Boxershorts bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel en bovenal persoonlijk relatiegeschenk? Kies dan voor bedrukte boxershorts. Wij voorzien de band van de onderbroek van een gewenste opdruk, dit kan een tekst, een logo of een combinatie zijn. Liever een (persoonlijke) naam? Ook dat is mogelijk! Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar +31 315 – 200 010 of te mailen naar [email protected].

Oplopende volgorde

5 resultaten

 1. Katoenen boxershort no label
  Vanaf € 7,47 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,81 Bij 500 stuks
 2. Biologische herenboxershort
  Vanaf € 5,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,34 Bij 500 stuks
 3. Duo-pack Classic Sport heren slip
  Vanaf € 10,44 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,12 Bij 500 stuks
 4. UW Stretch Classic Boxershort
  Vanaf € 10,22 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 7,95 Bij 500 stuks
 5. 2 PACK boxershorts
  Vanaf € 15,96 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,18 Bij 250 stuks

5 resultaten

Hoe kun je bedrukte boxershorts inzetten?

Bedrukte boxershorts kun je inzetten als een algemeen relatiegeschenk, om op ludieke wijze onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. De boxershort met logo wordt namelijk letterlijk door je relaties gedragen. Boxershorts met opdruk worden echter vaker ingezet voor een speciale gebeurtenis, denk aan een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of voor Valentijnsdag. Ook voor een speciaal jubileum zijn boxershorts een opvallend geschenk.

Voor wie zijn boxershorts geschikt?

Boxershorts zijn met name voor jongeren en jongvolwassenen een passend cadeau. Ze worden onder de kleding gedragen, maar de rand van de boxershort is vaak zichtbaar. Maak je de keuze voor een boxershort met logo, dan maakt de ontvanger en drager op een erg originele manier reclame. Je kunt ook boxershorts bedrukken om zo uit te delen op een evenement of beurs, bijvoorbeeld een vakantie- of reisbeurs.

Verschillende soorten

In ons brede assortiment vind je verschillende soorten boxershorts. Voor heren én dames en in diverse maten. Onze onderbroeken zijn gemaakt van stoffen die zorgen voor een heerlijk draagcomfort. Jouw logo of ludieke tekst wordt dus letterlijk goed gedragen door je relaties. Een boxershort bestellen bij Bedrukken.nl is heel eenvoudig. Bepaal eerst het product, check dan even de minimale afname (bij ons zijn shorts ook te bestellen in kleine oplage), maak een keuze in de kleur opdruk en stuur ons vervolgens de gewenste opdruk. Dan gaan onze grafisch ontwerpers aan de slag met het maken van een gratis digitaal drukvoorstel. Is die akkoord, dan starten wij de producten van de bedrukte boxershorts. Binnen een aantal werkdagen worden ze geleverd op de gewenste locatie, dit kan op een thuis- of bedrijfsadres zijn.

Boxershorts combineren met andere kleding

Je kunt boxershorts prima combineren met andere kleding, zoals shirts of slippers