Kleurpotloden

Bedrukte potloden bestel je bij Bedrukken.nl. Laat ook jouw kleursets, potloden en kleurpotloden voorzien van logo of tekst en deel ze uit aan jouw relaties. Als je denkt aan relatiegeschenken voor kinderen vormen kleurpotloden met logo een originele weggever. Maar ook als bureau accessoires kun je potloden bedrukken met gewenste opdruk. Zo is jouw logo mooi in beeld op de werkvloer – niet alleen bij jouw relaties, maar ook bij je collega’s. Voor meer informatie over potloden bedrukken bel je naar +31 315 200 010 of stuur je een mailtje naar [email protected].

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 33

Pagina
 1. Potloodjes Blanco
  Vanaf € 0,25 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,16 Bij 5000 stuks
 2. Potlood figuur
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,18 Bij 5000 stuks
 3. Creatieve set Rembrandt
  Vanaf € 2,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,59 Bij 1000 stuks
 4. 12 kleurpotloden in ECO koker
  Vanaf € 0,61 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,48 Bij 5000 stuks
 5. Puntenslijper met gum
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34 Bij 5000 stuks
 6. 6 Kleurpotloden in koker Petit Lambut
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30 Bij 5000 stuks
 7. 12 Kleurpotloden in koker Lambut
  Vanaf € 0,92 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,57 Bij 2500 stuks
 8. Kleurboek voor kinderen (A5 formaat)
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,38 Bij 5000 stuks
 9. Arcolor 12 Potloden in doos
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30 Bij 5000 stuks
 10. Mini kleuren potloodjes
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,09 Bij 10000 stuks
 11. Koker met 6 potloden
  Vanaf € 0,59 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,47 Bij 5000 stuks
 12. 7-delige kleurpotlodenset
  Vanaf € 1,20 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,99 Bij 2500 stuks

Artikelen 1-12 of 33

Pagina

Kleurpotloden bedrukken met logo

Ook kleurpotloden bedrukken wij met een logo of tekst. De meeste kleurpotloden worden geleverd in een kartonnen doosje of een etui waarbij de verpakking juist een bedrukking krijgt. Potloden met een tekst of logo kunnen uiteraard ook. Echter raden wij in dat geval aan om de potloden zelf te lasergraveren wat een natuurlijk en fraai resultaat geeft. Wij hebben een speciale mal gemaakt waar zo’n vijftig potloden in één keer in geplaatst kunnen worden. Vervolgens wordt deze mal in de graveermachine geplaatst een duurt het een periode alvorens de laser alle graveringen geplaatst heeft.

Waarom kleurpotloden bedrukken voor kinderen?

Kleurpotloden zijn voor kinderen wat schoenen zijn voor de gemiddelde dame; een ware verslaving waar ze nooit genoeg van hebben. Een hele kast vol is zelden genoeg en daarom is voor zakenrelaties die zich begeven in het jeugdsegment een kleurrijke set potloden in bedrukte cadeauverpakking het best denkbare cadeau. Samen met bijvoorbeeld een set krijtjes of een makkelijk, met logo te bedrukken, etui maak je het plaatje helemaal compleet. Een relatiegeschenk waar de ontvangers ongetwijfeld uren plezier aan zullen beleven.

Naast kinderen die zich altijd zullen verheugen op het krijgen van een mooie set kleurpotloden zijn er ook andere doelgroepen die een dergelijk geschenk altijd zullen verwelkomen. Binnen de creatieve branche bijvoorbeeld zijn grafische vormgevers, architecten en leraren tevens erg blij zijn met het krijgen van dit relatiegeschenk. Laat daarbij de kleurpotloden bedrukken met je logo of naam. Andere handige tips: laat pennen graveren, kies voor flexibele potloden of wellicht zijn mini potloden een leuk idee.

Bedrukte potloden in soorten en maten

Bij Bedrukken.nl hebben we ons assortiment kleurpotloden op een zodanige manier vormgegeven dat er voor elke doelgroep een passende kleurpotlodenset leverbaar is. Zoals je gewend bent zullen wij ook kleurpotloden bedrukken in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij naast hoogstaande kwaliteit ook altijd de beste prijs bieden. Onze collectie loopt uiteen van eenvoudige maar in uiteenlopende kleuren leverbare HB-potloden met vaste gum tot de kleurpotloden in een kartonnen koker. Hoogtepunt van onze collectie is ten slotte onze 67-delige potlodenset. Aan welke groep zakenrelaties je deze set ook cadeau doet, hij zal altijd in goede aarde vallen. Of je nou een potlood met gum, een kleurpotloden set of ‘gewoon’ een goedkoop bedrukt potlood wenst, bij Bedrukken.nl kan het allemaal.

Is ECO kleurpotloden met logo bedrukken ook een optie?

Tegenwoordig vormen ecologische relatiegeschenken, ook wel duurzame relatiegeschenken genoemd, een belangrijk topic in de maatschappij. Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over bamboe pennen, eco pennen, eco tassen maar ook houten potloden en andere eco potloden. Een voorbeeld is dit houten polood met gum. Als een bio potlood of naturel potlood niet helemaal is wat je zoekt, bekijk dan eens dit bamboe notitieboekje met pen. Het gerecyclede papier (80 pagina’s) is erg mileuvriendelijk.

Service omtrent bedrukte potloden

Heb je behoefte aan persoonlijk advies over potloden bedrukken met logo? Bij Bedrukken.nl werken we met een minimale afname. Voor de 67-delige potlodenset geldt zelfs dat deze vanaf 5 stuks verkrijgbaar is, een erg kleine oplage! Wij hanteren bovendien snelle levertijden, soms al leverbaar in 4 werkdagen. Voordat jouw order in productie gaat, ontvang je eerst het gratis digitale drukvoorstel. Op deze proefdruk kun je exact zien hoe het logo of tekst eruit ziet. Zo laten we de kleurpotloden met bedrukken naar wens en kom je niet voor verrassingen te staan. Mocht je meer hulp nodig hebben bij een potlood laten bedrukken (of andere originele relatiegeschenken), dan horen we het graag. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op +31 315 200 010 of per mail op [email protected].