Sleutelhangers met logo

Sleutelhangers met logo zijn meer dan alleen praktische accessoires om je sleutels georganiseerd te houden; ze zijn krachtige marketingtools die de zichtbaarheid van je merk vergroten en een blijvende indruk achterlaten. Of het nu gaat om eenvoudige plastic sleutelhangers, luxe metalen varianten of creatieve vormen die aansluiten bij je merkidentiteit, ze bieden allemaal een unieke mogelijkheid om je logo of boodschap te presenteren aan een breed publiek. Met hun dagelijkse gebruik en constante aanwezigheid in het dagelijks leven van mensen, bieden sleutelhangers een kosteneffectieve en langdurige manier om je merk te promoten. Ontdek de vele mogelijkheden van sleutelhangers met logo en maak een blijvende indruk op je doelgroep.

Artikelen 1-12 van 100

 • Sleutelhanger met muntje zilver
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,52
  Bekijk
 • Sleutelhanger flesopener budget
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,14
  Bekijk
 • Drijvende sleutelhangers met logo
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Sleutelhanger zaklamp met flesopener
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,21
  Bekijk
 • Drijvende sleutelhanger
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,31
  Bekijk
 • Drijvende sleutelhanger Kurk
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Sleutelhanger puzzelkubus mini
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 2,09
  Bekijk
 • Transparante sleutelhanger
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,28
  Bekijk
 • Anti stress sleutelhanger hart rood
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,39
  Bekijk
 • Sleutelhanger met rolmaat 1 meter wit
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,29
  Bekijk
 • Sleutelhanger met kompas zwart
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • Verchroomde sleutelhanger huis metal
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,52
  Bekijk

Sleutelhangers laten bedrukken met logo

Sleutelhangers kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en het ontwerp. Hier zijn enkele veelvoorkomende methoden om sleutelhangers te bedrukken:

 1. Zeefdruk: Dit is een veelgebruikte methode voor het bedrukken van sleutelhangers op basis van textiel, rubber of plastic. Een sjabloon of zeefdrukraam wordt gebruikt om de inkt door te drukken op het oppervlak van de sleutelhanger. Deze techniek is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met weinig kleuren.

 2. Digitale druk: Bij digitale druk wordt een digitaal bestand direct op het oppervlak van de sleutelhanger aangebracht met behulp van gespecialiseerde printers. Dit maakt het mogelijk om complexe ontwerpen, afbeeldingen en kleurovergangen nauwkeurig weer te geven.

 3. Tampondruk: Tampondruk is een veelgebruikte methode voor het bedrukken van kleine en complexe ontwerpen op oneffen oppervlakken, zoals metalen of plastic sleutelhangers. Een flexibele siliconen tampon wordt gebruikt om inkt op het oppervlak van de sleutelhanger aan te brengen.

 4. Gravure: Voor sleutelhangers gemaakt van metaal of hard plastic kan gravure worden gebruikt om het ontwerp in het materiaal te graveren. Deze methode zorgt voor een duurzame en hoogwaardige bedrukking die niet zal vervagen of slijten.

 5. UV-printen: Deze moderne druktechniek maakt gebruik van UV-licht om inkt op het oppervlak van de sleutelhanger te drogen. Het is geschikt voor het bedrukken van sleutelhangers met complexe ontwerpen en levendige kleuren.

De keuze voor een specifieke drukmethode hangt af van factoren zoals het materiaal van de sleutelhanger, het ontwerp van het gewenste logo of afbeelding, de gewenste duurzaamheid van de bedrukking en het budget.

Verschillende soorten sleutelhangers

Er zijn verschillende soorten sleutelhangers beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en functies. Enkele populaire soorten sleutelhangers zijn onder andere:

 1. Standaard sleutelhangers: Dit zijn de traditionele sleutelhangers die bestaan uit een ring of lus waaraan sleutels kunnen worden bevestigd. Ze zijn meestal gemaakt van metaal, plastic, leer of textiel en kunnen eenvoudig van ontwerp zijn of meer decoratieve elementen bevatten.

 2. Flesopener sleutelhangers: Deze sleutelhangers zijn voorzien van een geïntegreerde flesopener, waardoor ze zowel praktisch als decoratief zijn. Ze zijn handig voor het openen van flessen onderweg en zijn populair als relatiegeschenken op evenementen en feestjes.

