Polo's bedrukken

Polo's zijn ontstaan als tennisshirts en kenmerken zich door hun kraag, korte mouwen en knoopsluiting. Ze zijn klassiek en stijlvol, ideaal voor zomerse dagen. Geschikt voor dames, heren en kinderen, bieden wij een breed assortiment polo's aan in verschillende fits, zoals comfort fit, medium fit en slim fit.

2 artikelen

2 artikelen

Polo versus shirt

Of een polo of een shirt populairder is, hangt af van verschillende factoren, waaronder de context waarin ze worden gedragen, persoonlijke voorkeuren en de doelgroep.

Polo's worden vaak geassocieerd met een meer formele uitstraling vanwege hun kraag en knoopsluiting. Ze worden vaak gedragen bij gelegenheden waar een nette, maar toch casual kledingstijl gewenst is, zoals op het werk, tijdens zakelijke bijeenkomsten of op sociale evenementen. Polo's zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gedragen.

Shirts, daarentegen, kunnen verschillende stijlen hebben, van casual T-shirts tot formele overhemden. Ze zijn vaak populairder voor informele gelegenheden of voor dagelijks gebruik. T-shirts zijn comfortabel en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits.

De keuze tussen een polo en een shirt hangt af van de gelegenheid, de persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling.

Ontvang een gratis proefdruk

Ben je van plan om polo's te laten bedrukken? Je kunt eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Voordat we de polo's daadwerkelijk bedrukken, maken we een gratis digitale proefdruk voor je op. Deze digitale proefdruk geeft een voorbeeld van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Onze grafische vormgevers zorgen voor de opmaak van deze proefdruk. Zodra de proefdruk gereed is, sturen we deze naar je toe ter controle. We vragen je vriendelijk om de proefdruk te bekijken en te controleren. Na jouw goedkeuring gaan we over tot het bedrukken van de polo's en starten we de productie.

 

Polo's laten bedrukken of borduren

Of je nu kiest voor bedrukking of borduring op polo's hangt af van verschillende factoren, zoals het beoogde gebruik, het gewenste effect en je persoonlijke voorkeur.

  1. Duurzaamheid: Over het algemeen wordt borduren beschouwd als duurzamer dan bedrukken, omdat de borduurdraad steviger is en minder snel slijt dan de inkt van een bedrukking. Hierdoor blijft een geborduurd logo of tekst langer mooi, zelfs na vele wasbeurten.

  2. Uitstraling: Borduren geeft een meer verfijnde en luxe uitstraling aan polo's dan bedrukken. Het reliëf van de borduring voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp en kan een professionele indruk achterlaten.

  3. Complexiteit van het ontwerp: Voor gedetailleerde of kleurrijke ontwerpen kan bedrukken de voorkeur hebben, omdat het gemakkelijker is om complexe afbeeldingen met veel details en kleuren af te beelden met behulp van bedrukkingstechnieken.

  4. Gebruiksgemak: Borduren kan soms stugger aanvoelen op kledingstukken dan bedrukking, vooral als het ontwerp groot is of veel details bevat. Dit kan van invloed zijn op het draagcomfort van de polo's.

  5. Kosten: Over het algemeen zijn de kosten voor bedrukken lager dan voor borduren, vooral bij grote bestellingen. Als kosten een belangrijke factor zijn, kan bedrukken een meer budgetvriendelijke optie zijn.

Kortom, beide opties hebben hun eigen voordelen en het beste is om te kiezen op basis van jouw specifieke behoeften, het beoogde gebruik van de polo's en het gewenste esthetische effect.

Laden...