Boodschappentassen bedrukken

Binnen onze groothandel beschikken wij over een ruim assortiment aan boodschappentassen en hebben daardoor voor ieder wat wils. Onze boodschappentassen bedrukken wij in onze eigen energieneutrale drukkerij waardoor wij ook snel kunnen leveren.

Artikelen 1-12 van 41

 • Sterke boodschappentas groot
  +3
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,57
  Bekijk
 • Draagtas RPET recycle
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • Organisch katoenen tas 120 grams gekleurd
  ...
  Bij 800 stuks Vanaf € 1,34
  Bekijk
 • Boodschappentas lange hengsels zwart
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,54
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas 145 grams
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,65
  Bekijk
 • Organisch katoenen boodschappentas
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,10
  Bekijk
 • Jute shopper organisch katoen ecru
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 1,89
  Bekijk
 • Hoge kwaliteit organisch katoenen boodschappentas 475 grams
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,89
  Bekijk
 • Grote boodschappentas RPET
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,62
  Bekijk
 • Carolina katoenen draagtas
  +7
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Recycle bag blauw
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,00
  Bekijk
 • Medium gekleurde papieren tas
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,27
  Bekijk

Boodschappentassen milieuvriendelijk gedrukt

Met ons dak voorzien van meer dan 500 zonnepanelen zijn we volledig energieneutraal, waardoor we jouw boodschappentassen op een milieuvriendelijke manier kunnen bedrukken. Kies je voor een RPET recycle tas, dan hoort daar vanzelfsprekend ook een duurzame bedrukking bij waardoor de impact op het milieu minimaal is. Onze drukinkten zijn op waterbasis, en dankzij meer dan 40 jaar ervaring kunnen we moeiteloos het beste resultaat leveren.

De meeste boodschappentassen drukken wij door middel van zeefdruk en blijft ook een langdurig mooie uitstraling houden.

 

Verschillende materialen

Wij bieden een uitgebreid assortiment boodschappentassen aan, waarbij de materialen per tas kunnen variëren wat tevens belangrijk is voor de uitstraling. Ben je op zoek naar een tas met een milieuvriendelijk karakter, dan zijn onze katoenen boodschappentassen een aanrader. Katoen is een natuurlijk materiaal en beschikt over een duurzame uitstraling. Bovendien leent katoen zich uitstekend voor directe bedrukking in één of meerdere kleuren, wat resulteert in een mooie opdruk op de tas en een effectief promotieartikel.

Polyester is een ander stevig materiaal met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De beschikbare kleuren van polyester boodschappentassen zijn divers, waardoor ze goed te combineren zijn met je huisstijl. Het nadeel is echter dat polyester zich met name leent om in 1 opdrukkleur te drukken, dus minder geschikt voor meerkleurendruk.

Nylon daarentegen heeft een gladde en zachte textuur, waardoor we deze tassen goedkoop en direct kunnen bedrukken.

Voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke optie met bedrukking zijn onze opvouwbare non-woven tassen ideaal. Non-woven materiaal, meestal gemaakt van polypropyleen, is stevig en wordt meestal geproduceerd uit gerecycled plastic, waardoor deze tassen een milieuvriendelijk karakter hebben. We bedrukken de non-woven boodschappentassen meestal direct met zeefdruk in één kleur op één of beide zijden. Je kunt ook kiezen voor onze grote boodschappentassen van RPET, een uitstekend alternatief voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Laden...