Kaarsen met logo

Kaarsen met logo vormen een attent en sfeervol relatiegeschenk voor diverse gelegenheden. Door het toevoegen van het bedrijfslogo aan de kaarsen creëer je niet alleen een stijlvolle en persoonlijke touch, maar versterk je ook de merkherkenning bij de ontvangers. Deze kaarsen kunnen worden gepresenteerd in verschillende vormen en maten, zoals stompkaarsen, theelichtjes of geurkaarsen, afhankelijk van de voorkeuren van jouw doelgroep. Of het nu gaat om het bedanken van klanten voor hun loyaliteit, het verwelkomen van nieuwe zakelijke partners, of het vieren van speciale mijlpalen, kaarsen met logo bieden een warm en symbolisch gebaar dat lang zal worden herinnerd en gewaardeerd. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor gebruik in huis, op kantoor of zelfs als decoratie op evenementen. Met dit relatiegeschenk creëer je niet alleen een gezellige sfeer, maar benadruk je ook de verbondenheid met jouw bedrijf bij de ontvangers.

Artikelen 1-12 van 20

Hoe worden kaarsen bedrukt?

Het bedrukken van kaarsen omvat verschillende methoden, afgestemd op het materiaal, de grootte en de vorm van het relatiegeschenk. Variërend van gotische tot Bolsius kaarsen, worden ze voorzien van full colour-prints, tampondruk of lasergravures. Bedrukte kaarsen met logo zijn symbolen van liefde, warmte, licht en veiligheid, waardoor ze waardevolle relatiegeschenken vormen. Ze voegen een positieve dimensie toe aan elke setting, van romantische diners tot gezellige avonden thuis. Kaarsen zoals geurkaarsen in glazen verspreiden heerlijke aroma's voor ontspanning in de woon- of badkamer, verfraaid met gepersonaliseerde bedrukking van namen, logo's of teksten. Met een minimale afname van 25 stuks zijn bedrukte kaarsen opvallende geschenken, perfect voor gastvrije horeca-ervaringen.

Gedrukt in Nederland

n onze eigen drukkerij worden kaarsen bedrukt met logo. De bedrukking wordt vaak aangebracht op de kaarshouder. Als de kaarshouder van metaal is en je de kaars wilt voorzien van tekst, dan is lasergraveren de beste optie. Deze methode is duurzaam, slijtvast en bijzonder geschikt voor harde materialen. Ook voor kaarsen met afbeeldingen zijn er mogelijkheden. Kies je favoriete foto en laat de kaars bedrukken met een afbeelding. Onze drukkerij wordt gerund door ervaren professionals die voortdurend kwaliteitscontroles uitvoeren, waardoor we hoogwaardige relatiegeschenken kunnen leveren. Kaarsen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook hartverwarmende relatiegeschenken.

Soorten kaarsen

Er zijn verschillende soorten kaarsen die worden gebruikt voor diverse doeleinden en in diverse situaties. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten kaarsen:

 

  1. Geurkaarsen: Kaarsen die zijn geïnfuseerd met geurige oliën om een aangename geur in huis te verspreiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en worden vaak gebruikt voor aromatherapie en ontspanning.
  2. Tafelkaarsen: Lange, slanke kaarsen die vaak op eettafels worden geplaatst voor een feestelijke sfeer tijdens maaltijden of speciale gelegenheden.

  3. Waxinelichtjes: Kleine, cilindrische kaarsen die in metalen of plastic cupjes worden gegoten en vaak worden gebruikt voor sfeerverlichting in huis.

  4. Gietkaarsen: Kaarsen die worden gemaakt door gesmolten was in een mal te gieten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.

De keuze voor een bepaald type kaars hangt af van het gebruik, de gewenste sfeer en persoonlijke voorkeuren.

Kaarsen als eindejaarsgeschenk

Kaarsen zijn een prachtig eindejaarsgeschenk dat warmte, gezelligheid en verlichting brengt tijdens de feestdagen en daarna. Met hun veelzijdigheid en symbolische waarde zijn kaarsen een tijdloos geschenk dat zowel functioneel als decoratief is. Geurkaarsen kunnen de ontvanger een rustgevende en aromatische ervaring bieden, terwijl elegante stompkaarsen of decoratieve drijfkaarsen een vleugje sfeer toevoegen aan elk huis. Door kaarsen te personaliseren met een gepersonaliseerd label of een ingegraveerde boodschap, kun je een persoonlijke touch toevoegen aan het geschenk en je waardering en dankbaarheid voor de ontvanger tonen. Bovendien zijn kaarsen een praktisch cadeau dat zowel thuis als op kantoor kan worden gebruikt, waardoor ze een gedenkwaardig en gewaardeerd presentje zijn voor collega's, vrienden, familieleden of zakelijke relaties tijdens de feestdagen.

Laden...