Bieropeners bedrukken

Bieropeners bedrukken met logo is een geweldig idee om op originele wijze onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. Of het nu gaat om een vriendengroep, je collega’s of medewerkers: een bieropener met logo doet het altijd goed. Het is een mooi product om jouw naam of logo op te laten drukken. Heb je vragen over bedrukte bieropeners? Ons team staat voor je klaar via [email protected] en +31 315 – 200 010.

10 artikelen

 • Sleutelhanger flesopener budget
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,14
  Bekijk
 • Sleutelhanger zaklamp met flesopener
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,21
  Bekijk
 • Flesopener Bram rood
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,30
  Bekijk
 • Bamboe flesopener met waterpas
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,39
  Bekijk
 • Aansteker met flesopener geel
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,29
  Bekijk
 • Sleutelhanger flesopener helm geel
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,60
  Bekijk
 • Friday afternoon hamer
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 2,81
  Bekijk
 • Roestvrijstalen flesopener
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,14
  Bekijk
 • Houten flesopener Brama
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,11
  Bekijk
 • RVS flesopener Lofoten
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,91
  Bekijk

10 artikelen

Hoe worden bieropeners ingezet?

Bieropeners bedrukken met logo is een erg leuke manier om doeltreffend en uniek reclame te maken. Niet alleen zijn ze handig te gebruiken in de vrije tijd, maar ook tijdens een vrijdagmiddagborrel op het werk komen de bedrukte flesopeners goed van pas. Vaak gaan de bieropeners van hand tot hand en daardoor komt de bedrukking mooi tot zijn recht. Een bieropener bedrukken kan onder meer met een (bedrijfs)logo, een ludieke reclametekst of met de namen van jouw relaties. Een bieropener is eveneens uitstekend te combineren met andere relatiegeschenken voor in de keuken, zoals mokken of snijplanken. Vooral als je overal jouw logo of naam op laat bedrukken!

Wat zijn bieropeners

Bieropeners zijn gereedschappen die speciaal zijn ontworpen om flessen te openen, met name bierflessen. Ze komen in verschillende vormen en maten, maar over het algemeen hebben ze een handvat en een metalen rand of lipje om de dop van de fles te wrikken. Deze openers kunnen handmatig worden gebruikt door het lipje onder de dop te plaatsen en omhoog te duwen, waardoor de dop gemakkelijk van de fles wordt verwijderd. Bieropeners zijn een onmisbaar hulpmiddel bij het openen van flessen tijdens sociale bijeenkomsten, feestjes of zelfs in bars en restaurants.

Hoe worden bieropeners bedrukt?

In onze eigen drukkerij, uitgerust met diverse druktechnieken, bedrukken we bieropeners. Metalen bieropeners worden gegraveerd met een opdruk, terwijl kunststoffen bieropeners en sleutelhangers worden bedrukt met tampondruk. Het aanvragen van een offerte is simpel. Bij de vrijblijvende offerte voegen we een gratis digitaal drukvoorstel toe, zodat je de opdruk op de bieropener precies kunt zien. Na goedkeuring gaan we aan de slag! We houden je op de hoogte van de status en zullen contact met je opnemen zodra we een update hebben.

Contact over bedrukte bieropeners

Een bedrukte flesopener is bij ons al te verkrijgen vanaf 25 stuks, een kleine oplage dus. We hebben een aantal bieropeners in ons assortiment die wij kunnen leveren tegen snelle levertijden, al vanaf twee werkdagen. Natuurlijk ben je ook voor andere relatiegeschenken, bijvoorbeeld schorten met logo of goedkope pennen, aan het juiste adres bij Bedrukken.nl. Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Dat kan via de mail, telefonisch of via de chat. We staan je graag te woord.

Laden...