Filter
Categorie Laptoptassen Filters
Prijs:
€4 €64

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Laptoptassen bedrukken

Sorteren op:

Laptoptassen bedrukken met logo

Vergroot je naamsbekendheid en laat laptoptassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Hieronder vind je een ruim assortiment laptoptassen, van schoudertassen tot rugzakken. Allemaal geschikt om een laptop mee te verplaatsen. Door het grote drukoppervlak geeft de mogelijkheid om jouw logo pontificaal op laptoptassen te bedrukken. Laptoptassen bedrukken wij al vanaf €2,23 en vanaf 25 stuks.

Het stevig opbergen van je laptop, diverse vakken voor verschillende accessoires, een sterke schouderband en een fraaie uitstraling zijn ongeveer alle aspecten waar een laptoptas aan moet voldoen. Laptoptassen vallen onder de wat luxere relatiegeschenken en lenen zich uitstekend om te bedrukken. Voordat je een keuze maakt uit ons ruime assortiment is het belangrijk om een kleur te kiezen waar je logo goed op uit zal komen. Laat je een wit logo op laptoptassen bedrukken dan is een zwarte laptoptas een uitstekende keuze. Verder is het belangrijk om te bepalen voor welk doeleind de laptoptas ingezet gaat worden. Wil je bijvoorbeeld een open dag op een hoge school promoten, dan is het de goedkoopste optie om te kiezen voor een promotie laptoptas.

Laptoptassen bedrukken in eigen drukkerij

Laptoptassen bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. In onze drukkerij kunnen wij laptoptassen met grootste precisie behandelen. We kunnen hoge kwaliteit garanderen door onze geavanceerde apparatuur. Omdat onze drukkers jarenlange ervaring hebben weten ze precies hoe zij laptoptassen moeten behandelen.

Ben je op zoek naar iets meer informatie over laptoptassen bedrukken. Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij leggen je alles uit over de druktechnieken die we gebruiken en welke laptoptas het beste bij jou past.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact