Kledinghoezen

Heb je net een nieuw pak aangeschaft of ga je op reis? Dan is het wel zo fijn om je kleding kreukvrij te kunnen vervoeren en hoe gaaf is het als je dit in een bedrukte kledingtas kan doen. Denk hierbij aan kledingtassen waarop een logo van je bedrijf op gedrukt is, dat komt nog eens professioneel over. Maar ook namens kledingwinkels bij aanschaf van luxe kleding is een kledingtas met logo bedrukking een welkom relatiegeschenk. De werking is eenvoudig: je kleding hang je op aan een hanger en via een speciaal oog schuif je de haak door de tas en de kledingtas kan eenvoudig opgehangen worden of meegenomen worden.

Kledingtassen bedrukken wij op verschillende manieren waarbij zeefdruk de meest goedkope oplossing is. Is er sprake van één opdrukkleur? Dan raden wij zeefdruk aan. Is er sprake van meerdere kleuren? Dan kunnen wij het beste overgaan tot een zogenaamde transferdruk. Ook sluitende logo’s zijn hierdoor geen probleem.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Eenvoudige kledinghoes
    Vanaf € 2,14 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,44 Bij 1000 stuks
  2. Kledingtas
    Vanaf € 2,31 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,72 Bij 1000 stuks

2 resultaten

Aanvullende informatie

De kledingtassen zijn over het algemeen geproduceerd uit PEVA-materiaal, een gladde stof die goed te drukken is. Er zijn ook goedkopere stoffen waaronder het zogenaamde non woven materiaal. Wat non woven betreft een belangrijke kanttekening, het is namelijk zo dat hier maximaal één opdrukkleur op mogelijk is. Verder is noemenswaardig dat de meeste kledingtassen zijn voorzien van een venster waar je een blaadje of etiket in kan doen voorzien van een naam. Zo voorkom je dat je uiteindelijk met een verkeerd maatpak komt te zitten ;-)