Kaarsen

Kaarsen staan voor gezelligheid. Ze zijn er tegenwoordig in verschillende vormen, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan rustieke tafelkaarsen, grote kaarsen, metallic kaarsen, LED kaarsen, vierkante kaarsen of de standaard Bepri kaarsen. Straalt jouw bedrijf of organisatie warmte uit? Zet dan kaarsen in als relatiegeschenk. Kaarsen zorgen voor gezelligheid en warmte in huis. Ze worden veel gebrand en de gekleurde vlam maakt iedere ruimte een beetje mooier. Kies ervoor om kaarsen te laten bedrukken met een logo of tekst. Heb je vragen over kaarsen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Op onze website vind je ook dubbelwandige glazen, activity trackers, VR brillen en eco pennen. Kortom: voor alle relatiegeschenken met logo ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres!

Oplopende volgorde

23 resultaten

Pagina
 1. Ukiyo deluxe geurstokjes
  Vanaf € 11,92 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,05 Bij 250 stuks
 2. Geurkaars Delicious
  Vanaf € 1,87 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15 Bij 1000 stuks
 3. Geurkaarsje in glas
  Vanaf € 2,08 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,34 Bij 1000 stuks
 4. Geurkaars Rope
  Vanaf € 1,34 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,07 Bij 2500 stuks
 5. Kaars Sioko
  Vanaf € 1,87 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15 Bij 1000 stuks
 6. Geurkaars Tepor
  Vanaf € 1,93 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,24 Bij 1000 stuks
 7. Kaars in metalen blikje
  Vanaf € 1,80 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,11 Bij 1000 stuks
 8. Geurkaars Vanille Ancient
  Vanaf € 5,55 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,28 Bij 500 stuks
 9. Aroma diffuser Aroma
  Vanaf € 11,21 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,10 Bij 250 stuks
 10. Plantaardige waskaars medium
  Prijs bij 10 stuks € 10,00
  Prijs bij 250 stuks € 6,75
 11. Vanille geurkaars in glazen houder
  Vanaf € 8,76 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,93 Bij 250 stuks
 12. Bamboe theelichthouder Luxor
  Vanaf € 5,48 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,23 Bij 500 stuks

23 resultaten

Pagina

Hoe worden kaarsen bedrukt?

Kaarsen kunnen bedrukt worden op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van het materiaal, de grootte en vorm van het relatiegeschenk. Kaarsen zijn er in allerlei soorten, van gotische kaarsen tot aan bolsius kaarsen. Kaarsen bedrukken we onder meer met een full colour-print, middels tampondruk of we kunnen de kaars laten lasergraveren. Laat kaarsen bedrukken met logo als hartverwarmend relatiegeschenk. Bedrukte kaarsen staan symbool voor liefde, warmte, licht en veiligheid. Laat je kaarsen bedrukken met een tekst of logo, dan kies je voor een relatiegeschenk met een extra lading. Een positieve lading, welteverstaan. Rustiek kaarsen zijn ultieme sfeermakers. Een romantisch diner is niet compleet zonder brandende kaarsen. Een gezellig avondje op de bank is pas echt gezellig met een geurkaars glow of waxinelichtjes in een glazen theelichthouder, verspreid door de hele kamer. Zelfs de meest sobere kamers worden opgefleurd wanneer er kaarsen branden.

 

Met een geurkaarsje in glas creëer je een heerlijk geur in huis. Plaats hem in de woon- of badkamer voor een ontspannen moment. Samen met andere badkameraccessoires kunnen je relaties optimaal genieten. Het glas kan bedrukt worden met een naam, logo of tekst. Een bedrukte kaars is een opvallend geschenk en de minimale afname is 25 stuks. Ook zijn ze geschikt als horecakaarsen voor een gastvrije sfeer. Jouw gasten op een optimale wijze verwennen doe je met bedrukte kaarsen.

Waar worden kaarsen bedrukt?

Kaarsen bedrukken we met logo in onze eigen drukkerij. Vaak vindt de bedrukking plaats op de houder van de kaars. Is deze van metaal en wil je de kaars met tekst voorzien? Dan is lasergraveren de beste optie. Deze techniek is duurzaam, slijtvast en krijgt de voorkeur op harde materialen. Ook voor een kaars met foto zijn er mogelijkheden. Kies je mooiste foto uit en laat de kaars bedrukken met een foto. In onze drukkerij werken ervaren drukkers. We voeren constant kwaliteitscontroles uit waardoor we kwalitatief goede relatiegeschenken kunnen leveren. Kaarsen; een betaalbaar en hartverwarmend relatiegeschenk – en bovendien erg goed te combineren met bijvoorbeeld luxe pennen. Laat pennen graveren en laat ook kaarsen met opdruk voorzien van jouw huisstijl.

Contact

Heb je vragen over kaarsen bedrukken? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals een draadloze oplader, touchscreen pennen, opvouwbare paraplus, katoenen tassen en mokken bedrukken we naar wens. Of wil je ontspannen? Laat dan badjassen bedrukken tegen een voordelige prijs. De algemene voorwaarden vind je op de site van Bedrukken.nl. Wij bedrukken kaarsen in eigen drukkerij, waardoor we goed kunnen toezien op de kwaliteit van zowel het product als de bedrukking.