Filter
Categorie Radio's Filters
Prijs:
€4 €5

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Radio's bedrukken

Sorteren op:

Radio's bedrukken met logo

Muziek onder de douche met een doucheradio of met vrienden ontspannen op het strand. Muziek is overal en iedereen geniet ervan. Geef daarom een radio weg als relatiegeschenk ter promotie en maak radio's extra persoonlijk door het laten plaatsen van een bedrukking. Radio's bedrukken wij in onze eigen drukkerij.

Kom origineel voor de dag en laat radio's bedrukken met logo ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Door radio's met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope radio's voldoende op voorraad. Alle radio's bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Radio's bedrukken als relatiegeschenk

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte radio's als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de bedrukte radio's met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de radio's worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken radio's nodig hebben zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om radio's met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren.

Voorafgaand aan je bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen zodat je een goed beeld krijgt hoe wij de radio's bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij een radio bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte radio's. Bestel nu snel radio's als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact