Schoenentassen

Heb je een weekendtas vol met kleding, makeup accessoires, draadloze opladers, sport accessoires en opblaasbare artikelen? In het zijvakje heb je usb hubs, metalen pennen en wat fidget spinners voor de kinderen gestopt. Waar laat je de schoenen? De oplossing is een schoenentas. Een aparte tas voor je schoenen zodat ze niet beschadigd kunnen raken. Een schoenentas is een handig geschenk. Je kan eenvoudig je nette schoenen meenemen wanneer je een belangrijke vergadering hebt. Aan je schoenen zal het in ieder geval niet liggen. Een ‘shoe bag’ is natuurlijk niet alleen bedoeld voor nette schoenen. Ook kan je je sportschoenen meenemen wanneer je onderweg bent naar de sportschool of wanneer je een dagje met vrienden gaat golfen. In ons grote assortiment vind je verschillende soorten schoenentassen. Een schoenentas kan je laten bedrukken met logo. Heb je bijvoorbeeld een nieuw paar schoenen aangeschaft, dan is de kans aanwezig dat je er een bedrukte schoenentas bij krijgt die geproduceerd is door Bedrukken.nl. Heb je vragen over schoenentassen bedrukken of wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Schoenentas Cadera
    Vanaf € 2,19 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,79 Bij 1000 stuks
  2. Handige schoenentas
    Vanaf € 8,54 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 4,81 Bij 250 stuks

2 resultaten

Welke soorten schoenentassen zijn er?

In ons assortiment vind je verschillende soorten schoenentassen. Denk bijvoorbeeld aan een sterke schoenentas van polyester of een milieuvriendelijke nonwoven schoenentas met transparante zijkant. Al onze schoenentassen zijn voorzien van een hoofdvak met ritssluiting en een stevige draaglus. Eén ding is zeker, iedereen in Nederland maakt gebruik van een paar schoenen en heeft vaak ook nog wel een paar waar je extra zuinig op bent en goed op wilt bergen. Toch gaan onze meeste bedrukte schoenentassen richting sportverenigingen, denk aan hockey, voetbal, tennis en ga zo maar door. Namens voetbalverenigingen als kerstgeschenk hebben wij al heel wat schoenentassen mogen bedrukken. Ook bedrukte slippers kun je bewaren in een schoenentas.

Ben je op zoek naar een zeer sterke schoenentas voor je relaties? De schoenentas Cadera voldoet aan deze vereiste. De tas wordt gesloten door een rits en is voorzien van een draaglus. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De minimale afname is 50 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage goedkope tassen met logo of tekst, adviseren we om contact met ons op te nemen. De schoenentas bedrukken we middels een transferdruk of de tas wordt full colour bedrukt. Voor een schoenentas met bedrukking hanteren we een snelle levertijd.

Hoe worden schoenentassen bedrukt?

De meeste schoenentassen bedrukken wij door middel van rechtstreekse zeefdruk. Soms komt het ook voor dat het materiaal van de schoenentas zich niet leent voor een rechtstreekse zeefdruk, in dat geval maken wij gebruik van transferdruk. In dat geval zijn meerdere opdrukkleuren ook mogelijk. We zullen in onze eigen drukkerij de schoenentas bedrukken met logo. Bedrukte schoenentassen zijn populaire relatiegeschenken.

Via onze website kan je een offerte aanvraag indienen. Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen, stellen we een offerte en een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van de schoenentas met de gewenste bedrukking. De gratis digitale proefdruk wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Na jouw akkoord, zullen we de schoenentassen bedrukken.

Contact

Heb je vragen over schoenentassen bedrukken? Laat het ons weten. Wij voorzien je graag van advies. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals opvouwbare waterflesjes, houten pennen, tablet hoezen en bidons bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.