Filter
Categorie Puzzels Filters
Prijs:
€0 €11

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Puzzels bedrukken

Sorteren op:

Puzzels bedrukken met logo

Puzzels bedrukken wij middels tampondruk. Voorafgaand aan de bestelling verstrekken wij een drukvoorstel met daarop een tekening van de bestelde puzzel in combinatie met het bedrijfslogo, tekst of slogan. Komt dit drukvoorstel overeen met je wensen, dan keur je het drukvoorstel goed. Na goedkeuring wordt de drukkerij ingeschakeld en worden de inkten in de juiste kleuren gemengd. Vervolgens stellen wij de drukmachine in en gaat een medewerker aan de gang met puzzels bedrukken.

Breinbrekers in de vorm van puzzels. Jong en oud, werkelijk iedereen puzzelt in zijn of haar leven. En zeker tijdens de koude winterdagen biedt dit dan ook een ideaal relatiegeschenk.

Puzzelen, iets wat men al decennia lang doet: het blijft leuk. Samen met het hele gezin aan de keukentafel aan een grote puzzel werken, of alleen, om even te ontspannen na een drukke dag. Als kind beginnen we al met het gepuzzel, maar ook vele senioren komen puzzelend hun dagen door. Het is een uitstekende manier om de geest te prikkelen en het inzicht te trainen. Verras je relaties, collega's of klanten met puzzels. Laat puzzels bedrukken met logo of tekst en verhoog je naamsbekendheid.


Puzzels bedrukken als relatiegeschenk

bedrukken.nl biedt je diverse puzzels. Waaronder de oorspronkelijke legpuzzel, waarbij je verschillende bedrukte puzzeltjes aangeleverd krijgt, bijvoorbeeld de kunststof schuifpuzzel Diver en houten puzzel Diverwood. Daarnaast kun je ook kiezen voor een echt houten breinbrekertje in een leuk, bedrukt zakje. Deze houten puzzel is een uitdaging voor iedere puzzelaar en uitstekend voor het trainen van het ruimtelijk inzicht. Voor de creatievere puzzelaars is een tangram ideaal, tevens in een mooi bedrukt zakje geleverd. Maar je kunt ook kiezen voor een puzzel welke door de kleintjes zelf ingekleurd kan worden om zo een eigen puzzel te creëren.

Met een puzzel kun je een enorme doelgroep bereiken, waarmee je een leuk, klein relatiegeschenk cadeau kunt doen aan je personeel of klanten. Doordat de puzzels bij bedrukken.nl zo voordelig zijn, is dit een leuke en slimme manier om snel je naamsbekendheid te vergroten: je kunt namelijk meerdere puzzels inkopen en daardoor ook meer puzzels cadeau doen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid de puzzels onderdeel te laten zijn van een groter relatiegeschenk, bijvoorbeeld als onderdeel van het kerstpakket. Met alle verschillende mogelijkheden op bedrukken.nl vind je absoluut een puzzel die bij jouw bedrijf past. Voor meer informatie over puzzels bedrukken neem contact met ons op via: 0315 - 200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact