Voetballen

Elk weekend is het weer zover; je staat aan de kant van de lijn luidkeels je kind aan te moedigen. In weer en wind rennen de kinderen enthousiast en fanatiek over het veld en proberen ze de groten der aarde na te doen. Het gaat hier natuurlijk over voetbal. De favoriete volkssport van (bijna) alle Nederlanders en overige wereldbewoners. Laat daarom voetballen bedrukken met logo of bedrijfsnaam en promoot je bedrijf onder de sportievelingen. Voor direct contact over voetballen met logo kun je ons bereiken op +31 315-200010 of [email protected].

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Opblaasbare voetbal
  Vanaf € 1,01 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,81 Bij 2500 stuks
 2. PVC voetbal formaat 5
  Vanaf € 4,98 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,20 Bij 500 stuks
 3. PVC voetbal
  Vanaf € 5,52 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,81 Bij 250 stuks

3 artikelen

Voetballen bedrukken met logo

Het is niet zo verwonderlijk dat een voetbal een graag gegeven promotieartikel is. Zeker in de huidige tijd waarin de mens meer moet bewegen. Dankzij het originele en sportieve karakter zijn voetballen een uitstekende marketingtool. Of laat ballen bedrukken om jouw werknemers aan te sporen meer te bewegen op de werkvloer. Bedrukte ballen vormen een origineel relatiegeschenk.

 

Kan ik voetballen inzetten als relatiegeschenk?

Bedrukte voetballen kunnen perfect worden uitgedeeld als relatiegeschenk en zijn goed geschikt voor jouw relaties. Een voetbal bedrukken als relatiegeschenk is dan ook dé manier om de aandacht te trekken; zeker tijdens evenementen zoals het EK of WK. Laat de voetbal bedrukken met je logo of bedrijfsnaam of houd een eigen wedstrijd met je medewerkers of klanten en relaties en deel naderhand de bedrukte voetballen uit. Succes verzekerd! Een voetbal met logo bedrukken wij in eigen drukkerij, waar ook onze andere populaire relatiegeschenken voorzien worden van opdruk. Heb je interesse in nieuwe relatiegeschenken of andere sport relatiegeschenken (bijvoorbeeld jeu de boules of fitness)? Binnen het assortiment van Bedrukken.nl vind je ook opblaasbare artikelen zoals plastic ballen maar ook aanverwante voetbalartikelen. Tijdens het voetballen komen een bluetooth speaker, opvouwbare waterflesjes, desinfecterende handgel en activity trackers goed van pas.

 

Het proces rondom voetballen bedrukken

Of laat jouw relaties sporten middels VR-brillen. Deze virtual reality-brillen kun je prima laten bedrukken met een gewenste opdruk. Mocht het voetballen onverhoopt mis gaan, dan bieden EHBO-sets uitkomst… Voordat je jouw bedrukte voetbal ontvangt, sturen wij je eerst het gratis digitale drukvoorstel. Zo sta je nooit voor verrassingen en zie je vooraf precies op de digitale drukproef hoe de bedrukte voetballen eruit komen te zien. Wij werken met een minimale afname, zo is de pvc voetbal al verkrijgbaar vanaf een kleine oplage van 15 stuks. De winkelmand is leeg, maar deze kun je via onze website eenvoudig vullen met de gewenste voetballen. Bepaal vervolgens de kleur opdruk en je kunt een offerte aanvragen. Profiteer daarnaast van een snelle levering.

 

Bedrukte voetballen combineren met andere relatiegeschenken

Wil je bedrukte voetballen combineren met andere artikelen, dan kan dat natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor stylus pennen, kartonnen bekers of duurzame relatiegeschenken. Als je op zoek bent naar grappige artikelen zoals sleutelhangers met flesopeners, sleutelhangers met lampje dan is de PVC Poncho voetbal wellicht een geschikt product. Of kies voor een hover voetbal, die zweeft over een vlakke ondergrond.

Hoe worden voetballen bedrukt?

De voetbal wordt via een zeefdruk of tampondruk voorzien van een fraaie bedrukking, dit kan een logo of een tekst zijn variërend van één tot vier kleuren. Vanuit onze groothandel kunnen wij de voetballen vervolgens snel leveren tegen een voordelige prijs. Als mini voetbal is anti-stress voetbal een geschikt artikel. Deze kent vijf werkdagen levertijd. Bij Bedrukken.nl laat je voetballen bedrukken met logo, slogan of bedrijfsnaam en worden deze snel geleverd. Of ga voor custom made voetballen door verschillende opdrukken op de bal te laten plaatsen. Bestel ze eenvoudig via de website of neem contact met ons op. Ook wanneer je hulp nodig hebt of meer informatie wil over voetballen bedrukken kun je bij onze medewerkers terecht. Bel ons gerust op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected].