Knuffels als relatiegeschenk

Knuffels zijn niet alleen schattige en vertederende geschenken, maar ze hebben ook een bijzondere kracht om warmte en genegenheid over te brengen. Als relatiegeschenken zijn knuffels dan ook een uitstekende keuze, omdat ze emoties oproepen en een blijvende indruk achterlaten bij de ontvangers. Of het nu gaat om het verrassen van klanten, het bedanken van medewerkers of het verwelkomen van nieuwe zakelijke partners, een knuffel met het logo of de naam van je bedrijf kan een persoonlijke en hartverwarmende boodschap overbrengen. Bovendien zijn knuffels geschikt voor alle leeftijden en kunnen ze een vleugje vreugde en troost toevoegen aan elke relatie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Knuffels bedrukken met logo

Wil jij je ook eens van je zachte kant laten zien? Overweeg dan eens onze extreem aaibare pluche knuffels te bedrukken met je tekst of logo naar keuze. Een leuke manier om je relaties te bereiken is door iets voor thuis en de eventuele kinderen te geven. Tevens kunnen onze bedrukte knuffelberen en andere dieren dienst doen als leuke give-away op evenementen. Succes gegarandeerd. Wij bedrukken knuffels in onze eigen en moderne drukkerij in UIft.

Pluche dier en pluche teddybeer: originele relatiegeschenken

Knuffels bedrukken wij middels zeefdruk of tampondruk op de daarvoor best mogelijke positie. Ons assortiment is zeer uitgebreid en bevat naast de klassieke pluche teddybeer ook een hoop andere pluche beesten, waar je jouw favoriet uit kunt kiezen (of kunt combineren natuurlijk). Wellicht dat er een dier aansluit op het logo of de bedrijfsnaam? Zo niet, dan kun je zo een leuke mascotte creëren: een visitekaartje met een universeel positieve uitstraling. Onze pluche beren zijn aan te passen voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld met hartje (leuk als give-away rond Valentijnsdag of gewoon om de goede relatie te benadrukken) of met voetbal (voor de sportieve uitstraling en rond sporttoernooien).

Knuffels met logo laten bedrukken

Als je denkt aan relatiegeschenken voor kinderen, zijn mini knuffels een geschikte optie. Ook enkele opblaasbare artikelen, zoals bijvoorbeeld een voetbal of stoel, vallen bij kinderen in de smaak. Andere populaire relatiegeschenken voor kids, onder meer kleurpotloden, waskrijtjes en kleurboeken, vind je op deze pagina.

Gepersonaliseerde knuffels

De meeste dieren zijn voorzien van een sweater of pak in verschillende kleuren en allen zijn te voorzien van naam en logo. De verschillende kledingstukken van de beesten zorgen niet alleen voor een mooie afwerking, maar ook voor een goed bedrukbaar oppervlak. De knuffels zelf zijn in verschillende formaten: van sleutelhanger tot flinke knuffel waarmee de kleinsten behoorlijk wat om handen hebben. Knuffels met logo, ook wel gepersonaliseerde knuffels genoemd, zijn originele weggevertjes aan jouw relaties.

Wat is een leuke verrassing voor kids?

Een knuffel bedrukken met logo is een leuke verrassing als je bezig bent met relatiegeschenken voor kinderen. Kies de kleur opdruk van de gewenste tekst (of logo) en maak aan keuze uit één van onze producten, bijvoorbeeld een pluche pandabeer, ‘knuffel muis mizzy’ of een ander pluche dier – waarna wij het gratis digitale drukvoorstel voor je ontwerpen. Doorgaans doet een knuffel beer het altijd goed. Deze knuffeldoekjes worden enthousiast ontvangen als felicitatie bij een nieuwgeboorte; erg leuk! Voor kinderen zijn gepersonaliseerde bellenblaasjes eveneens een geschikt item. Een pluche aap hebben we eveneens in ons assortiment en is ook erg populair onder de kinderen.

Andere populaire relatiegeschenken bedrukken met logo

Als knuffels met logo niet helemaal is wat je zoek, willen we je graag wijzen op andere categorieën binnen ons ruime assortiment. Denk hierbij aan kartonnen bekers, vr brillen (heel leuk voor kids) of aan duurzame relatiegeschenken zoals eco pennen, jute tassen of eco tassen. Al deze populaire relatiegeschenken kunnen wij voorzien van een opdruk, net als het laten bedrukken van knuffels. Onze nieuwe relatiegeschenken hebben we gebundeld op deze pagina; alles in één overzicht!

Hoe ziet onze service omtrent knuffels met logo eruit?

Wil je meer informatie over knuffels bedrukken met logo of tekst – of heb je hulp nodig tijdens het bestelproces? Schroom dan niet contact op te nemen met onze professionals. Zij staan tijdens kantooruren voor je klaar. Een aantal van onze knuffels is te verkrijgen in een kleine oplage, al vanaf 15 stuks. Omdat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Bijkomend voordeel is dat we daardoor snelle levertijden kunnen garanderen. Voorafgaand aan je bestelling ontvang je uiteraard het gratis digitale drukvoorstel, zodat je kunt zien hoe het logo of tekst op de knuffel eruit komt te zien.

