Caps borduren

Caps, vaak ook petten genoemd, zijn een iconisch accessoire dat geliefd is bij mensen van alle leeftijden en stijlen. Of het nu gaat om het beschermen tegen de zon tijdens zonnige dagen of het toevoegen van een sportieve touch aan een outfit, caps zijn veelzijdig en praktisch. De baseball cap, een van de meest klassieke varianten, blijft onverminderd populair. Wat caps zo aantrekkelijk maakt, is hun vermogen om op te vallen en de aandacht te trekken. Daarom raden wij aan om caps te laten borduren met een ontwerp of logo. Een fraaie borduring op een cap zorgt voor een opvallende uitstraling en laat een blijvende indruk achter op vrienden, klanten en voorbijgangers.

Oplopende volgorde

9 artikelen

 1. Beoordeling:
  80%
  Katoenen pet
  Vanaf € 2,04 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,26 Bij 1000 stuks
 2. Katoenen cap
  Vanaf € 1,31 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,08 Bij 1000 stuks
 3. Pet met katoenen sluiting
  Vanaf € 2,07 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,65 Bij 1000 stuks
 4. Luxury Fine Cotton Cap
  Vanaf € 4,92 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,93 Bij 500 stuks
 5. Heavy brushed 6 panel cap
  Vanaf € 2,45 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 500 stuks
 6. 6 panel brushed cotton cap
  Vanaf € 4,57 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,66 Bij 500 stuks
 7. Katoenen sandwich cap
  Vanaf € 4,93 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,16 Bij 500 stuks
 8. Microfiber Qualtiy cap
  Vanaf € 5,52 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,97 Bij 250 stuks
 9. Baseball cap
  Vanaf € 2,15 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,69 Bij 1000 stuks

9 artikelen

Waarom dragen we caps?

Caps worden gebruikt om verschillende redenen, waaronder:

 1. Bescherming tegen de zon: Een van de meest voorkomende redenen om een cap te dragen is ter bescherming tegen de zon. De klep biedt schaduw voor de ogen en het gezicht, wat vooral handig is tijdens zonnige dagen of buitenactiviteiten.

 2. Stijl en mode: Caps zijn een populair modeaccessoire en worden vaak gedragen om een outfit compleet te maken of om een bepaalde stijl uit te drukken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse gelegenheden en smaken.

 3. Promotie en branding: Bedrukte caps met logo's of slogans worden vaak gebruikt als promotiemateriaal voor bedrijven, merken of evenementen. Ze bieden een effectieve manier om naamsbekendheid te vergroten en reclame te maken.

 4. Identiteit en teamgeest: Caps worden ook gebruikt om een gevoel van identiteit of teamgeest te creëren. Denk aan sportteams, bedrijven of organisaties die hun logo op caps laten borduren om eenheid en saamhorigheid te benadrukken.

Al met al zijn caps veelzijdige accessoires die zowel praktisch als stijlvol zijn, en die een scala aan doelen dienen, van functioneel tot promotioneel.

Caps bestellen - waar je op moet letten

Bij het bestellen van caps is het belangrijk om op een aantal zaken te letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

 1. Kwaliteit van de cap: Let op de kwaliteit van de caps die je bestelt. Kies voor duurzame materialen die comfortabel zijn om te dragen en die lang meegaan, vooral als je ze als promotiemateriaal wilt gebruiken.

 2. Ontwerp en stijl: Kies een cap die past bij het beoogde doel en de uitstraling die je wilt bereiken. Overweeg de kleur, het ontwerp en de stijl die het beste aansluiten bij je merk, boodschap of evenement.

 3. Bedrukking of borduring: Beslis of je de caps wilt laten bedrukken of borduren met je logo, tekst of afbeelding. Bedrukking is vaak voordeliger en geschikt voor gedetailleerde ontwerpen, terwijl borduring een luxere uitstraling kan bieden en duurzamer kan zijn.

 4. Aantal en maatvoering: Bepaal hoeveel caps je nodig hebt en zorg ervoor dat je de juiste maten bestelt, vooral als je caps voor een team of groep bestelt.

 5. Levertijd en prijs: Controleer de levertijd en prijs van de caps, inclusief eventuele kosten voor bedrukking of borduring. Vergelijk verschillende aanbieders om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Door rekening te houden met deze punten kun je ervoor zorgen dat je de juiste caps bestelt die voldoen aan je behoeften en verwachtingen.

Contact

Heb je vragen over caps borduren? Laat het ons weten. Het team van Bedrukken.nl helpt je namelijk graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.