Horloges

Plannen, plannen en nog eens plannen… Nederlanders hebben het altijd druk waardoor ze veel bezig zijn met de tijd. Tijd is belangrijk voor ons. Het liefst zijn we op tijd voor onze afspraken. We houden er niet van om te laat te komen. Een horloge zorgt ervoor dat we de tijd niet vergeten en dus altijd op tijd zijn voor die ene belangrijke afspraak.

2 artikelen

2 artikelen

Hoe worden horloges bedrukt?

Horloges bedrukken we op verschillende manieren. De meeste bedrijven willen het liefst een opdruk op de wijzerplaat en dat is uiteraard ook mogelijk. Echter dient dit in de fabriek te gebeuren. Voor de kwaliteit van de horloges is het niet aan te bevelen om achteraf een wijzerplaat te laten drukken. Omdat de kwaliteit van het horloge er onder zal lijden. Een goed alternatief kan zijn dat je logo op de band van het horloge gedrukt wordt of op de achterkant van de kast. De technieken die wij voor deze duurzame relatiegeschenken zijn tampondruk of lasergraveren.

Wil jij je relaties verblijden met een bedrukt horloge? Het horloge bedrukken we graag voor je. Voordat we relatiegeschenken bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale proefdruk is een schets van het relatiegeschenk met de gekozen bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe de horloges met logo eruit komen te zien. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het logo aanleveren. Wij sturen je de gratis digitale proefdruk toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we deze populaire relatiegeschenken bedrukken. De horloges zijn scherp geprijsd en we hanteren snelle levertijden.

Laden...