaf € 3,22 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,88 Bij 576 stuks
 6. Schotel Neo Budgetline 14.5 cm
  Vanaf € 3,16 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,82 Bij 576 stuks

6 resultaten

Hoe kan ik espressokopjes laten bedrukken met logo?

Wil je espressokopjes laten bedrukken naar wens, dan doen wij dit graag voor je. Bedrukken.nl beschikt over een eigen drukkerij waar we de espressokopjes op kwalitatief goede én snelle manier kunnen bedrukken. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen voorraad, zodat we de kopjes snel kunnen leveren. De espressokopjes kunnen we op verschillende manieren bedrukken, namelijk met transferdruk of tampondruk. Kies voor een opdruk bestaande uit maximaal vier kleuren en laat onze ervaren drukkers het werk doen. Kies je voor tampondruk dan kunnen wij een kleine bedrukking op het kopje plaatsen. Kies je voor de drukmethode transferdruk dan kunnen wij een grotere opdruk plaatsen. Hiervoor maken we gebruik van speciale keramische inkten.

Welke espressokopjes kan ik laten bedrukken?

Alle espressokopjes uit ons assortiment zijn te bedrukken naar wens. De opdruk kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Het maakt niet uit of je een kleine of grote oplage bestelt; alle te bestellen oplages kunnen bedrukt worden. Wij snappen dat je niet altijd honderden bedrukte espressokopjes nodig hebt. Daarom kan je bij ons ook terecht voor een klein oplage van bijvoorbeeld 24 stuks. Wij vinden het belangrijk om jouw bedrukte espressokopjes zo snel mogelijk te leveren. Sommige espressokopjes vereisen wat meer werk, waardoor de levering wat langer duurt. Onder elk kopje in ons assortiment hierboven kun je zien hoe snel je je espressokopjes met bedrukking in huis hebt.

Bedrukte espressokopjes als promotiemiddel

Bedrukte espressokopjes zijn zeer geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel. Voor je medewerkers en relaties zijn bedrukte espressokopjes een mooi cadeau die regelmatig gebruikt zullen worden. Ook kan je bedrukte espressokopjes als bedrijfsservies inzetten en ze gebruiken wanneer en klanten of zakelijke relaties langskomen. Ze zullen bij elk slokje koffie geconfronteerd worden met de bedrukte espressokopjes en jouw bedrijf of organisatie niet snel vergeten. Ook zien we dat veel horecazaken espressokopjes laten bedrukken en hierin de lekkerste koffie serveren. Laat espressokopjes bedrukken in jouw huisstijl en vergroot op een mooie manier je naamsbekendheid. Ook andere koffiekopjes, theeglazen en longdrinkglazen kan je bij ons laten bedrukken. Heb je vragen over het bedrukken van kopjes? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel via +31 315-200010.