1 artikel

1 artikel

Fietstassen bedrukt met logo

Het laten bedrukken van fietstassen met een logo is een slimme en effectieve manier om van je fiets een opvallende reclamedrager te maken. Hier zijn een paar redenen waarom:

  1. Zichtbaarheid: Fietstassen met bedrukking trekken de aandacht van voorbijgangers, vooral wanneer ze aan beide zijden zijn bedrukt. Dit vergroot de zichtbaarheid van je logo of merknaam, zowel tijdens het fietsen als wanneer de fiets geparkeerd staat.

  2. Promotie: Door je logo of bedrijfsnaam op fietstassen te laten bedrukken, fungeren ze als een voortdurende vorm van promotie. Elke keer dat iemand de fiets gebruikt, wordt je merk gezien door anderen in de omgeving.

  3. Professionele uitstraling: Bedrukte fietstassen geven je fiets een professionele uitstraling en laten zien dat je bedrijf oog heeft voor detail en branding, zelfs op kleine details zoals fietstassen.

  4. Variëteit aan druktechnieken: Met opties zoals transferdruk en full color bedrukking, kun je het ontwerp van de fietstassen aanpassen aan je specifieke behoeften en voorkeuren.

  5. Milieuvriendelijkheid: Het feit dat de fietstassen worden bedrukt in een energieneutrale drukkerij benadrukt je betrokkenheid bij milieuvriendelijke praktijken, wat positief kan worden ontvangen door klanten en stakeholders.

Al met al zijn bedrukte fietstassen een slimme investering voor zowel bedrijven als individuen die willen opvallen en hun merk willen promoten terwijl ze onderweg zijn.

Laden...