Filter
Categorie Kaarsen Filters
Prijs:
€0 €9

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kaarsen bedrukken

Sorteren op:

Kaarsen bedrukken met logo

Kaarsen bedrukken met logo als hartverwarmend relatiegeschenk. Bedrukte kaarsen zijn een hartverwarmend relatiegeschenk. Kaarsen staan symbool voor liefde, warmte, licht en veiligheid. Laat je kaarsen bedrukken met een tekst of logo, dan kies je voor een relatiegeschenk met een extra lading. Een positieve lading, welteverstaan. Kaarsen zijn ultieme sfeermakers. Een romantisch diner is niet compleet zonder brandende kaarsen. Een gezellig avondje op de bank is pas echt gezellig met waxinelichtjes, verspreid door de hele kamer. Zelfs de meest sobere kamers worden opgefleurd wanneer er kaarsen branden.


Kaarsen bedrukken in onze eigen drukkerij

Kaarsen bedrukken met logo in onze eigen drukkerij. Vaak vindt de bedrukking plaats op de houder van de kaars. Is deze van metaal? Dan is lasergraveren de beste optie. Deze techniek is duurzaam, slijtvast en krijgt de voorkeur op harde materialen. Kaarsen bedrukken kan geheel in jouw eigen huisstijl. Vaak zijn bedrukte kaarsen al leverbaar vanaf een paar cent per stuk. Een betaalbaar en hartverwarmend relatiegeschenk.

Informeer gerust naar de mogelijkheden op het gebied van kaarsen bedrukken. Onze specialisten helpen je graag verder en vertellen je alles over onze druktechnieken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact