Caps borduren

Caps, ook wel petten genoemd, zijn enorm populair. Ze worden het hele jaar door gedragen, zowel door mannen als vrouwen. Ook kinderpetten zijn erg in trek, voornamelijk bij zonnig weer om het hoofd te beschermen. Petten kunnen zowel sportief als casual gecombineerd worden. Caps maken een sportieve outfit af. Eén van de eerste caps was de baseball cap, welke tot op de dag van vandaag nog steeds zeer geliefd is. Een cap wordt door iedereen gedragen. Sporters dragen caps tijdens het sporten, personeel van een bedrijf dragen caps als toevoeging aan hun bedrijfskleding en daarnaast worden caps ook in de vrije tijd regelmatig gedragen. Het dragen van een pet valt op, aangezien mensen automatisch als eerste naar iemands gezicht kijken. Dit is de reden dat wij adviseren om caps te laten borduren. Een pet met een mooie borduring trekt de aandacht van iedere vriend, klant of voorbijganger. Heb je vragen over caps borduren? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Oplopende volgorde

11 resultaten

 1. Katoenen pet
  Vanaf € 2,06 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,32 Bij 1000 stuks
 2. Katoenen cap
  Vanaf € 1,21 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,96 Bij 2500 stuks
 3. Pet met katoenen sluiting
  Vanaf € 2,22 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,65 Bij 1000 stuks
 4. Katoenen pet met kunststof cap
  Vanaf € 1,87 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15 Bij 1000 stuks
 5. Katoenen cap Six
  Vanaf € 2,02 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,36 Bij 1000 stuks
 6. Baseball cap
  Vanaf € 1,31 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,04 Bij 2500 stuks
 7. Luxury Fine Cotton Cap
  Vanaf € 5,22 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,02 Bij 500 stuks
 8. Heavy brushed 6 panel cap
  Vanaf € 3,56 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,13 Bij 500 stuks
 9. 6 panel brushed cotton cap
  Vanaf € 4,85 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,74 Bij 500 stuks
 10. Katoenen sandwich cap
  Vanaf € 5,39 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,16 Bij 500 stuks
 11. Microfiber Qualtiy cap
  Vanaf € 5,89 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,97 Bij 250 stuks

11 resultaten

Waarom dragen we caps?

Vroeger werden caps voornamelijk gedragen als zonbescherming. Veel sporters droegen caps zodat ze geen last hadden van de zon. Echter werden caps ook gedragen vanwege de privacy van de bekende sporters. Deze trend sloeg al snel over bij de fans van de sporters of teams. Zij droegen de caps ook in hun vrije tijd om zo hun verbondenheid met een sportteam te tonen. Hierdoor werden caps steeds meer gedragen en langzamerhand werden ze gezien als een accessoire. Ook gingen mensen de cap op steeds meer verschillende manieren dragen. Zo werd bijvoorbeeld in de jaren 80 het achterstevoren dragen van een pet trendy. Inmiddels zijn caps niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Petten zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Hierdoor vind je altijd wel een cap die past bij jouw outfit.

Waarom caps laten borduren?

Caps vallen op en dat is een goede reden om caps te laten borduren met een naam, logo of tekst. Caps worden gedragen door mannen, vrouwen en kinderen en hebben een groot bereik. Onderscheid je van de rest met geborduurde petten. Organiseer je regelmatig evenementen en wil je dat je personeel herkenbaar is onder de bezoekers? Laat caps borduren met het de naam of het logo van het evenement. Zo weten de bezoekers naar wie ze toe kunnen met hun vragen. Maar ook zien we dat veel bedrijven caps borduren als toevoeging aan hun bedrijfskleding. Geborduurde caps, zoals de Pet Kisse zorgen voor naamsbekendheid en herkenning van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast voelen medewerkers zich verbonden met het bedrijf en ontstaat er een gevoel van saamhorigheid.

Caps bedrukken

Naast het borduren van caps bedrukken we ze ook. Caps borduren kent een aantal voordelen ten opzichte van bedrukken. Het risico van het bedrukken van caps is dat het bedrukte logo op de naden kan gaan scheuren. Om dit probleem te voorkomen, raden wij in veel gevallen aan om caps te borduren. Een geborduurde cap heeft een luxe uitstraling. Een borduring is slijtvast, wat betekent dat een cap met logo lang mee zal gaan. Kort samengevat; caps borduren geeft het mooiste resultaat.

Contact

Heb je vragen over caps borduren? Laat het ons weten. Het team van Bedrukken.nl helpt je namelijk graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.