Filter
Categorie Kaarsen Filters
Prijs:
€0 €9

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kaarsen bedrukken

Kaarsen staan voor gezelligheid. Ze zijn er tegenwoordig in verschillen vormen, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan rustieke tafelkaarsen, grote kaarsen, metallic kaarsen, LED kaarsen, vierkante kaarsen of de standaard Bepri kaarsen. Straalt jouw bedrijf of organisatie warmte uit? Zet dan kaarsen in als relatiegeschenk. Kaarsen zorgen voor gezelligheid en warmte in huis. Ze worden veel gebrand en de gekleurde vlam maakt iedere ruimte een beetje mooier. Kies ervoor om kaarsen te laten bedrukken met een logo of tekst. Heb je vragen over kaarsen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl of bel naar +31 315-200010. Op onze website vind je ook dubbelwandige glazen, activity trackers, VR brillen en eco pennen.

Sorteren op:

Hoe worden kaarsen bedrukt met logo?

Kaarsen zijn er in allerlei soorten, van gotische kaarsen tot aan bolsius kaarsen, en kunnen bedrukt worden op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van het materiaal, de grootte en vorm van het relatiegeschenk. Kaarsen bedrukken we onder meer met een full colour print, middels tampondruk of we kunnen de kaars laten lasergraveren. Laat kaarsen bedrukken met logo als hartverwarmend relatiegeschenk. Bedrukte kaarsen staan symbool voor liefde, warmte, licht en veiligheid. Laat je kaarsen bedrukken met een tekst of logo, dan kies je voor een relatiegeschenk met een extra lading. Een positieve lading, welteverstaan. Rustiek kaarsen zijn ultieme sfeermakers. Een romantisch diner is niet compleet zonder brandende kaarsen. Een gezellig avondje op de bank is pas echt gezellig met een geurkaars glow of waxinelichtjes in een glazen theelichthouder, verspreid door de hele kamer. Zelfs de meest sobere kamers worden opgefleurd wanneer er kaarsen branden.

Met een geurkaarsje in glas creëer je een heerlijk geur in huis. Plaats hem in de woon- of badkamer voor een ontspannen moment. Samen met andere badkamer accessoires kunnen je relaties optimaal genieten. Het glas kan bedrukt worden met een naam, logo of tekst. Een bedrukte kaars is een opvallend geschenk. De minimale afname is 25 stuks. Ook zijn ze geschikt als horeca kaarsen voor een gastvrije sfeer.

Hoe bedrukken we kaarsen in onze eigen drukkerij?

Kaarsen bedrukken we met logo in onze eigen drukkerij. Vaak vindt de bedrukking plaats op de houder van de kaars. Is deze van metaal en wil je de kaars met tekst voorzien? Dan is lasergraveren de beste optie. Deze techniek is duurzaam, slijtvast en krijgt de voorkeur op harde materialen. Ook voor een kaars met foto zijn er mogelijkheden. Kies je mooiste foto uit en laat de kaars bedrukken met een foto. In onze drukkerij werken ervaren drukkers. We voeren constant kwaliteitscontroles uit waardoor we kwalitatief goede relatiegeschenken kunnen leveren. Kaarsen; een betaalbaar en hartverwarmend relatiegeschenk – en bovendien erg goed te combineren met bijvoorbeeld luxe pennen. Laat pennen graveren en laat ook kaarsen met opdruk voorzien van jouw huisstijl.

Contact

Heb je vragen over kaarsen bedrukken? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl of bel naar +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals een draadloze oplader, touchscreen pennen, opvouwbare paraplus, ehbo sets, katoenen tassen en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact