Flesopeners bedrukken

Bij Bedrukken.nl hebben we een ruime collectie flesopeners, een onmisbaar item voor elke gelegenheid, inclusief onze eigen vrijdagmiddagborrels. Of je nu op zoek bent naar een praktisch relatiegeschenk of een populair weggevertje, bedrukte flesopeners zijn altijd in trek. Onze houten en metalen flesopeners worden voorzien van een gegraveerd logo, terwijl kunststof flesopeners kunnen worden bedrukt met een tampondruk of full color print. Met onze 100% energieneutrale drukkerij garanderen we niet alleen kwaliteit, maar dragen we ook bij aan een duurzamere wereld. Bovendien streven we naar een snelle levering, zodat je jouw bedrukte flesopeners snel in handen hebt voor je volgende evenement of promotieactie.

Artikelen 1-12 van 15

 • Bamboe flesopener
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,54
  Bekijk
 • Sleutelhanger flesopener budget
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,14
  Bekijk
 • Sleutelhanger zaklamp met flesopener
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,21
  Bekijk
 • Bamboe flesopener met waterpas
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,39
  Bekijk
 • Flesopener Bram rood
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,30
  Bekijk
 • Kelnersmes Frency
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,74
  Bekijk
 • Aansteker met flesopener geel
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,29
  Bekijk
 • Sleutelhanger flesopener helm geel
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,60
  Bekijk
 • Friday afternoon hamer
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,72
  Bekijk
 • Houten flesopener Brama
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,09
  Bekijk
 • Roestvrijstalen flesopener
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,12
  Bekijk
 • Kelnersmes kurkentrekker Trifo
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,88
  Bekijk

Onze service

Als je flesopeners met logo wilt bestellen bij Bedrukken.nl, kun je rekenen op een uitgebreide service en ondersteuning gedurende het hele proces. Hier zijn enkele van de services die je kunt verwachten:

 1. Advies op maat: Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste flesopeners die aan jouw behoeften en budget voldoen. Ze kunnen je helpen bij het selecteren van het juiste type flesopener en het ontwerp van het logo.

 2. Diverse bedrukkingsmogelijkheden: We bieden verschillende bedrukkingsmogelijkheden aan, waaronder zeefdruk, transferdruk en gravure, afhankelijk van het materiaal van de flesopeners en je voorkeuren voor het logo-ontwerp.

 3. Gratis digitale proefdruk: Voordat we overgaan tot de daadwerkelijke productie, bieden we een gratis digitale proefdruk aan, zodat je een voorbeeld kunt zien van hoe het logo eruit zal zien op de flesopeners.

 4. Scherpe prijzen en snelle levering: We streven ernaar om onze producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden, zonder in te leveren op de kwaliteit. Bovendien streven we naar een snelle levering, zodat je jouw bedrukte flesopeners zo snel mogelijk in handen hebt.

 5. Klantenservice: Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het bestelproces. We zorgen ervoor dat je te allen tijde goed geïnformeerd bent over de status van je bestelling.

Kortom, bij Bedrukken.nl kun je rekenen op een professionele en klantgerichte service bij het bestellen van flesopeners met logo.

Soorten flesopeners

Er zijn verschillende soorten flesopeners beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en functionaliteiten. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten flesopeners:

 1. Sleutelhanger flesopeners: Compacte flesopeners die aan een sleutelhanger kunnen worden bevestigd, zodat je ze altijd bij je kunt dragen. Ze zijn handig en gemakkelijk mee te nemen. Bekijk ons assortiment sleutelhanger met flesopeners hier.

 2. Multifunctionele flesopeners: Deze flesopeners hebben extra functies naast het openen van flessen, zoals een kurkentrekker, blikopener, of zelfs een sleutelhanger of zakmes.

 3. Wijnflesopeners: Specifiek ontworpen voor het openen van wijnflessen, deze openers kunnen verschillende vormen hebben, waaronder kurkentrekkers en soms zelfs ingebouwde foliesnijders.

 4. Elektrische flesopeners: Deze openers werken op batterijen en openen flessen met minimale inspanning. Ze zijn handig voor mensen met beperkte handkracht of mobiliteit.

Afhankelijk van je behoeften en voorkeuren, kun je de juiste flesopener kiezen die het beste bij jouw situatie past.

Bedrukte flesopeners bestellen

Bij Bedrukken.nl kun je bedrukte flesopeners bestellen, een praktisch en populair relatiegeschenk. Flesopeners zijn handig voor het openen van flessen drank, zoals bier en frisdrank, en worden vaak gebruikt tijdens feestjes, evenementen en andere sociale gelegenheden.

Onze bedrukte flesopeners zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden voorzien van jouw eigen logo, bedrijfsnaam of een andere gepersonaliseerde boodschap. Op die manier fungeren ze niet alleen als handig gereedschap, maar ook als effectieve promotiemiddelen voor jouw bedrijf of evenement.

We bieden een breed scala aan flesopeners, variërend van klassieke sleutelhangeropeners tot multifunctionele openers met extra functies zoals kurkentrekkers of blikopener. Bovendien kunnen we flesopeners bedrukken in verschillende kleuren en stijlen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw merk en voorkeuren.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor bedrukte flesopeners? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail op [email protected] of bel ons op +31 315-200010. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte bedrukte flesopeners voor jouw bedrijf of evenement.

Drukmogelijkheden

 • Diverse bedrukkingsmethoden: We bieden verschillende bedrukkingsmethoden aan, waaronder zeefdruk, transferdruk en gravure, afhankelijk van het materiaal van de flesopeners en je voorkeuren voor het logo-ontwerp.
 • Eigen drukkerij in Nederland: Onze flesopeners worden bedrukt in onze eigen drukkerij in Nederland, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen en een snelle productie kunnen garanderen.
 • Gratis digitale proefdruk: Voordat we overgaan tot productie, bieden we een gratis digitale proefdruk aan, zodat je een voorbeeld kunt zien van hoe het logo eruit zal zien op de flesopeners.
 • Snelheid en efficiëntie: Dankzij onze eigen drukkerij en uitgebreide voorraad kunnen we een snelle levering garanderen, zelfs voor grote bestellingen. We streven ernaar om onze producten tegen scherpe prijzen aan te bieden zonder in te boeten op kwaliteit.
 • Milieuvriendelijkheid: Onze productieprocessen zijn 100% energieneutraal, wat betekent dat we ons inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken in al onze activiteiten.
 • Ruime voorraad en groothandel: We hebben een uitgebreide voorraad flesopeners beschikbaar, waardoor we ook grote bestellingen snel kunnen verwerken. Als groothandel kunnen we aan zowel kleine als grote hoeveelheden voldoen.

Laden...

Laden...