USB sticks

Bij Bedrukken.nl laat je USB sticks bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. USB sticks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen maakt er gebruik van, zowel zakelijk als particulier. Bedrukte USB sticks zijn daarom erg nuttige weggevertjes op bijvoorbeeld beurzen, open dagen of evenementen. Of geef ze aan je zakelijke relaties in het geval van sticks met bedrijfsinformatie. Voor vragen over bedrukte USB sticks zijn we bereikbaar op +31 315-200010 of [email protected]

Oplopende volgorde

39 resultaten

39 resultaten

Kan ik USB sticks inzetten als relatiegeschenk?

USB sticks bedrukken met logo of tekst is in deze moderne tijd het perfecte relatiegeschenk. Sticks worden regelmatig gebruikt en zijn een opvallende weggever voor jouw relaties. Een USB stick met logo is erg praktisch voor de ontvanger en draagt ook bij aan het verspreiden van je naamsbekendheid. Daarnaast is het bij ons mogelijk je eigen data te uploaden naar de memorysticks. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om iedere bedrukte USB stick te voorzien van een bedrijfsvideo of presentatie. Op deze manier maak je dubbel reclame voor hetzelfde geld.

Welke USB sticks zijn er?

We bedrukken zowel houten, leren, kunststoffen als custom made USB sticks. Of je nou gaat voor een houten memory stick, een USB flash drive twister, een creditcard USB of een stick in de vorm van een wijnkurk: bij ons vind je het allemaal. De USB stick Twister is de meest populaire stick; een goede kwaliteit USB stick die scherp geprijsd is en snel geleverd wordt. Kortom: goedkoop USB sticks bedrukken doe je bij Bedrukken.nl.

USB sticks bedrukken met logo

Jouw USB stick bedrukt met gewenste opdruk bedrukken wij in eigen drukkerij. Voordat we de usb flash drive gaan voorzien van een logo bedrukking, krijg je van ons een digitaal drukvoorbeeld. Op dit gratis digitale voorbeeld is te zien hoe de USB stick met opdruk eruit ziet. USB sticks laten bedrukken is ideaal wanneer je wil zorgen voor een goede communicatie, bijvoorbeeld tussen jou en je collega’s. Plaats data op een ‘flash drive’ en draag deze eenvoudig over aan jouw relaties of werknemers.

USB sticks met bedrukking

Doordat de prijzen van USB sticks bedrukken erg fluctueren, werken wij alleen met offerteaanvragen. Hierdoor krijg je altijd de laagste prijs. Bij Bedrukken.nl werken we daarnaast met een minimale afname, toch is USB sticks bedrukken mogelijk in een kleine oplage vanaf 15 stuks. Ook andere populaire relatiegeschenken laten bedrukken met logo is bij ons mogelijk, denk aan stylus pennen, draadloze opladers en reclame pennen (dit zijn goedkope pennen). Om USB sticks snel tegelijkertijd te kunnen gebruiken, raden we een USB hub aan. Hierdoor kun je eenvoudig meerdere sticks op je computer aansluiten. Andere gadgets zoals muismatten zijn uiteraard ook goed te combineren met USB sticks.

Contact met Bedrukken.nl

Heb je nog vragen over USB sticks bedrukken of hulp nodig tijdens het bestelproces, neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en de stick die het best bij je past, bijvoorbeeld een aluminium USB stick of de populaire USB stick Twist. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected]