Visitekaarthouders

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf. Als ze enthousiast en gemotiveerd zijn dan stralen ze dat ook uit. Dit heeft een positieve invloed op klanten. Welk bedrijf wil er nou niet zo’n mooi visitekaartje? Elk bedrijf of ordernemer heeft altijd wel een visitekaartje bij zich. Hierop staat alle essentiële informatie zoals je logo, bedrijfsnaam, functie en contactgegevens. Om alle visitekaartjes te organiseren is er de visitekaarthouder in het leven geroepen. Op deze manieren slingeren niet alle visitekaartjes rond in je tas en raak je ze ook niet kwijt. Wij bieden een ruim assortiment visitekaarthouders.

Een aluminium visitekaarthouder, horizontaal gebogen visitekaarthouder, PU lederen visitekaartmap, verchroomde visitekaarthouder of een metalen visitekaarthouder. Al deze modellen vind je in ons assortiment tegen scherpe prijzen. Een visitekaart houder is een luxe geschenk en kan ingezet worden als promocard kaarthouder. Je kan een visitekaarthouder als relatiegeschenk inzetten. Visitekaarthouders bedrukken of laten graveren? Bedrukken.nl maakt dit mogelijk. Heb je vragen over visitekaarthouders bedrukken of wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

5 resultaten

 1. Kartonnen memoboekje / visitekaarthouder
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,35 Bij 5000 stuks
 2. Aluminium visitekaarthouder
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,84 Bij 2500 stuks
 3. Verchroomde visitekaarthouder
  Vanaf € 2,49 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,85 Bij 1000 stuks
 4. Zakelijke geschenkset Kadeau
  Vanaf € 10,96 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,92 Bij 250 stuks
 5. Glanzend metalen visitekaarthouder
  Vanaf € 4,46 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,01 Bij 500 stuks

5 resultaten

Kunnen visitekaarthouders bedrukt worden met logo of tekst?

Onze visitekaarthouders kunnen worden voorzien van een bedrukking of gravering. Afhankelijk van het materiaal kunnen we visitekaarthouders bedrukken of graveren. Zo kan een aluminium visitekaarthouder of een metalen visitekaarthouder ook gegraveerd worden, terwijl we een PU lederen visitekaarthouder alleen kunnen bedrukken met logo. Bedrukte of gegraveerde visitekaarthouders, handig voor het personeel op kantoor. Zijn ze veel aanwezig op netwerkborrels, bijeenkomsten en evenementen? Laat dan visitekaarthouders bedrukken met logo, deze zijn uitermate handig om je bedrijfsnaam nog eens extra onder de aandacht te brengen. Aluminium visitekaarthouders komen het beste uit de verf wanneer ze voorzien worden van een krasvaste lasergravering. Hiermee kan je logo zeer gedetailleerd op de visitekaarthouder worden aangebracht. Deze techniek is duurzaam en chique. Visitekaarthouders met logo zijn populaire relatiegeschenken.

Een mooi zakelijk cadeau is de visitekaarthouder Business Gifts. De minimale afname is 50 stuks. Het is mogelijk om een kleine oplage te bestellen, maar hiervoor adviseren we je om contact met ons op te nemen. De visitekaarthouder kan je laten bedrukken of graveren. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Voor deze kaarthouders hanteren we snelle levertijden.

Waar worden visitekaarthouders bedrukt?

Visitekaarthouders als relatiegeschenken bedrukken we in onze eigen drukkerij. Wij hebben alles in eigen huis waardoor we een hoge kwaliteit kunnen garanderen en snel kunnen leveren. Heb je interesse in bedrukte visitekaarthouders? Via onze website kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen, kan je ons jouw logo aanleveren. Wij stellen een gratis digitale proefdruk op. Een digitale proefdruk is een ontwerp van de visitekaarthouder met bijbehorend logo. Zo kan je vooraf zien hoe jouw bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met de gratis digitale druk zullen we de visitekaarthouders bedrukken.

Contact

Heb je nog vragen over visitekaarthouders bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over druktechnieken en materialen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals outdoor artikelen, auto accessoires, eco pennen, powerbanks en opladers zijn artikelen die wij kunnen bedrukken in onze drukkerij. De algemene voorwaarden staan op onze website.