Voetballen

Elk weekend ben je langs de lijn te vinden, enthousiast je kind aanmoedigend terwijl ze in weer en wind over het veld rennen, vol passie en vastberadenheid om de groten der aarde na te bootsen. We hebben het natuurlijk over voetbal, de favoriete volkssport van (bijna) alle Nederlanders en vele anderen wereldwijd. Laat daarom voetballen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam en promoot je bedrijf onder deze sportliefhebbers. Met het EK 2024 voor de deur, laten we samen hopen op een Europees kampioenschap voor het Nederlands elftal!

3 artikelen

3 artikelen

Voetballen bedrukken met logo

Voetballen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het gewenste ontwerp en de materialen van de bal. Hier zijn enkele veelvoorkomende methoden voor het bedrukken van voetballen:

 1. Zeefdruk: Dit is een veelgebruikte methode voor het bedrukken van voetballen. Bij zeefdruk wordt inkt door een zeefdrukraam op de bal aangebracht. Deze methode is geschikt voor het bedrukken van logo's, tekst en eenvoudige ontwerpen.

 2. Thermische overdracht: Bij deze methode wordt een ontwerp op een speciaal transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte op de voetbal overgebracht. Dit zorgt voor een duurzame en hoogwaardige opdruk.

 3. Digitale druk: Digitale druk maakt gebruik van printers die rechtstreeks op de voetbal kunnen afdrukken. Deze methode is ideaal voor gedetailleerde afbeeldingen en kleurrijke ontwerpen.

Elke methode heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, afhankelijk van factoren zoals het ontwerp, de oplage en het materiaal van de voetbal.

 

Kan ik voetballen inzetten als relatiegeschenk?

Voetballen zijn uitstekende relatiegeschenken en zeer geschikt voor jouw relaties. Het uitdelen van bedrukte voetballen als relatiegeschenk is een uitstekende manier om de aandacht te trekken, vooral tijdens evenementen zoals het EK of WK. Laat de voetballen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam, of organiseer een eigen wedstrijd met je medewerkers, klanten en relaties en deel vervolgens de bedrukte voetballen uit. Succes is gegarandeerd!

Bij Bedrukken.nl bedrukken wij voetballen met logo in onze eigen drukkerij, waar ook onze andere populaire relatiegeschenken van een opdruk worden voorzien. Als je interesse hebt in nieuwe relatiegeschenken of andere sportieve relatiegeschenken (zoals jeu de boules of fitnessartikelen), vind je binnen ons assortiment ook opblaasbare artikelen zoals plastic ballen, evenals aanverwante voetbalartikelen.

 

Custom made voetballen met logo

Custom made voetballen met logo worden meestal op de volgende manier gemaakt:

 1. Ontwerp: Allereerst wordt er een ontwerp gemaakt voor de voetbal, waarbij rekening wordt gehouden met de gewenste kleuren, het logo of de bedrijfsnaam dat op de bal moet worden gedrukt, en eventuele andere specifieke wensen.

 2. Productie van de panelen: De panelen van de voetbal worden gesneden uit hoogwaardig materiaal, meestal synthetisch leer of PVC. De panelen worden vervolgens gevormd en samengevoegd tot de basisvorm van de bal.

 3. Bedrukking: Het logo of de bedrijfsnaam wordt op de voetbal gedrukt met behulp van zeefdruk, thermische overdracht, digitale druk of borduurwerk, afhankelijk van de gekozen methode en het materiaal van de bal.

 4. Assembleren: De bedrukte panelen worden vervolgens samengevoegd en gestikt om de uiteindelijke vorm van de voetbal te creëren.

 5. Kwaliteitscontrole: Tijdens en na het productieproces wordt de voetbal onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de vereiste normen en specificaties.

 6. Verpakking en verzending: Tenslotte worden de custom made voetballen zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor verzending naar de klant.

Het proces kan variëren afhankelijk van de specifieke vereisten en het productieproces van de fabrikant.

 

Promotie tijdens het EK 2024

Het Europees Kampioenschap voetbal (EK 2024) biedt een geweldige kans om je bedrijf te promoten met bedrukte voetballen. Hier zijn enkele manieren waarop je deze kans kunt benutten:

 1. Promotieacties: Organiseer promotieacties waarbij klanten bedrukte voetballen kunnen winnen door bijvoorbeeld een aankoop te doen of zich in te schrijven voor je nieuwsbrief. Dit kan zowel in je fysieke winkel als online worden gedaan.

 2. Sponsoring: Overweeg om lokale voetbalclubs of -evenementen te sponsoren door ze bedrukte voetballen aan te bieden. Hiermee vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, maar ondersteun je ook de lokale gemeenschap.

 3. Giveaways: Geef bedrukte voetballen weg als giveaways op evenementen die plaatsvinden tijdens het EK 2024, zoals kijkfeesten, sportwedstrijden of straatfestivals. Dit zal zorgen voor veel exposure en een positieve associatie met je merk.

 4. Social media campagnes: Lanceer social media campagnes waarbij mensen worden aangemoedigd om foto's te delen van zichzelf met de bedrukte voetballen, bijvoorbeeld tijdens het kijken naar wedstrijden of tijdens een potje voetbal in de achtertuin. Gebruik een specifieke hashtag om de campagne te volgen en deel te nemen aan de buzz rondom het EK.

 5. Bedrijfsevenementen: Organiseer bedrijfsevenementen tijdens het EK waarbij bedrukte voetballen een prominente rol spelen, zoals een voetbaltoernooi onder collega's of een feestelijke bijeenkomst om de wedstrijden te bekijken.

Door creatief gebruik te maken van bedrukte voetballen tijdens het EK 2024, kun je je bedrijf op een leuke en effectieve manier promoten en tegelijkertijd inspelen op de voetbalgekte die tijdens dit soort evenementen heerst.

Laden...

Laden...