Schoenentassen bedrukken

Een schoenentas is een een handige en praktische accessoire voor reizigers die hun schoenen netjes willen houden tijdens het reizen. Het laten bedrukken van schoenentassen met je logo biedt verschillende voordelen:

 1. Promotie onderweg: Schoenentassen met je bedrijfslogo worden gezien op luchthavens, treinstations, hotels en andere openbare plaatsen tijdens het reizen. Dit vergroot de zichtbaarheid van je merk onder een breed publiek.

 2. Professionele uitstraling: Het aanbieden van bedrukte schoenentassen aan je klanten of medewerkers toont zorg voor hun behoeften en geeft een professionele uitstraling aan je bedrijf.

 3. Praktisch geschenk: Klanten of medewerkers zullen de praktische aard van een schoenentas waarderen, wat kan leiden tot een positieve associatie met je merk.

 4. Diverse bedrukkingsmogelijkheden: Met transferdruk als druktechniek kun je je logo duidelijk en duurzaam op de schoenentassen laten aanbrengen, waardoor het merk langdurig wordt gepromoot.

 5. Herbruikbaarheid: Schoenentassen zijn vaak herbruikbaar en gaan lang mee, waardoor je logo keer op keer wordt blootgesteld aan potentiële klanten.

Door schoenentassen te bedrukken met je logo investeer je in een praktisch en effectief promotiemiddel dat je merk onder de aandacht brengt, zowel tijdens het reizen als in het dagelijks leven van je klanten en medewerkers.

 
 
 

2 artikelen

 • Schoenentas Cadera
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,79
  Bekijk
 • Opbergtas laarzen zwart/graphite
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 8,71
  Bekijk

2 artikelen

Laden...

Laden...