Drinkflessen

Drinkflessen zijn tegenwoordig ontzettend populair. Plastic flessen zijn slecht voor het milieu en worden weggegooid, terwijl drinkflessen hergebruikt worden. Ze zijn handig en worden dagelijks gebruikt; thuis, op kantoor, tijdens het wandelen en in de sportschool. Een drinkfles is te gebruiken als effectief promotieartikel. Laat drinkflessen bedrukken en zet ze in als origineel relatiegeschenk of promotieartikel tijdens beurzen, open dagen, festivals, concerten en andere evenementen. Bedrukte drinkflessen staan voor een gezonde levensstijl. De ontvanger van de gepersonaliseerde drinkfles komt dagelijks met jouw bedrijf of organisatie in aanraking. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid en daarnaast bouw je een krachtig bedrijfsimago op. Heb je vragen over drinkflessen bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

120 resultaten

 1. Glazen drinkfles Bestseller
  Vanaf € 1,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,59 Bij 1000 stuks
 2. Shakebeker Shake
  Vanaf € 1,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,79 Bij 1000 stuks
 3. Drinkfles Marrakesh
  Vanaf € 1,89 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,49 Bij 1000 stuks
 4. Aluminium bestseller drinkfles
  Vanaf € 1,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,27 Bij 1000 stuks
 5. Thermos drinkfles Louvre
  Vanaf € 5,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,19 Bij 500 stuks
 6. RVS thermosfles bamboe
  Vanaf € 9,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,19 Bij 250 stuks
 7. Luxe drinkfles met bamboe dop
  Vanaf € 8,99 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 7,39 Bij 250 stuks
 8. Thermosfles Helsinki
  Vanaf € 8,88 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,00 Bij 250 stuks
 9. Luxe drinkfles Sleeve
  Vanaf € 7,55 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,89 Bij 250 stuks
 10. RPET bottle 500ml Utah rpet
  Vanaf € 2,32 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,57 Bij 1000 stuks
 11. Drinkfles Utah
  Vanaf € 3,92 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,35 Bij 500 stuks
 12. RVS vacuüm fles (500 ml)
  Vanaf € 5,55 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,28 Bij 500 stuks

120 resultaten

Groot assortiment drinkflessen

Op het gebied van drinkflessen is er eigenlijk voor elk wat wils. Ben je op zoek naar een mooie drinkfles waar uitsluitend koele dranken uit gedronken worden of heb je liever een uitvoering waarbij je warme dranken ook langer warm blijven? Ook kun je rekening houden met het doel. Is het bijvoorbeeld voor een sportief evenement, dan is een drinkfles met karabijnhaak wel zo handig. Is het voor collega’s op de weg, dan zijn dubbelwandige drinkflessen of opvouwbare drinkflessen praktisch voor zowel warme als koude dranken. Ook met het milieuaspect en de hygiëne dien je rekening te houden. Zijn de drinkflessen BPA-vrij, dan is het in ieder geval op het gebied van hygiëne een veilige keuze. Wil je ook een milieuvriendelijke optie, ga dan op zoek naar een PET recycle-uitvoering. Wat drinkflessen betreft adviseren wij om geen gebruik te maken van de milieubelastende plastic drinkflesjes.

Wil jij dat je drankje lekker koud blijft? Dan is een fles met koelelement zoals de geïsoleerde drinkfles Louvre een goede keuze. Het koelelement kan je in de vriezer leggen en vervolgens in de fles plaatsen. Geschikt voor de zomerperiode. Op de voorzijde van de 700 ml drinkfles kunnen we een kleur opdruk naar keuze toevoegen. We hanteren 8 werkdagen levertijd. Gepersonaliseerde drinkflessen kunnen ingezet worden als give-away of als een bijzonder relatiegeschenk.

Waar worden drinkflessen bedrukt?

Wij bedrukken drinkflessen in onze eigen drukkerij. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring waardoor wij altijd een kwalitatief goede opdruk kunnen garanderen. Afhankelijk van het materiaal van de drinkfles wordt de juiste druktechniek gekozen. Het voordeel van drinkflessen is dat ze een groot drukoppervlak hebben waardoor de drinkfles met opdruk opvalt bij collega’s, vrienden, familieleden en voorbijgangers.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Een gratis digitale drukproef is een schets van het product met daarop de gekozen bedrukking. Voordat we drinkflessen bedrukken, stellen we een digitale drukproef op. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken gaan bedrukken. Na het drukproces sturen we je de bedrukte relatiegeschenken zo snel mogelijk toe. Drinkflessen met logo of tekst zijn blikvangers en zullen niet snel vergeten worden.

Contact

Wil je een drinkfles laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook voor persoonlijk advies staan we voor je klaar. Interesse in andere relatiegeschenken? Ook luxe pennen, eco notitieboekjes, jute tassen en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.