Fietstassen

Fietstassen bevatten een mooi oppervlak voor het bedrukken van een logo of reclame en je hebt de garantie dat deze bedrukking onder de aandacht zal komen van het grote publiek. Boodschappen op de fiets halen? Zorg ervoor dat jouw merk ook onderweg onder de aandacht komt en bestel fietstassen met opdruk bij Bedrukken.nl. Voor vragen over tassen bedrukken kun je gerust contact opnemen. We zijn bereikbaar op +31 315 – 200 010; ons mailadres is [email protected]

Oplopende volgorde

7 resultaten

 1. Fietskoeltasje inclusief insteekvakken
  Vanaf € 5,16 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,98 Bij 500 stuks
 2. Fietstas Rigon
  Vanaf € 8,64 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,86 Bij 250 stuks
 3. Fietstas voor aan het stuur
  Vanaf € 11,38 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,22 Bij 250 stuks
 4. Adri driehoekige fietstas
  Vanaf € 5,23 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,04 Bij 500 stuks
 5. Fietstas/koeltas
  Vanaf € 9,79 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,29 Bij 250 stuks
 6. Fietstas Trio
  Vanaf € 17,11 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,34 Bij 250 stuks
 7. High visibility fietstas met fleshouder
  Vanaf € 11,93 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,62 Bij 250 stuks

7 resultaten

Hoe worden fietstassen bedrukt?

Wij raden voor een optimaal resultaat aan om te kiezen voor een transferdruk. Bedrukking van fietstassen door middel van transferdruk werkt als volgt: na goedkeuring van het drukvoorstel drukken onze zeefdrukkers het logo op speciale transfervelletjes. Vervolgens wordt er een speciale lijmlaag op de transfervellen geplaatst die ervoor zorgt dat de opdruk uiteindelijk op de fietstas zal hechten. De fietstas wordt met een transfervelletje onder een transferpers geplaatst en jouw logo wordt onder grote hitte op de fietstassen overgebracht van het velletje op de tas. Het resultaat is een zeer strak gedrukte fietstas met jouw fraaie logo. Fietstassen bedrukken is vrij complex, aangezien de materialen vaak wat grover zijn en de tas zich niet eenvoudig aan laat leggen.

De inzetbaarheid van bedrukte fietstassen

Sinds jaar en dag is de fiets ons trouwe vervoermiddel en een uitstekende manier om kleine boodschappen mee te vervoeren middels een fietstas, bijvoorbeeld deze fietstas/koeltas, gemaakt van 600D polyester. Door weer en wind trappen we ijverig door naar onze plaats van bestemming. Dat kan nogal eens lastig zijn; als het regent of stormt bijvoorbeeld. Maar tijdens mooie, zonnige dagen kunnen we ook intens genieten van een lekker fietstochtje in de buitenlucht. In beide gevallen is een fietstas een handig, dan niet onmisbaar attribuut. Immers, alle ballast die we anders op onze rug of over onze schouder moeten meetorsen, gaat dan fijn in de fietstas. En dat is natuurlijk wel zo praktisch, vooral met dubbele fietstassen. Laat je fietstassen bedrukken met logo dan weet je dus zeker dat jouw logo in alle windstreken te zien is.

Welke soorten fietstassen kan ik laten bedrukken?

Of je nu gaat voor een eenvoudige fietstas gemaakt van stevig polyester of voor een luxe fietstas met koeltasgedeelte en vakken voor wijnglazen, bestek en borden, je kunt altijd je bedrijfsnaam of logo op de door jou gekozen fietstassen bedrukken. Onze specialisten kunnen iedere fietstas naar wens bedrukken, van een kleiner model fietstas tot een een fietstas met veel vakken. Gebruik fietstassen ter promotie van jouw marketingactiviteiten. Bij Bedrukken.nl vind je vast en zeker de fietstas van je keuze. Een fietstas leent zich perfect om te vullen met meerdere geschenken die handig zijn tijdens het fietsen, denk aan opvouwbare paraplus, drijvende sleutelhangers (handig voor watersporters!), activity trackers of drinkflessen met logo. Ook een draadloze oplader of bluetooth tracker komt goed van pas. Naast fietstassen bedrukken wij al deze geschenken geheel naar wens. Heb je eenmaal aangegeven op welke fietstassen je logo moet komen te staan, dan zorgt Bedrukken.nl voor een goede, snelle service.

 

Een offerte aanvraag plaatsen bij Bedrukken.nl is eenvoudig. Kies de gewenste fietstas uit, denk na over de kleur opdruk in PMS-kleuren en bekijk de minimale afname. Je kunt erop rekenen dat de producten altijd van prima kwaliteit zijn, zodat het cadeau van je zakenrelaties niet alleen leuk is, maar ook lang meegaat. Heb je nog vragen over een tas met logo? Geen probleem! Onze medewerkers helpen je graag verder.