Filter
Categorie Strandmatten en stoelen Filters
Prijs:
€0 €20

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Strandmatten en strandstoelen bedrukken

Sorteren op:

Strandmatten en strandstoelen bedrukken met logo

Strandmatten en strandstoelen bedrukken kan een goede marketingtool zijn voor tijdens de zomermaanden. Wanneer de zon doorbreekt en iedereen massaal naar het strand trekt, is een bedrukte strandmat natuurlijk het perfecte reclamemiddel. Maar ook strandkussens of strandstoelen doen het in deze periode erg goed. Afhankelijk van wat het beste past bij jouw bedrijf, maak je een geschikte keuze. Heb je vragen omtrent strandstoelen bedrukken, dan staan onze specialisten voor je klaar.

Bedrukte strandmatten en strandstoelen zijn in gebruik fijn voor de ontvanger en qua naamsbekendheid goed voor de gever. Zo snijdt het spreekwoordelijke mes aan twee kanten. Terwijl jouw relatie heerlijk op zijn strandmatje geniet van zijn vakantie, draagt hij onbewust bij aan het verhogen van jouw naamsbekendheid. Het bedrukken van strandartikelen is - vooral tijdens de zomer - een schot in de roos. Naast bedrukte strandmatten kunnen wij ook strandkussen en strandstoelen bedrukken met jouw logo.

Strandmatten en strandstoelen bedrukken in eigen drukkerij

Strandmatten en strandstoelen bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij.

Wij bieden je een gevarieerd aanbod aan te bedrukken strandstoelen en strandmatten. Al deze producten zijn geheel naar jouw smaak te bedrukken met tekst of logo. Doordat wij de bedrukking zelf uitvoeren kunnen wij een hoge kwaliteit en snelle levering garanderen. Dit maakt ons uniek en onderscheidend in de markt van promotieartikelen.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen