Drinkflessen met logo als relatiegeschenk

Drinkflessen met logo zijn een populair en veelzijdig relatiegeschenk. Ze zijn praktisch, duurzaam en bieden een uitstekende mogelijkheid om je bedrijfslogo of boodschap te promoten. Door drinkflessen te bedrukken met je logo, zorg je ervoor dat je merk dagelijks onder de aandacht komt van je klanten, relaties en medewerkers. Of het nu gaat om sportflessen voor actieve klanten, thermosflessen voor koffieliefhebbers of trendy waterflessen voor dagelijks gebruik, er is een breed scala aan opties om uit te kiezen. Met een gepersonaliseerde drinkfles laat je zien dat je geeft om je relaties en tegelijkertijd versterk je de branding van je bedrijf.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 63

 1. Drinkfles Marrakesh
  Vanaf € 1,89 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,49 Bij 1000 stuks
 2. Thermos drinkfles Louvre
  Vanaf € 5,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,99 Bij 500 stuks
 3. Luxe drinkfles Sleeve
  Vanaf € 6,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,39 Bij 500 stuks
 4. Luxe drinkfles met bamboe dop
  Vanaf € 68,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,39 Bij 500 stuks
 5. Glazen drinkfles Bestseller
  Vanaf € 1,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39 Bij 1000 stuks
 6. Aluminium bestseller drinkfles
  Vanaf € 1,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,27 Bij 1000 stuks
 7. Dubbelwandige fles thermometer
  Vanaf € 7,63 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,72 Bij 250 stuks
 8. RVS thermosfles bamboe
  Vanaf € 8,05 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,10 Bij 250 stuks
 9. Beoordeling:
  80%
  Opvouwbare drinkfles
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,28 Bij 5000 stuks
 10. Beoordeling:
  60%
  Cocktailshaker Shake-it
  Vanaf € 7,69 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 4,99 Bij 250 stuks
 11. Shakebeker Shake
  Vanaf € 1,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,79 Bij 1000 stuks
 12. Aluminium fles 750 ml
  Vanaf € 2,40 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,05 Bij 500 stuks

Artikelen 1-12 of 63

Waar op te letten bij de aanschaf van drinkflessen

Bij de aanschaf van een drinkfles zijn er verschillende belangrijke punten om op te letten:

 1. Materiaal: Kies voor een drinkfles gemaakt van veilige en duurzame materialen, zoals roestvrij staal, glas, of BPA-vrij plastic. Roestvrij staal en glas zijn goede opties voor herbruikbare flessen vanwege hun duurzaamheid en het feit dat ze geen smaak of geur vasthouden.

 2. Isolatie: Als je van plan bent om zowel warme als koude dranken mee te nemen, kies dan voor een geïsoleerde drinkfles die de temperatuur van je drankje langer vasthoudt. Dit is vooral handig voor onderweg of tijdens outdoor activiteiten.

 3. Grootte: Overweeg hoeveel vloeistof je wilt meenemen en kies een drinkfles met een passende capaciteit. Er zijn flessen verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine draagbare flessen tot grotere flessen voor langdurig gebruik.

 4. Sluiting: Controleer of de drinkfles een lekvrije sluiting heeft, vooral als je van plan bent om deze mee te nemen in een tas of rugzak. Een goed sluitend deksel voorkomt morsen en lekken.

 5. Reiniging: Let op of de drinkfles gemakkelijk schoon te maken is, bij voorkeur vaatwasserbestendig. Flessen met brede openingen zijn over het algemeen gemakkelijker schoon te maken dan flessen met smalle openingen.

 6. Extra functies: Sommige drinkflessen hebben extra functies zoals een ingebouwde waterfilter, infuser voor fruit, of draagriem voor gemakkelijk transport. Overweeg of deze extra functies nuttig voor je zijn.

Door deze punten in overweging te nemen, kun je een drinkfles kiezen die goed aansluit bij je behoeften en levensstijl.

 
 
 

 

 

Hoe worden drinkflessen bedrukt?

Bij het bedrukken van drinkflessen zijn er diverse drukmethoden mogelijk, maar de meest gangbare technieken zijn tampondruk en lasergraveren. De methode lasergraveren biedt een duurzame en nauwkeurige bedrukkingsoptie, waarbij het logo of de tekst permanent in de fles wordt gegraveerd. Het resultaat is een stijlvolle uitstraling en de fles is bestand tegen slijtage. Aan de andere kant is tampondruk een optie die goed werkt op drinkflessen. Met tampondruk kunnen levendige kleuren en gedetailleerde ontwerpen worden aangebracht, waardoor bedrukte drinkflessen opvallen. Beide technieken bieden uitstekende mogelijkheden voor het personaliseren van drinkflessen en het versterken van je bedrijfsimago.

Waar worden drinkflessen bedrukt?

Wij bedrukken drinkflessen in onze eigen drukkerij. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring waardoor wij altijd een kwalitatief goede opdruk kunnen garanderen. Afhankelijk van het materiaal van de drinkfles wordt de juiste druktechniek gekozen. Het voordeel van drinkflessen is dat ze een groot drukoppervlak hebben waardoor de drinkfles met opdruk opvalt bij collega’s, vrienden, familieleden en voorbijgangers.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Een gratis digitale drukproef is een schets van het product met daarop de gekozen bedrukking. Voordat we drinkflessen bedrukken, stellen we een digitale drukproef op. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken gaan bedrukken. Na het drukproces sturen we je de bedrukte relatiegeschenken zo snel mogelijk toe. Drinkflessen met logo of tekst zijn blikvangers en zullen niet snel vergeten worden.