Kantoorartikelen

Kantoorartikelen zijn uitstekende relatiegeschenken die zowel praktisch als professioneel zijn. Of het nu gaat om bedrukte notitieboekjes, pennen, mappen, of agenda's, deze items zijn dagelijkse benodigdheden op kantoor en worden vaak gewaardeerd door klanten, werknemers en zakenrelaties.

2 artikelen

2 artikelen

Top 7 populaire kantoorartikelen als relatiegeschenk

Populaire kantoorartikelen die vaak worden gebruikt als relatiegeschenken zijn onder andere:

  1. Notitieboekjes: Handig voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, brainstormsessies of gewoon voor dagelijks gebruik.

  2. Pennen: Een klassiek relatiegeschenk dat altijd van pas komt. Kies voor hoogwaardige pennen met jouw bedrijfslogo voor een professionele uitstraling.

  3. Mappen en organizers: Ideaal voor het organiseren van documenten en papieren op kantoor of onderweg.

  4. Agenda's en planners: Praktisch voor het bijhouden van afspraken, taken en doelen, waardoor ze een waardevol geschenk zijn voor klanten en medewerkers.

  5. USB-sticks: Handig voor het opslaan en overdragen van bestanden, en een geweldige manier om jouw merk te promoten.

  6. Muismatten: Met bedrukte muismatten kun je jouw merknaam op het bureau van de ontvanger plaatsen, waardoor ze dagelijks worden blootgesteld aan jouw logo.

  7. Bureauaccessoires: Denk aan items zoals briefopeners, linialen, nietmachines en perforators, die praktisch zijn en tegelijkertijd jouw merk vertegenwoordigen op het bureau van de ontvanger.

Door deze populaire kantoorartikelen als relatiegeschenken te gebruiken, kun je jouw bedrijf op een praktische en effectieve manier promoten bij klanten, werknemers en zakenrelaties.

 

 

Wat is een digitale drukproef?

Voorafgaand aan de bestelling krijg je van ons een digitale drukproef. Op deze gratis digitale ‘schets’ zie je precies hoe het logo zich verhoudt tot het artikel en hoe bijvoorbeeld de kleuren opdruk eruit komen te zien. Omdat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Een aantal kantoorartikelen zijn al te verkrijgen in de kleine oplage van vijf stuks. Ons team adviseert je graag over het beste relatiegeschenk, dit kan variëren van een A5 notitieboek tot aan potloden bedrukken of draadloze oplader.

 

Laden...