 3. Zaklamp sleutelhangers: Deze sleutelhangers zijn uitgerust met een kleine zaklamp, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in het donker of bij het zoeken naar sleutels in een tas. Ze zijn handig voor dagelijks gebruik en kunnen verschillende verlichtingsmodi hebben.

 4. Multifunctionele sleutelhangers: Dit zijn sleutelhangers die meerdere functies combineren, zoals een flesopener, zakmes, USB-stick, meetlint, kompas, enzovoort. Ze zijn veelzijdig en handig voor allerlei situaties.

 5. Op maat gemaakte sleutelhangers: Deze sleutelhangers kunnen worden gepersonaliseerd met een specifiek ontwerp, logo, tekst of afbeelding naar keuze. Ze worden vaak gebruikt als promotionele artikelen, relatiegeschenken of als herinnering aan speciale gelegenheden.

De keuze voor het type sleutelhanger hangt af van de voorkeuren van de gebruiker, het beoogde gebruik en het gewenste ontwerp of functies.

Sleutelhangers bestellen

Bij het bestellen van sleutelhangers zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele punten om op te letten:

 1. Doelgroep en doel: Bedenk voor wie de sleutelhangers zijn bedoeld en met welk doel ze worden uitgedeeld. Dit kan invloed hebben op het ontwerp, de stijl en het materiaal van de sleutelhangers.

 2. Ontwerp en branding: Zorg ervoor dat het ontwerp van de sleutelhangers in lijn is met je merkidentiteit en boodschap. Overweeg om je logo, bedrijfsnaam of slogan op de sleutelhanger te laten bedrukken of graveren voor maximale merkzichtbaarheid.

 3. Kwaliteit en duurzaamheid: Controleer de kwaliteit van de sleutelhangers en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Kies voor duurzame materialen en stevige constructies om ervoor te zorgen dat de sleutelhangers lang meegaan en een positieve indruk achterlaten.

 4. Functionaliteit: Denk na over de functionaliteit van de sleutelhangers. Moeten ze alleen als decoratie dienen of ook praktische functies hebben, zoals een flesopener of een zaklamp?

 5. Budget: Stel een budget vast voor de sleutelhangers en zoek naar opties die binnen dit budget passen. Houd rekening met eventuele extra kosten, zoals bedrukking of verzendkosten.

 6. Minimale afname en levertijd: Controleer wat de minimale afnamehoeveelheid is en hoe lang het duurt voordat de sleutelhangers worden geleverd. Zorg ervoor dat de levertijd aansluit bij je planning en deadlines.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de juiste sleutelhangers selecteren die voldoen aan je behoeften en verwachtingen.

Sleutelhangers met logo als promotieartikel

Ja, sleutelhangers met logo zijn uitstekende promotieartikelen om verschillende redenen:

 1. Constante zichtbaarheid: Sleutelhangers worden dagelijks gebruikt en zijn constant in het zicht van de gebruiker, waardoor ze een effectieve manier zijn om je merk te promoten.

 2. Praktisch en functioneel: Naast het promoten van je merk, vervullen sleutelhangers ook een praktisch doel. Ze helpen mensen om hun sleutels georganiseerd te houden, waardoor ze een waardevol en functioneel promotieartikel zijn.

 3. Veelzijdigheid: Sleutelhangers komen in verschillende vormen, maten en materialen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan doelgroepen en gelegenheden. Van eenvoudige plastic sleutelhangers tot hoogwaardige metalen sleutelhangers, er is voor elk wat wils.

 4. Betaalbaarheid: Sleutelhangers zijn over het algemeen betaalbare promotieartikelen, vooral bij grotere bestellingen. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven met een beperkt budget die toch effectieve marketing willen doen.

 5. Langdurige impact: Goed gemaakte sleutelhangers kunnen lang meegaan, waardoor ze een langdurige impact hebben op de ontvanger. Dit zorgt ervoor dat je merk langere tijd in de gedachten van mensen blijft hangen.

Al met al zijn sleutelhangers met logo dus zeer geschikte promotieartikelen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan je marketingstrategie.

Laden...