Herbruikbaar notitieboek A5 Pebbles
€ 3,43 € 2,73
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
 • Altijd een gratis digitale drukproef
 • 100% energieneutraal
 • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Herbruikbaar notitieboek A5 Pebbles

Duurzaam notitieboek gericht op het verminderen van papiergebruik om het milieu te sparen. Na een tijdje noteren, tekenen of brainstormen kunnen de pagina's worden schoongemaakt met de gum op de stift om de pagina's opnieuw te gebruiken. Het kan ook worden gereinigd met een gewone stoffen doek (niet meegeleverd). Bevat 20 vellen (40 pagina's) met een half gestippelde en half blanco opmaak en een zwarte stift.

Waarom herbruikbare notitieboekjes?

Herbruikbare notitieboekjes bieden verschillende voordelen die zowel individuen als het milieu ten goede komen:

Duurzaamheid: Herbruikbare notitieboekjes gaan lang mee, waardoor je minder vaak nieuwe notitieboekjes hoeft te kopen. Dit vermindert de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd en helpt de impact op het milieu te verminderen.

Kostenbesparing: Hoewel herbruikbare notitieboekjes mogelijk een iets hogere initiële investering vergen, bespaar je op de lange termijn geld doordat je niet constant nieuwe notitieboekjes hoeft aan te schaffen.

Veelzijdigheid: Herbruikbare notitieboekjes kunnen vaak worden gewist en opnieuw worden gebruikt, waardoor je dezelfde pagina's meerdere keren kunt gebruiken. Dit maakt ze ideaal voor brainstormsessies, aantekeningen maken, boodschappenlijstjes bijhouden en meer.

Milieuvriendelijkheid: Door het gebruik van herbruikbare notitieboekjes verminder je de vraag naar papier, wat helpt om ontbossing en de negatieve impact op bossen en ecosystemen te verminderen. Bovendien worden veel herbruikbare notitieboekjes gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled papier of bamboe, wat de milieu-impact verder vermindert.

Al met al bieden herbruikbare notitieboekjes een milieuvriendelijkere en kostenefficiëntere optie voor het vastleggen van gedachten en ideeën, terwijl ze tegelijkertijd een duurzamere levensstijl bevorderen.

Plus- en minpunten
 • Duurzaam relatiegeschenk
 • 40 pagina's
 • In één kleur leverbaar
  Aantal 501002505001000
  Onbedrukt €3,43€3,13€2,93€2,83€2,73
  Opdruk 1 kleur €0,81€0,38€0,30€0,25€0,23
  Instelkosten: € 39,95
  Meer informatie
  Product Herbruikbaar notitieboek A5 Pebbles
  Art.nr. PF-101142
  Materiaal Gelamineerd papier
  Levertijd 8 werkdagen
  Formaat 21,6 x 13,8 cm
  Gewicht (gr) 120 gram
  Drukformaat voorzijde: 55 x 55 mmi
  Merk Bullet
  Alt. art.nr. 107762
  Reviews
  Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.