Filter
Categorie Picknick Filters
Prijs:
€8 €43

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Picknick relatiegeschenken bedrukken

Sorteren op:

Picknick relatiegeschenken bedrukken met logo

Heerlijk picknicken in de buitenlucht, bijvoorbeeld in het bos, park of op het strand. Dit is tegenwoordig één van de populairste manieren om voedsel te nuttigen in de buitenlucht. Om een picknick te kunnen beginnen, zijn er echter wel een aantal cruciale producten nodig. Wij van bedrukken.nl hebben al deze producten, waaronder picknickplaids/dekens, picknickmanden, picknicktassen, picknickrugtassen en picknick koeltassen in ons assortiment. We kunnen ze snel en goedkoop leveren. Picknick relatiegeschenken bedrukken wij met logo in onze eigen drukkerij.

Deze bedrukte picknicktassen en manden zijn uitgerust met de benodigde picknick accessoires zoals mokken, glazen, borden en bestek. Hierdoor zorg je ervoor dat er voor jou en je relaties tijdens een picknick niets ontbreekt. Daarnaast vergroot het jouw naamsbekendheid, doordat jouw logo steeds onder ogen komt.

Picknick relatiegeschenken bedrukken ter promotie

Doordat picknicken bij veel mensen geliefd is, zijn deze producten zeer geschikt als relatiegeschenk. Omdat je picknickgeschenken bij ons kunt laten bedrukken met bedrijfsnaam en/of logo, maakt je effectief reclame voor je bedrijf. Picknick relatiegeschenken bedrukken wij met de meest mogelijke zorg. Doordat wij picknick relatiegeschenken bedrukken in eigen drukkerij, kunnen wij constante kwaliteitscontroles uitvoeren. Met deze relatiegeschenken maak je op een originele wijze reclame voor je bedrijf en zorg je er ook voor dat het contact tussen jou en je relatie naar een hoger niveau wordt getild.

Mocht je gebruik willen maken van bedrukte picknick geschenken, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op bedrukken.nl of naar het telefoonnummer 0315-200010 bellen. Voor vragen over picknick relatiegeschenken bedrukken kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact