Sportkleding bedrukken

Sporten is gezond. Het zorgt voor een betere conditie, een gezonde levensstijl en verkleint het risico op allerlei aandoeningen. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal word je er fitter van. Ook voor het verminderen van stress is sporten belangrijk.

Artikelen 1-12 van 48

Hoe wordt sportkleding bedrukt?

Sportkleding kan op verschillende manieren bedrukt worden, middels transferdruk, zeefdruk of we borduren de kleding. Dit is afhankelijk van o.a. de volgende factoren: de drukmogelijkheden, het materiaal en de wensen van de klant. Voordat we sportkleding bedrukken krijg je van ons altijd een gratis digitaal drukvoorstel. In ons assortiment vind je zowel sportkleding voor dames als heren. Zo houdt een sportief unisex vest sporters zowel voor, tijdens als na de wedstrijd warm. Door de rits ben je zelf in de gelegenheid om de ventilatie te reguleren. Sportvesten zijn een mooie toevoeging aan je sportoutfit. Onze sportkleding kan bedrukt worden naar wens met een naam, logo of tekst. Sponsoren kiezen er vaak voor om ook hun logo op de kleding te laten plaatsen, zodat ze hun naamsbekendheid vergroten onder de sporters en toeschouwers. Het spelen in teamverband met dezelfde sportkleding creëert eenheid en betrokkenheid. Bestel bedrukte sportkleding en voorzie het hele team van een sportieve outfit.

Welke sportartikelen zijn belangrijk?

Sportartikelen zoals bidons, sporthanddoeken, sporthorloges en sporttassen zijn naast sportkleding ook belangrijk om aan je sportuitrusting toe te voegen. Bidons komen goed van pas tijdens het sporten. Je kan ze vullen met je favoriete sportdrank of water. Neem gevulde bidons mee zodat je altijd voldoende vocht binnenkrijgt tijdens het sporten. Vergeet natuurlijk ook niet om een goede sporttas aan te schaffen, zodat je alle sportkleding, sportartikelen en andere benodigdheden mee kan nemen. In de meeste sportscholen en fitness centra is het de regel om sporthanddoeken te gebruiken wanneer je sport. Sporthanddoeken zijn wat kleiner dan gewone handdoeken zodat je ze gemakkelijk mee kan nemen en gebruiken. Met sporthanddoeken kan je zweetvrij verder trainen. Ook de sporthanddoeken kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring. Een sporthanddoek wordt overal gebruikt, waardoor het een opvallend promotieartikel is.

Contact

Vind je sporten ook belangrijk en wil je graag je favoriete sportteam een handje helpen? Kies ervoor om comfortabele sportkleding te laten bedrukken of borduren. Wij van Bedrukken.nl adviseren je graag over de juiste sportkleding voor jou en je team. Neem hiervoor contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315 – 200010.

Laden...