Etuis

Ondanks dat we pennen altijd op mysterieuze wijze kwijt raken, hebben we zo weer een nieuwe. Er zijn pennen genoeg. Pennen liggen meestal op het bureau; niet geordend. Dit is één van de redenen dat pennen altijd zoek zijn. Raken jouw relaties ook altijd hun pennen kwijt? Geef ze een pen etui cadeau. Op deze manier houd je je luxe pennen, BIC pennen, ECO pennen en metalen pennen bij elkaar. Het grote pennenetui is een praktisch relatiegeschenk. Pennen hebben we dagelijks nodig, waardoor we al snel een etui overal mee naar toe nemen. Zodra we de waarde inzien van een etui, gebruiken we hem voor meerdere doeleinden. Gadgets, USB hubs, pennen en potloden, sleutelhangers met lampje… Ook deze artikelen zien we vaak terug in een etui. Etuis kunnen bedrukt worden naar wens. Een etui met logo of tekst valt op. Een bedrukt etui is een origineel relatiegeschenk. Heb je vragen over etuis bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

7 resultaten

 1. Kartonnen geschenkhoesje
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,08 Bij 10000 stuks
 2. Etui Iris
  Vanaf € 2,26 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,53 Bij 1000 stuks
 3. Pennenetui
  Vanaf € 0,53 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,45 Bij 5000 stuks
 4. Kunststof cassette met 12 viltstiften
  Vanaf € 2,10 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,42 Bij 1000 stuks
 5. Eco-style potlodenetui
  Vanaf € 1,87 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15 Bij 1000 stuks
 6. Etui Zipper
  Vanaf € 2,06 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,32 Bij 1000 stuks
 7. Etui Rondo
  Vanaf € 1,15 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,86 Bij 2500 stuks

7 resultaten

Kan ik etuis laten bedrukken met logo?

Etuis bedrukken kan geheel in eigen huisstijl. Zo kan het relatiegeschenk tot in detail gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld met een eigen logo of tekst. Bedrukte etuis zijn het perfecte relatiegeschenk namens scholen aan leerlingen of andere onderwijsgerelateerde instellingen. Etuis bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit opdruk garanderen. Zo weet je zeker dat jouw bedrukte etuis van topkwaliteit zijn. Etuis zijn vooral handig voor het opbergen van schrijfwaren, maar kunnen ook gebruikt worden voor andere spullen. Ben je op zoek naar een eco etui zoals onze penetui non woven, ecostyle potlodenetui of een etui van kurk? Of ga je liever voor een nylon etui of een fluwelen etui? In ons assortiment vind je verschillende soorten etuis, voor elk wat wils.

Een populair etui is de etui Zipper. Het nylon etui is voorzien van een ritssluiting en draagband. Het etui kan worden voorzien van een kleur opdruk met logo of tekst. De minimale afname is 25 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage adviseren we je om contact met ons op te nemen. Pennenetuis bedrukken zijn leuke relatiegeschenken voor kinderen.

Hoe worden etuis bedrukt?

De meeste etuis worden bedrukt middels een zeefdruk transfer. Het voordeel van zo’n transfer is dat hij rekbaar, stevig en duurzaam is. In sommige gevallen kunnen we een etui bedrukken middels de drukmethode tampondruk. Dit is afhankelijk van het type materiaal van het etui. Etuis bedrukken we in eigen drukkerij. Wil je een etui met een kleuren bedrukking? Onze specialisten met jarenlange ervaring bedrukken de etuis naar wens. Voordat we de etuis bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Dit is een schets van het relatiegeschenk met de gekozen bedrukking. Na jouw akkoord bedrukken we de etuis. Bedrukte etuis zijn luxe relatiegeschenken. Een mooie bedrukte verpakking pen zal je naamsbekendheid snel vergroten.

Contact

Heb je vragen over etuis bedrukken? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Naast etuis hebben wij een hele hoop andere relatiegeschenken die te bedrukken zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte waaiers of bedrukte strandballen. Ook relatiegeschenken zoals katoenen tassen, opvouwbare waterflesjes, touchscreen pennen en placemats bedrukken we. De algemene voorwaarden vind je op onze website.