Sport en spel

Sport en spel als relatiegeschenk bieden een verfrissende en interactieve manier om de banden met klanten te versterken en medewerkers te motiveren. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding evenementen of gewoon ontspanning tijdens vrije tijd, sport- en spelgerelateerde relatiegeschenken kunnen een grote impact hebben. Van bedrukte frisbees en beachball sets tot gepersonaliseerde voetballen en pingpongsets, er is een breed scala aan mogelijkheden om uw merk te promoten terwijl mensen genieten van plezierige activiteiten. Door het aanbieden van sport- en spelartikelen als relatiegeschenken, toont u niet alleen uw waardering, maar moedigt u ook een gezonde en actieve levensstijl aan, wat positieve associaties met uw merk kan oproepen.

Artikelen 1-12 van 105

 • Speelkaarten full colour
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,37
  Bekijk
 • Houten toren spel ECO
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,29
  Bekijk
 • Opvouwbare frisbee
  ...
  Bij 3200 stuks Vanaf € 0,27
  Bekijk
 • Sleutelhanger puzzelkubus mini
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 2,09
  Bekijk
 • Catan - Het snelle kaartspel
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 12,19
  Bekijk
 • Beverbende - Kaartspel
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 11,19
  Bekijk
 • Sushi Go - Kaartspel
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 10,19
  Bekijk
 • The Mind - Kaartspel
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 11,19
  Bekijk
 • Qwixx - Dobbelspel
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 10,19
  Bekijk
 • Golfballen
  ...
  Bij 1152 stuks Vanaf € 0,64
  Bekijk
 • Puzzelkubus
  ...
  Bij 1200 stuks Vanaf € 4,39
  Bekijk
 • Eigen kaartspel full colour
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,46
  Bekijk

Relatiegeschenken rondom sport en spel

Je staat er misschien niet bij stil, maar relatiegeschenken rondom sport en spel komen vaker voor dan je denkt. Thuis, tijdens een vakantie, maar ook onderweg of tijdens de pauze op het werk is het leuk om een spel te spelen. Relatiegeschenken voor sport en spel laten bedrukken is een uitstekend idee als je bij een breed publiek onder de aandacht te komen met jouw bedrijfslogo of ludieke reclametekst. Je bereikt inmiddels zowel jong als oud en maakt dus op effectieve wijze reclame. Vooral in de vakantie in de zomer is er tijd genoeg om een spel te spelen of sportief bezig te zijn. Onze sport- en spelrelatiegeschenken zullen ook dan goed van pas komen. Is het regenachtig weer? Dan is het erg gezellig om binnen bordspellen te spelen. Waar ook leuk mee gespeeld kan worden en wat ook nog eens stressverlagend werkt zijn onze stressballen.

Sport- en spelrelatiegeschenken laten bedrukken

Als je een uniek geschenk cadeau wil doen aan jouw relaties, medewerkers of zakenpartners, kun je sport- en spelrelatiegeschenken laten voorzien van een passende bedrukking. Cadeaus met opdruk worden door de ontvanger vaak als persoonlijk gezien. Bij het zien van het bedrukte relatiegeschenk zal de ontvanger terugdenken aan jou of jouw bedrijf en ontstaat er een positieve associatie. Ook worden vrijwel al onze producten in onze 100% energieneutrale drukkerij gedrukt waardoor de belasting op het milieu minimaal is. Kies eerst het product uit, bepaal vervolgens welke opdruk gewenst is en lever bij ons jouw logo of tekst aan. Vervolgens maken wij een gratis digitaal drukvoorstel. Na jouw akkoord gaan onze ervaren drukkers aan de slag!

Waarom is sport en spel belangrijk?

Sport- en spelrelatiegeschenken sporen jou en je collega’s of relaties aan om voldoende te bewegen; met elkaar kun je gemotiveerd aan de slag gaan. Als je de teambuilding wil verbeteren, is het een goed plan om een spel te spelen. Denk aan een potje frisbeeën of een gezamenlijk bordspel spelen. Laat bordspellen voorzien van een gepersonaliseerde opdruk en je speelt je ‘eigen’ spel. Als je ze uitdeelt op een beurs of evenement, vergroot je binnen no-time je naamsbekendheid.

Sport en spel voor jong en oud?

port- en spelrelatiegeschenken zijn inderdaad uitstekende keuzes om zowel jong als oud te bereiken. Hier zijn enkele ideeën voor sport- en spelrelatiegeschenken die zowel kinderen als volwassenen zullen waarderen:

 1. Frisbees: Een klassiek spel dat geschikt is voor alle leeftijden. Bedruk de frisbees met je bedrijfslogo voor extra merkzichtbaarheid tijdens picknicks, parkuitjes en stranddagen.

 2. Voetballen: Kleine voetballen voor jonge kinderen en reguliere formaat voetballen voor tieners en volwassenen. Personaliseer de voetballen met je bedrijfsnaam en deel ze uit tijdens sportevenementen of als promotieartikelen.

 3. Springtouwen: Een leuk en gezond spel voor zowel kinderen als volwassenen. Bedruk de handvatten van de springtouwen met je logo voor een subtiele merkherkenning tijdens het spelen.

 4. Kaartspellen: Uno, Skip-Bo, of aangepaste speelkaarten met je bedrijfslogo zijn geweldige geschenken voor families en vriendengroepen. Ze bieden een leuke en ontspannen manier om tijd door te brengen, terwijl je merk ook wordt gepromoot.

 5. Franssjoelbakken: Een klassiek Nederlands spel dat geschikt is voor alle leeftijden. Personaliseer de sjoelbakken met je bedrijfslogo en geef ze weg als relatiegeschenken voor families om thuis van te genieten.

 6. Tafeltennis set: Draagbare tafeltennis sets zijn geweldig voor binnen- en buitengebruik, en zijn populair bij zowel kinderen als volwassenen. Bedruk de hoesjes of bats met je bedrijfslogo voor een gepersonaliseerd tintje.

 7. Badminton sets: Ideaal voor zomerse activiteiten in de tuin of op het strand. Personaliseer de shuttles en rackets met je bedrijfsnaam voor extra merkzichtbaarheid tijdens het spelen.

 8. Puzzels: Van eenvoudige kinderpuzzels tot complexe puzzels voor volwassenen, er is voor elk wat wils. Bedruk de verpakkingen van de puzzels met je logo voor merkherkenning elke keer dat ze worden gespeeld.

Door sport- en spelrelatiegeschenken te gebruiken, kun je niet alleen je bedrijfsnaam promoten, maar ook positieve associaties creëren met plezier en ontspanning bij je klanten en hun gezinnen.

 

Onze service

Wij vinden kwaliteit en snelle levering erg belangrijk en hechten veel waarde aan een goede bedrukking. Vraag gerust een offerte aan voor spel- en sportrelatiegeschenken of bestel ze eenvoudig via onze site. Ons team helpt je graag verder om de order tot een goed einde te brengen. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij, kunnen wij snel uit voorraad leveren. Voor meer informatie is het eenvoudig om contact op te nemen; bel ons op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected].

Laden...