Drinkwaren bedrukken

Bedrukte drinkwaren waaronder mokken, glazen en ander servies is al jarenlang populair en dat is niet zonder reden. Drinkartikelen met logo worden ingezet op de werkvloer, restaurants en tijdens evenementen, waardoor de bedrukking goed in beeld komt bij grote groepen mensen. 

1 artikel

1 artikel

Hoe worden drinkwaren bedrukt?

Drinkwaren worden in onze eigen drukkerij bedrukt met verschillende druktechnieken, waaronder tampondruk, lasergraveren en keramisch transferdruk. Stevige materialen zoals thermosflessen en drinkbekers worden in de meeste gevallen middels een lasergravering van een opdruk voorzien, terwijl er bij servies vaak gebruikt wordt gemaakt van een keramische transfer. Voordat onze drukkers aan de slag gaan met jouw bestelling, ontvang je eerst een gratis digitaal drukvoorstel om goed te keuren. Op het drukvoorstel zie je hoe de opdruk eruitziet. Pas na jouw akkoord gaan wij aan de slag.

Drinkflessen herbruikbaar

Drinkflessen zijn bijzonder geliefd vanwege hun herbruikbaarheid, in tegenstelling tot plastic flessen die doorgaans na één gebruik worden weggegooid. Bovendien zijn drinkflessen veelzijdig inzetbaar op diverse locaties, zoals op kantoor, thuis, onderweg in de trein, tijdens een picknick of in de sportschool. Ook bij evenementen bewijzen bedrukte drinkflessen hun nut. Het personaliseren van een drinkfles met een naam voegt een extra persoonlijk tintje toe.

Laden...