Knuffels als leuk relatiegeschenk

Knuffels zijn geliefde relatiegeschenken om verschillende redenen:

 1. Emotionele band: Knuffels roepen vaak positieve emoties op en hebben de kracht om een emotionele band te creëren. Door een knuffel te geven, laat je zien dat je om de ontvanger geeft en hen waardeert.

 2. Uniekheid: Knuffels zijn unieke en persoonlijke geschenken die vaak een speciale betekenis hebben. Ze kunnen symbool staan voor vriendschap, liefde, troost of waardering, afhankelijk van de context waarin ze worden gegeven.

 3. Herinnering aan je bedrijf: Een knuffel met het logo of de naam van je bedrijf kan een blijvende herinnering zijn aan jouw merk. Telkens wanneer de ontvanger de knuffel ziet of gebruikt, wordt hij herinnerd aan jouw bedrijf en de positieve ervaring die hij ermee heeft gehad.

 4. Geschikt voor alle leeftijden: Knuffels zijn geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud. Ze kunnen worden gegeven aan kinderen, volwassenen, maar ook aan huisdieren. Dit maakt ze tot een veelzijdig en inclusief relatiegeschenk.

 5. Promotie van zachtheid: Knuffels symboliseren zachtheid, warmte en comfort. Door knuffels als relatiegeschenken te geven, promoot je deze positieve eigenschappen en associeer je ze met jouw merk.

Al met al zijn knuffels leuke relatiegeschenken omdat ze een gevoel van genegenheid en verbondenheid kunnen overbrengen, terwijl ze tegelijkertijd je merk promoten en herinneren.

Waar moeten knuffels aan voldoen

Goede knuffels hebben een aantal kenmerken waaraan ze moeten voldoen om als hoogwaardige relatiegeschenken te worden beschouwd:

 1. Zachtheid: Knuffels moeten zacht en aaibaar zijn om comfort en geborgenheid te bieden aan de ontvanger. Zachte materialen zoals pluche of velours worden vaak gebruikt om een aangename textuur te creëren.

 2. Veiligheid: Het is belangrijk dat knuffels voldoen aan veiligheidsnormen, vooral als ze worden gegeven aan kinderen. Ze moeten vrij zijn van schadelijke stoffen, stevig gestikt zijn en geen losse onderdelen hebben die kunnen worden ingeslikt.

 3. Duurzaamheid: Goede knuffels zijn duurzaam en bestand tegen normaal gebruik en knuffelen. Ze moeten van hoogwaardige materialen en vakmanschap worden gemaakt om langdurig plezier te garanderen.

 4. Wasbaarheid: Knuffels moeten gemakkelijk te reinigen zijn om hygiëne te waarborgen, vooral als ze worden gebruikt door kinderen. Bij voorkeur moeten ze machinewasbaar zijn of op een andere veilige manier kunnen worden gereinigd.

 5. Uitstraling: Knuffels moeten aantrekkelijk zijn en een positieve uitstraling hebben. Het ontwerp, de kleuren en de algehele uitstraling van de knuffel moeten aansprekend zijn voor de ontvanger.

 6. Personalisatiemogelijkheden: Voor relatiegeschenken is het vaak wenselijk dat knuffels kunnen worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld het logo of de naam van het bedrijf. Goede knuffels moeten geschikt zijn voor bedrukking of borduring zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit ervan.

Door te zorgen dat knuffels aan deze criteria voldoen, kun je ervoor zorgen dat ze gewaardeerde en effectieve relatiegeschenken zijn die een blijvende indruk achterlaten bij de ontvangers.

Certificeringen knufflels

Voor knuffels en andere speelgoedproducten zijn er verschillende certificeringen en richtlijnen die de veiligheid en kwaliteit waarborgen. Enkele belangrijke certificeringen zijn onder andere:

 1. CE-markering: In de Europese Unie moeten alle speelgoedproducten, inclusief knuffels, voorzien zijn van een CE-markering. Dit geeft aan dat het product voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en -eisen die zijn vastgesteld in de speelgoedrichtlijn.

 2. EN 71-normen: Dit zijn een reeks Europese normen die specifiek van toepassing zijn op de veiligheid van speelgoed. De EN 71-normen omvatten verschillende aspecten zoals mechanische, chemische, brandveiligheids- en hygiëne-eisen voor speelgoed, waaronder knuffels.

 3. ASTM F963: Dit is een Amerikaanse veiligheidsnorm voor speelgoed die is ontwikkeld door de American Society for Testing and Materials (ASTM). Het legt vergelijkbare veiligheidseisen vast als de Europese normen en wordt vaak gebruikt voor speelgoed dat in de Verenigde Staten wordt verkocht.

 4. ISO 8124: Dit is een internationale standaard voor de veiligheid van speelgoed die is ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO). Het omvat richtlijnen voor verschillende aspecten van speelgoedveiligheid, inclusief fysieke en chemische eigenschappen.

 5. OEKO-TEX® Standard 100: Deze certificering richt zich op de veiligheid van textielproducten, waaronder knuffels, en garandeert dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen.

Het is belangrijk dat knuffels voldoen aan deze certificeringen en normen om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor gebruik door kinderen en aan de relevante wettelijke vereisten voldoen. Bedrijven die knuffels produceren of verkopen, dienen ervoor te zorgen dat hun producten aan deze normen voldoen en moeten mogelijk certificaten kunnen overleggen om de conformiteit aan te tonen.

Laden...

Laden...