Fluitjes

Een bedrukt fluitje zal niemand als geschenk weigeren. Fluitjes zijn leuke premiums en bruikbaar bij talloze gelegenheden. Zowel op feestjes als bij sportwedstrijden en demonstraties zijn fluitjes veel geziene gasten. Wat jouw boodschap ook is, met een fluitje trek je zeker de aandacht. Laat fluitjes bedrukken met logo of tekst en vergroot je naamsbekendheid. Wil je meer weten over bedrukte fluitjes? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of te bellen naar +31 315 – 200 010.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Beoordeling:
  80%
  Kunststof fluitje
  Vanaf € 0,20 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,11 Bij 10000 stuks
 2. Houten treinfluit Silva
  Vanaf € 1,41 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,16 Bij 1000 stuks

2 artikelen

Waar worden de fluitjes bedrukt?

Alle fluitjes kunnen worden bedrukt in onze eigen, moderne drukkerij. Bijkomend voordeel is dat we daardoor een snelle levering kunnen garanderen. De vormgeving van de bedrukking ligt helemaal in jouw handen. Fluitjes bedrukken we met je bedrijfsnaam, logo of iets anders wat jij ook maar op de fluitjes gedrukt wilt hebben, alles is mogelijk. Zowel de kleur van de bedrukking als de kleur van het fluitje kan je geheel aanpassen naar wens. De platte fluit leent zich uitstekend om bedrukt te worden met een opdruk.

Bedrukte fluitjes als relatiegeschenk

Fluitjes bedrukken met logo zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, maar ook zeer geschikt als weggevertje op beurzen en andere evenementen. Bedrukken.nl heeft ruim 35 jaar ervaring met drukwerk en levert fluitjes met opdruk tegen de allerscherpste prijzen. Met name voor kinderen vormen fluitjes populaire relatiegeschenken. Ook opblaasbare artikelen en fidget spinners vallen doorgaans in de smaak bij de jongere doelgroep. Op een originele manier de aandacht trekken doe je met bedrukte fluitjes! Onze aantal van onze fluitjes zijn voorzien van een nekkoord, waardoor deze eenvoudig omgehangen kunnen worden. Het fluitje met nekkood heeft een metalen ringetje en kan eventueel aan een sleutelbos gemaakt worden. Zo creëer je een eigen ‘sleutelhanger met fluit’. Onze sleutelhangers met flesopener vormen een goed alternatief.

Fluitjes bedrukken met logo

Als je geïnteresseerd bent in het laten bedrukken van fluitjes, kies je eerst het product of bedrukking. Met bedrukking bedoelen we de soort opdruk die je op het artikel wenst. Is dat een logo, een tekst of reclame-uiting? Kies dan de kleur opdruk en denk na over de hoeveelheid die je wil bestellen. Ligt het aantal onder de minimale afname, dan is de prijs op aanvraag. Houd je een sportief evenement en wil je scheidsrechter laten voorzien van fluitjes? Denk dan ook eens aan Tacx-bidons, EHBO-sets en opvouwbare waterflesjes. Voor overige relatiegeschenken, zoals parker pennen of jute tassen, ben je bij Bedrukken.nl ook aan het goede adres.

Hoe kan ik eenvoudig goedkope fluitjes bestellen?

Bestel je promotie artikelen en relatiegeschenken eenvoudig bij onze internationaal opererende groothandel; jouw producten altijd snel leverbaar. De minimale afname van fluitjes is 100 stuks. Als je ervoor kiest om kunststoffen/plastic fluitjes te bestellen, ontvang je eerst een gratis digitale drukproef. Op deze proefdruk kun je eenvoudig zien hoe de opdruk op het fluitje eruit ziet. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je nog vragen over fluitjes bedrukken? Neem dan contact met ons op: +31 315 – 200 010.