Bieropeners bedrukken

Bieropeners bedrukken met logo is een geweldig idee om op originele wijze onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. Of het nu gaat om een vriendengroep, je collega’s of medewerkers: een bieropener met logo doet het altijd goed. Het is een mooi product om jouw naam of logo op te laten drukken. Heb je vragen over bedrukte bieropeners? Ons team staat voor je klaar via [email protected] en +31 315 – 200 010.

Oplopende volgorde

4 resultaten

 1. Aluminium zaklamp/flesopener
  Vanaf € 1,96 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,20 Bij 1000 stuks
 2. Aluminium flesopener met sleutelhanger
  Vanaf € 1,03 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,63 Bij 2500 stuks
 3. Friday afternoon hamer
  Vanaf € 4,43 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,15 Bij 500 stuks
 4. Roestvrijstalen flesopener
  Vanaf € 1,87 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15 Bij 1000 stuks

4 resultaten

Hoe worden bieropeners ingezet?

Bieropeners bedrukken met logo is een erg leuke manier om doeltreffend en uniek reclame te maken. Niet alleen zijn ze handig te gebruiken in de vrije tijd, maar ook tijdens een vrijdagmiddagborrel op het werk komen de bedrukte flesopeners goed van pas. Vaak gaan de bieropeners van hand tot hand en daardoor komt de bedrukking mooi tot zijn recht. Een bieropener bedrukken kan onder meer met een (bedrijfs)logo, een ludieke reclametekst of met de namen van jouw relaties. Een bieropener is eveneens uitstekend te combineren met andere relatiegeschenken voor in de keuken, zoals mokken of snijplanken. Vooral als je overal jouw logo of naam op laat bedrukken!

Groot assortiment

Wil je een flesopeners met logo laten bedrukken, dan zijn er verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Denk aan een houten flesopener, luxe flesopeners of aan sleutelhangers met opener. De flesopener Bram is een populair én betaalbaar model en dat geldt ook voor de aluminium sleutelhanger. In ons assortiment vind je ook luxere bieropeners gemaakt van hout en flesopeners in bijzondere vormen, waaronder een hamer en een reddingsboei.

Hoe worden bieropeners bedrukt?

Een bieropener bedrukken doen wij in onze eigen drukkerij, waar wij over meerdere druktechnieken beschikken. De metalen bieropeners graveren wij met een opdruk, terwijl de kunststoffen bieropeners (en kunststof sleutelhangers) middels tampondruk voorzien worden van een bedrukking. Een offerte aanvragen is eenvoudig. Als wij een vrijblijvende offerte naar je gestuurd hebben, voegen wij daar ook een gratis digitaal drukvoorstel aan toe. Daarop kun je precies zien hoe de opdruk op de bieropener eruitziet. Na jouw akkoord gaan wij aan de slag! Uiteraard houden wij je op de hoogte van de status en nemen we contact met je op als we een update hebben.

Contact over bedrukte bieropeners

Een bedrukte flesopener is bij ons al te verkrijgen vanaf 25 stuks, een kleine oplage dus. We hebben een aantal bieropeners in ons assortiment die wij kunnen leveren tegen snelle levertijden, al vanaf twee werkdagen. Natuurlijk ben je ook voor andere relatiegeschenken, bijvoorbeeld schorten met logo of goedkope pennen, aan het juiste adres bij Bedrukken.nl. Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Dat kan via de mail, telefonisch of via de chat. We staan je graag te woord.