Gadgets en premiums

Gadgets en premiums met een bedrijfslogo zijn uitstekende manieren om merkherkenning te vergroten en loyaliteit bij klanten te versterken. Van praktische gadgets tot unieke premiums, er is een breed scala aan opties om uit te kiezen. Denk aan USB-sticks, draadloze opladers, pennen, sleutelhangers, notitieboekjes, en zelfs tech-gadgets zoals draadloze speakers of fitness trackers.

Het toevoegen van jouw bedrijfslogo aan deze items zorgt voor constante exposure van jouw merk wanneer ze worden gebruikt. Dit kan leiden tot een positieve associatie met jouw bedrijf en kan zelfs resulteren in mond-tot-mondreclame wanneer anderen de items zien.

Bij Bedrukken.nl bieden we een breed assortiment aan gadgets en premiums die kunnen worden gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo. Of het nu gaat om het belonen van trouwe klanten, het bedanken van medewerkers, of het promoten van een nieuw product, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte items om jouw merk te versterken.

Oplopende volgorde

1 artikel

 1. Waterdichte luidspreker Yellow
  Vanaf € 19,06 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 14,92 Bij 100 stuks

1 artikel

Gadgets en premiums bestel je bij Bedrukken.nl

Als algemene richtlijn bij het selecteren van een leverancier voor gadgets en premiums, zijn er een aantal factoren om te overwegen:

 1. Reputatie en ervaring: Wij durven te zeggen dat onze reputatie vlekkeloos is en wij derhalve een goede partner zijn om mee zaken te doen. Neem ook een kijkje bij onze beoordelingen en testimonials van eerdere klanten om een idee te krijgen van de kwaliteit van onze producten en diensten.

 2. Assortiment: beoordeel ons ruime assortiment aan gadgets en premiums en kijk of ze  passen bij jouw behoeften en doelstellingen voor de promotie.

 3. Kwaliteit: Wij zorgen ervoor dat de producten van goede kwaliteit zijn en dat de bedrukking duurzaam is. Wij sturen je graag voorbeelden van eerdere werkzaamheden of je kunt een sample te ontvangen voordat je een grote bestelling plaatst.

 4. Klantenservice: Wij bieden een uitgebreide klantenservice en ondersteuning. Onze communicatie en klantgerichtheid kunnen helpen bij een soepel bestelproces en eventuele problemen oplossen.

 5. Prijs en levertijd: Vergelijk prijzen en levertijden met onze collega's en overtuig jezelf van het feit dat wij echt de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt en dat de producten op tijd worden geleverd.

Populaire gadgets en premiums

Populaire gadgets en premiums kunnen variëren afhankelijk van trends, doelgroepen en het doel van de promotie. Echter, enkele veelvoorkomende en populaire opties zijn:

 1. USB-sticks: Praktisch en veelgebruikt, USB-sticks zijn handig voor het opslaan en overdragen van bestanden, en kunnen gemakkelijk worden bedrukt met een bedrijfslogo.

 2. Draadloze opladers: Met de toename van draadloze technologieën zijn draadloze opladers een gewild item geworden. Ze zijn handig voor het opladen van smartphones en andere apparaten zonder gedoe met kabels.

 3. Sleutelhangers: Sleutelhangers zijn praktisch en kunnen in verschillende vormen en maten worden gemaakt. Ze bieden een subtiele manier om je merk te promoten.

 4. Notitieboekjes: Notitieboekjes zijn handig voor het maken van aantekeningen, schetsen en takenlijsten. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met een bedrijfslogo en zijn ideaal voor gebruik op kantoor of tijdens vergaderingen.

Deze zijn slechts enkele voorbeelden van populaire gadgets en premiums. Het kiezen van het juiste item hangt af van je doelgroep, budget en het doel van je promotie.