Goedkoop tassen bedrukken

Komt er een evenement aan of heb je betaalbare tassen met jouw logo nodig voor je winkel, dan hebben wij wat je zoekt. Wat ons uniek maakt is het feit  dat wij zowel een groothandel als drukkerij zijn, waardoor wij goedkoop tassen kunnen bedrukken.

9 artikelen

 • Katoenen draagtas premium 145 gram ecru
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Non woven tas Emily
  +5
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,30
  Bekijk
 • Organisch katoenen tas 120 grams gekleurd
  ...
  Bij 800 stuks Vanaf € 1,34
  Bekijk
 • Non woven shopper Noor groen
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,32
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget
  ...
  Bij 4800 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas gekleurd 110 grams
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,09
  Bekijk
 • Draagtas, nonwoven
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,55
  Bekijk
 • Non woven promotietas blauw
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,15
  Bekijk
 • Tas Desmond zwart
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,14
  Bekijk

9 artikelen

Kwaliteit van de tassen

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze tassen en hanteren daarbij strenge criteria. Zo controleren we niet alleen de kwaliteit van de stiksels, maar o.a. ook de draagkracht van de handvatten. Daarnaast is de dikte van het materiaal een belangrijke factor die de duurzaamheid bepaalt. Voordat we tassen inkopen, doorlopen ze een uitgebreid kwaliteitstraject om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de Europese normen en onze hoge kwaliteitseisen.

 

Gratis digitale drukproef

Via onze website kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Aan de hand van deze offerte kunnen wij een gratis digitaal drukvoorstel voor je maken. Een digitaal drukvoorbeeld is een ontwerp van de tassen met logo of tekst. Aan de hand van deze logo preview kan je zien hoe de bedrukking eruit zal komen te zien. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Ga je akkoord met de drukproef, dan zullen wij de tassen voorzien van een kleuren opdruk.

Contact

Wil je meer advies over goedkope tassen bedrukken? Laat het ons weten. Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook voor vragen of andere relatiegeschenken staan we voor je klaar. De algemene voorwaarden staan op onze website.

Laden...