...
€ 5,50 € 4,64
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Boodschappentas van biologisch can Mercado top

Deze boodschappentas is vervaardigd uit organisch canvas, een natuurlijk en duurzaam materiaal. Organisch katoenen draagtassen bedrukken wij in onze eigen 100% energieneutrale drukkerij met jouw logo. De toevoeging van bamboe handvatten geeft de tas niet alleen een unieke uitstraling, maar benadrukt ook het milieuvriendelijke karakter ervan. Met een stevigheid van 360 gram per vierkante meter is deze tas robuust en geschikt voor hergebruik. De combinatie van organisch canvas en bamboe past perfect in een milieubewuste levensstijl en is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar zowel stijl als duurzaamheid in een boodschappentas.

De productie van biologisch canvas

Biologisch canvas wordt geproduceerd volgens milieuvriendelijke en duurzame methoden. Het begint met biologische katoenteelt, waarbij geen synthetische pesticiden, herbiciden of genetisch gemodificeerde zaden worden gebruikt. De katoenplanten worden op gecertificeerde biologische boerderijen geteeld, waar natuurlijke bemesting en onkruidbestrijdingstechnieken worden toegepast.

Na de oogst wordt de biologische katoenvezel gereinigd en gesponnen tot draden. Vervolgens worden deze draden geweven tot canvasstof met behulp van milieuvriendelijke weeftechnieken. Het verfproces, indien nodig, maakt gebruik van natuurlijke en niet-giftige kleurstoffen.

Biologisch canvas staat bekend om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, omdat het vrij is van schadelijke chemicaliën en het productieproces de gezondheid van de bodem en het water behoudt. Het resultaat is een hoogwaardige stof die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, van tassen tot kleding en interieurdecoratie.

Aantal 2550100250500
Onbedrukt €5,50€5,16€4,99€4,82€4,64
Opdruk 1 kleur €1,53€1,15€0,95€0,74€0,65
Instelkosten: € 39,95
Meer informatie
Product Boodschappentas van biologisch can Mercado top
Art.nr. MO-102097
Materiaal katoen
Levertijd 8 werkdagen
Formaat 40 x 16 x 39,5 cm
Gewicht (gr) 330 gram
Alt. art.nr. MO6458
Reviews
Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.