Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken, ze worden steeds populairder. We gaan steeds milieuvriendelijker denken en handelen. Een steentje bijdragen aan een goed milieu, dat doen we graag. We maken vaker gebruik van duurzame materialen zoals biologisch katoen, plastic flessen of een kartonnen pen. Eco relatiegeschenken raken steeds meer in trek. Laat ook aan jouw klanten zien dat je geeft om onze planeet door milieuvriendelijke relatiegeschenken in te zetten. Bij Bedrukken.nl vind je verschillende groene relatiegeschenken, die helpen een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Wil je een offerte aanvragen of heb je liever eerst direct contact over een duurzaam product? Mail ons dan op [email protected] of bel op +31 315 – 200 010.

Artikelen 1-12 van 21

Kunnen duurzame artikelen bedrukt worden?

Al onze duurzame artikelen kunnen worden bedrukt met een (bedrijfsnaam), logo of tekst. Of het nu gaat om eco bureauartikelen, houten pennen, duurzame powerbanks, of eco notitieboekjes, onze duurzame relatiegeschenken met logo zijn niet alleen geschikt voor op kantoor, maar ook voor thuisgebruik. Denk bijvoorbeeld aan fair trade kleding, chocola zoals Tony's Chocolonely, duurzame tassen, eco drinkflessen, gadgets zoals solar producten, of zelfs bamboe tandenborstels.

In onze eigen moderne drukkerij bedrukken wij deze ecologische relatiegeschenken, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Elk bedrukt relatiegeschenk wordt zorgvuldig handmatig gecontroleerd, zodat we kwaliteit en tevredenheid kunnen waarborgen. Kies voor kwaliteit én voor het milieu met onze duurzame relatiegeschenken, die volledig naar jouw smaak kunnen worden bedrukt met tekst of logo.

Top 5 duurzame relatiegeschenken

Hier zijn vijf duurzame relatiegeschenken die populair zijn vanwege hun milieuvriendelijke eigenschappen:

  1. Biologisch katoenen draagtassen: Draagtassen gemaakt van biologisch katoen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen. Ze zijn herbruikbaar, duurzaam en kunnen worden bedrukt met jouw logo of boodschap.

  2. Bamboe drinkflessen: Bamboe drinkflessen zijn lichtgewicht, stijlvol en milieuvriendelijk. Bamboe is een snelgroeiende en hernieuwbare grondstof, waardoor deze flessen een duurzaam alternatief zijn voor plastic flessen.

  3. Gerecyclede notitieboekjes: Notitieboekjes gemaakt van gerecycled papier zijn een uitstekende keuze voor duurzame relatiegeschenken. Ze verminderen de vraag naar nieuw papier en helpen zo de impact op het milieu te verminderen.

  4. Zadenbommen: Zadenbommen zijn kleine balletjes van klei, compost en zaden die kunnen worden gegooid om wilde bloemen te laten groeien. Ze zijn een creatief en milieuvriendelijk geschenk dat bijdraagt aan het behoud van biodiversiteit.

  5. Herbruikbare koffiebekers: Herbruikbare koffiebekers gemaakt van materialen zoals bamboevezel of roestvrij staal zijn een geweldig relatiegeschenk voor koffieliefhebbers. Ze verminderen de hoeveelheid wegwerpplastic en stimuleren hergebruik.

Deze duurzame relatiegeschenken zijn niet alleen goed voor het milieu, maar laten ook zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Organisch katoenen tasjes als duurzame relatiegeschenken

Organisch katoenen tasjes zijn een uitstekende keuze als duurzame relatiegeschenken. Gemaakt van biologisch geteeld katoen, zijn deze tasjes milieuvriendelijk en verminderen ze de impact op het milieu in vergelijking met conventioneel geproduceerde tasjes.

Door organisch katoenen tasjes als relatiegeschenken aan te bieden, laat je zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het gebruik van deze tasjes draagt bij aan het verminderen van plastic afval en bevordert een groenere levensstijl bij zowel ontvangers als anderen die de tasjes zien.

Bovendien bieden organisch katoenen tasjes een groot bedrukkingsoppervlak, waardoor je jouw bedrijfslogo, boodschap of ontwerp op een prominente manier kunt presenteren. Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar ook een effectief marketinginstrument om jouw merk te promoten.

Kortom, organisch katoenen tasjes zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook praktisch en effectief als relatiegeschenken die een positieve boodschap uitdragen over jouw bedrijf.

Laden...

Laden...