Kop en schotels

Kop en schotels bedrukken? Bestel nu je bedrukte kop en schotels en vergroot je naamsbekendheid op originele wijze. Een kop koffie zal voor klanten en relaties nooit meer hetzelfde zijn wanneer deze geserveerd wordt in een bedrukt kopje met logo. Laat kop en schotels bedrukken om de naamsbekendheid van jouw bedrijf op een effectieve manier te vergroten. Maak eens kennis met ons uitgebreide assortiment kopjes en schotels. Wil je persoonlijk advies over het bedrukken van kop en schotels met logo? Ons team staat voor je klaar op telefoonnummer +31 315 – 200010 of per mail via [email protected]

Oplopende volgorde

20 resultaten

Pagina
 1. Porseleinen kop en schotel 140 ml
  Vanaf € 3,99 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 2,99 Bij 384 stuks
 2. Kop en schotel Noa
  Vanaf € 4,95 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,09 Bij 384 stuks
 3. Porseleinen kop en schotel Madeleine
  Vanaf € 4,79 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,89 Bij 384 stuks
 4. Porseleinen kop en schotel Anja
  Vanaf € 1,09 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 1536 stuks
 5. Porseleinen kop en schotel Saskia
  Vanaf € 1,69 p/st bij 96 stuks
  Vanaf € 1,19 Bij 1536 stuks
 6. Cappuccino kop en schotel Paris
  Vanaf € 3,87 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,32 Bij 500 stuks
 7. Kop en schotel 80 ml Espresso
  Vanaf € 1,80 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,11 Bij 1000 stuks
 8. Porseleinen kop en schotel Milano
  Vanaf € 4,83 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 3,62 Bij 5000 stuks
 9. Porseleinen roomstel Red Heart
  Vanaf € 4,89 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,58 Bij 384 stuks
 10. Porseleinen kop en schotel
  Vanaf € 5,04 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,89 Bij 500 stuks
 11. Porseleinen kop en schotel 80 ml
  Vanaf € 2,54 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,89 Bij 1000 stuks
 12. Kop en schotel Budgetline smal 140 ml
  Vanaf € 3,83 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,49 Bij 576 stuks

20 resultaten

Pagina

Kopjes laten bedrukken als relatiegeschenk

Kopjes en schotels met logo worden regelmatig ingezet op plaatsen waar het druk is. Denk bijvoorbeeld aan een groot evenement of in de bedrijfskantine. Dan is het belangrijk om professioneel voor de dag te komen. Met bedrukte kopjes lukt dat uitstekend. Kopjes bedrukken met logo zorgt voor opvallende reclame. Wil je helemaal een goed indruk achterlaten bij je relaties? Kies dan voor een goodiebag en vul deze met bijvoorbeeld een stress bal. Een luxere variant zouden eco tassen met daarin Parker pennen en een draadloze oplader kunnen zijn. Uiteraard zijn deze producten allemaal te bedrukken met logo.

Bedrukte kop en schotel

Hoe bepaal je welke uitvoering het beste bij je past en waar moet je op letten? De eerste keuze is de inhoud uitgedrukt in milliliters. Maak je bijvoorbeeld gebruik van Senseo, dan heb je te maken met een inhoud van 125 ml. Heb je liever een grotere kop koffie, dan hebben wij kop en schotels met een inhoud van 170 ml.

Van welk materiaal zijn de kop en schotel gemaakt?

Een andere vraag die je jezelf moet stellen, is of je aardewerk of porselein wilt. Porselein is over het algemeen witter dan aardewerk. Qua duurzaamheid doet het tegenwoordig weinig voor elkaar onder. Ook de druktechniek is niet geheel onbelangrijk. Wij drukken al onze kop en schotels met speciale keramische inkten voor het meest optimale resultaat.

Welke druktechniek wordt gebruikt bij het bedrukken van kop en schotels?

Het drukken van kop en schotels heeft meer voeten in de aarde dan je denkt, je wilt immers een product waarbij de opdruk er niet na een aantal keren wassen af begint te slijten. Daarom zijn er speciale keramische inkten en druktechnieken, waardoor kop en schotels bedrukken vaatwasmachinebestendig gebeurt. Toch is er wel verschil in de technieken. Wil je een logo bescheiden op de kopjes laten bedrukken en ben je op zoek naar een goede maar toch goedkope oplossing?

Dan is tampondruk de juiste keuze. De bedrukte kopjes gaan een speciale oven in op 800 graden, zodat jouw logo goed in de mokken brandt. Wil je een grote opdruk? Dan is een keramische transfer de beste optie. Met deze keuze is het zelfs mogelijk om kopjes helemaal rondom te drukken. Wist je trouwens dat bij keramische druk alle transfers handmatig worden aangebracht? Een erg precies klusje dus.

De service rondom kop en schotels bedrukken

Wil je servies uit dezelfde serie bestellen, dan hebben wij daar goede opties voor. Onze kop en schotel Noa past bijvoorbeeld perfect bij de mok Luna en is daarom zeer geschikt voor wat variatie. Er is voor ieder wat wils. Liever een mok met koffie of een espresso kop? Geen probleem! Ook die hebben we bij Bedrukken.nl in ons assortiment. Tijdens het bestelproces rondom kopjes bedrukken krijg je te maken met een minimale afname. Bedrukken.nl is namelijk een groothandel, waardoor we de kop met schotel direct op voorraad hebben. Bijkomend voordeel is dat we snelle levertijden kunnen garanderen. Voordat we aan de slag gaan met jouw bestelling ontvang je een digitale drukproef. Hierop kun je precies zien hoe de tekst of het logo op de bedrukte kop en schotel komt. Na jouw akkoord starten wij het drukproces. Heb je nog vragen? We staan voor je klaar. Laat ook jouw kopjes bedrukken!