Kalenders

Bijna iedereen heeft wel een kalender. Eentje die aan de muur hangt, op de tafel of op je bureau staat. Zo zie je eenvoudig en snel welke dag het is. Een kalender komt altijd goed van pas. Nederlanders zijn altijd druk aan het plannen en willen hun gestelde doelen halen. Wij bieden kalenders tegen scherpe prijzen aan. Bestel kalenders en kies ervoor om ze te laten drukken met jouw bedrijfsnaam, logo of tekst. Dit geeft een luxe uitstraling. Het hele jaar door staat jouw bedrukte kalender met logo op het bureau van je relaties. Relaties kunnen zowel hun huis als hun bureau op vrolijken met gepersonaliseerde kalenders. Voor welk type kalender ga jij? Een kalender A3 liggend of een kalender A4, A5 liggend of A6 liggend… Kies het gewenste formaat en laat de kalender met eigen ontwerp bedrukken. Heb je vragen over kalenders bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Bureaukalender bamboo
    Vanaf € 10,18 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 6,87 Bij 250 stuks
  2. Eeuwige kalender Lider
    Vanaf € 1,17 p/st bij 100 stuks
    Vanaf € 0,88 Bij 2500 stuks

2 resultaten

Kan ik kalenders laten drukken met logo of tekst?

Onze kalenders kunnen worden bedrukt naar wens. Of dit nou een bedrukking is met een naam, logo of tekst; alles is mogelijk. Kalenders zie je eigenlijk overal terug. Je ziet ze vaak bij mensen thuis of op kantoor. Maar ook op wc's vind je geregeld een kalender terug. Eigenlijk is geen plek te gek. Kalenders zijn gewoon uitermate handig. Welke dag is het vandaag? Zijn er nog mensen jarig? In welke week zitten we? De kalender geeft in één oogopslag antwoord op deze vragen. Niet gek dus dat bedrukte kalenders geregeld ingezet worden als relatiegeschenk. Kalenders worden vaak door vele mensenogen gezien, en dus is het een prima middel om de naamsbekendheid van je bedrijf mee te verhogen. Laat kalenders bedrukken bij Bedrukken.nl en je hebt zonder twijfel een gewaardeerd relatiegeschenk in handen.

Op zoek naar een unieke kalender? Kies voor de bureaukalender bamboe. Laat de kalender drukken naar jouw wens. In dit geval kunnen we de bamboe kalender graveren. Via onze website kan je een offerte aanvragen. Wij sturen je vervolgens de aanleverspecificaties van dit product toe. Bekijk de aanleverspecificaties en stuur ons jouw gewenste logo toe. Via onze online editor stellen we een gratis digitale drukproef op. Zullen we samen kijken naar de verwachte leverdatum? De minimale afname is 5 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage adviseren we je om contact met ons op te nemen.

Waar worden kalenders bedrukt?

Een kalender laten we bedrukken in onze eigen drukkerij. Hier werken zeer ervaren drukkerij die met zorg aan de slag gaan met jouw kalenders. Gepersonaliseerde kalenders zijn voor de ontvanger leuk om te krijgen. Kalenders bedrukken met logo is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een efficiënt relatiegeschenk.

Standaard kalenders; handig en overal te gebruiken! Maak keuze uit ons ruime assortiment en wij gaan jouw kalenders bedrukken. Maar dan wel pas naar goedkeuring van de drukproef die je vooraf van ons gratis ontvangt. Dit is een schets waarop jij jouw logo op de kalender kunt bekijken. Zo kom je bij ons niet voor verrassingen te staan.

Opvallen met kalenders

Je kunt jouw merk onder de aandacht te brengen op verschillende manieren. Enkele voorbeelden zijn posters drukken, visitekaartjes drukken en uitdelen, ansichtkaarten drukken en versturen in gekleurde enveloppen, flyers drukken en deze groots verspreiden, ronde stickers aanbrengen op de vloer, een foto op canvas laten zetten of kiezen voor een foto op hout. Op beurzen en evenementen bieden schrijfwaren als weggevertje altijd goed uitkomst. Is ons assortiment vind je onder meer luxe pennen, goedkope pennen en eco pennen. Pennen graveren is ook een optie en heeft een wat luxere uitstraling ten opzichte van het bedrukken van pennen.

Contact

Eenvoudig online een offerte aanvragen voor een kalender is mogelijk op onze website. Wil je de kalanders morgen in huis hebben? Vraag onze specialisten naar alle mogelijkheden en neem gerust contact met ze op. Zij vertellen je alles over onze beschikbare druktechnieken. Stuur voor persoonlijk advies een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals katoenen tassen, horeca notitieboekjes, kartonnen bekers en zelfklevende memoblokken kan je in kleine oplages bestellen en bedrukken. Ook placemats bedrukken we maar al te graag naar jouw wensen. De algemene voorwaarden vind je op onze website.