Wijnglazen als relatiegeschenk

Een mooie set wijnglazen mag niet ontbreken in huis. Sommige mensen pakken de wijnglazen alleen uit de kast bij speciale gelegenheden terwijl anderen dagelijks een glaasje wijn drinken. Wijnglazen zijn originele en luxe relatiegeschenken. De horeca zet wijnglazen vaak in als exclusief promotieartikel. De favoriete wijn van de gasten wordt gepresenteerd in bedrukte wijnglazen met logo. Dit zorgt niet alleen voor een goede indruk, ook maak je reclame op een unieke manier. Onze wijnglazen zijn te bedrukken naar wens. Denk hierbij aan een (bedrijfs)naam, logo of tekst. Wijnglazen hebben we op voorraad en worden bedrukt in onze eigen drukkerij. Heb je vragen over wijnglazen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Wijnglas in giftbox Bless
  Vanaf € 2,33 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,83 Bij 1000 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  Wijnglas Bouquet 290 ml
  Vanaf € 4,19 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,40 Bij 576 stuks
 3. Wijnglas Carre 290 ml
  Vanaf € 4,39 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,97 Bij 576 stuks
 4. Wijnglas Carre 380 ml
  Vanaf € 4,39 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,97 Bij 576 stuks
 5. Wijnglas Carre 530 ml
  Vanaf € 4,59 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 3,29 Bij 576 stuks

5 artikelen

Welke soorten wijnglazen zijn er?

Er zijn verschillende soorten wijnglazen die zijn ontworpen om de eigenschappen van verschillende soorten wijn te accentueren. Enkele veelvoorkomende wijnglazen zijn:

 1. Bourgogne glas: Dit glas heeft een brede, bolle kom die naar boven toe smaller wordt. Het is ontworpen voor rode wijnen met een rijke aroma's, zoals Pinot Noir. Het brede oppervlak van de kom zorgt ervoor dat de aroma's zich goed kunnen ontwikkelen.

 2. Bordeaux glas: Bordeaux glazen hebben een iets kleinere, rechtere kom dan Bourgogne glazen. Ze zijn ontworpen voor krachtige rode wijnen, zoals Cabernet Sauvignon en Merlot. Het rechtere ontwerp helpt bij het concentreren van de aroma's naar de neus.

 3. Chardonnay glas: Deze glazen hebben een iets grotere kom dan standaard witte wijnglazen. Ze zijn ontworpen voor volle witte wijnen zoals Chardonnay. Het brede oppervlak van de kom maakt het mogelijk om de complexe aroma's van deze wijnen te ervaren.

 4. Sauvignon Blanc glas: Deze glazen hebben een smaller, slanker ontwerp dan Chardonnay glazen. Ze zijn ontworpen voor lichtere, frisse witte wijnen zoals Sauvignon Blanc. Het slankere ontwerp helpt bij het behouden van de frisheid en het behoud van de aroma's.

 5. Champagneglas/flûte: Deze glazen hebben een lang, smal ontwerp om de bubbels en aroma's van champagne te behouden. Ze zijn ontworpen om de bubbels te concentreren en te voorkomen dat ze te snel ontsnappen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wijnglazen, maar er zijn nog veel meer specifieke ontwerpen voor verschillende soorten wijnen en smaakprofielen.

Wijnglazen bedrukken

Het bedrukken van wijnglazen is een uitstekende manier om je bedrijf of merk te promoten tijdens speciale evenementen, diners of als relatiegeschenk. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij het bedrukken van wijnglazen:

 1. Kwaliteit van de glazen: Zorg ervoor dat de wijnglazen van hoogwaardige kwaliteit zijn en geschikt zijn om bedrukt te worden. Kies voor glazen die vaatwasmachinebestendig zijn en bestand zijn tegen krassen om de duurzaamheid te garanderen.

 2. Bedrukkingsmethode: Er zijn verschillende methoden om wijnglazen te bedrukken, zoals zeefdruk, lasergravure of keramische transfer. Kies een methode die geschikt is voor het materiaal van de glazen en die een duurzame bedrukking biedt die bestand is tegen regelmatig gebruik en wassen.

 3. Ontwerp: Denk goed na over het ontwerp dat je wilt bedrukken op de wijnglazen. Zorg ervoor dat het logo, de tekst of het ontwerp duidelijk en goed zichtbaar zijn op het glasoppervlak. Houd ook rekening met de esthetiek en het merkimago van je bedrijf.

 4. Aantal en prijs: Bepaal het aantal wijnglazen dat je nodig hebt en zoek naar een leverancier die aantrekkelijke prijzen biedt voor het bedrukken van grotere hoeveelheden glazen.

 5. Levertijd: Plan het bedrukken van de wijnglazen ruim van tevoren in, vooral als je ze nodig hebt voor een specifiek evenement of datum, om ervoor te zorgen dat ze op tijd klaar zijn.

Door zorgvuldig aandacht te besteden aan deze aspecten, kun je wijnglazen laten bedrukken die niet alleen je merk promoten, maar ook functionele en esthetisch aantrekkelijke geschenken zijn voor je relaties.

Wijnglazen als relatiegeschenk

Wijnglazen zijn een elegant en gewaardeerd relatiegeschenk dat bij verschillende gelegenheden kan worden gebruikt. Hier zijn een paar redenen waarom wijnglazen een uitstekende keuze zijn als relatiegeschenk:

 1. Stijlvol en Luxueus: Wijnglazen stralen elegantie en luxe uit, waardoor ze een verfijnd geschenk zijn dat indruk maakt op ontvangers.

 2. Veelzijdigheid: Wijnglazen zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, van informele diners thuis tot formele zakelijke evenementen.

 3. Permanente Herinnering: Door wijnglazen te bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf, creëer je een blijvende herinnering bij de ontvanger telkens wanneer ze de glazen gebruiken.

 4. Hoogwaardige Kwaliteit: Investeer in hoogwaardige wijnglazen van duurzaam materiaal om de waarde en de perceptie van je merk te versterken.

 5. Promotionele Kans: Wanneer wijnglazen worden gebruikt tijdens sociale bijeenkomsten, wordt je merknaam ook aan anderen getoond, wat zorgt voor extra promotie.

Door wijnglazen als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je aandacht besteedt aan de smaak en de behoeften van je relaties, waardoor je een positieve indruk achterlaat.