Nekkussens

Nekkussens, ook wel reiskussens genoemd, worden voornamelijk gebruikt tijdens het reizen. In het vliegtuig, in de bus of in de auto worden nekkussens als comfortabel ervaren. Ook wanneer je op het strand of bij het zwembad ligt, komt een nekkussen goed van pas. De meeste nekkussens zijn opblaasbaar waardoor ze handig mee te nemen zijn. Zelfs thuis worden nekkussens gebruikt. Laat jouw relaties tijdens het zitten ontspannen met een nek kussen. In ons assortiment reisartikelen vind je nekkussens in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij een opblaasbaar reiskussen Coussin, een 2in1 hoofdnekkussen en het nek kussen Traveller. Een nekkussen bedrukken we naar wens. Kies voor een gepersonaliseerd nekkussen met een naam, logo of tekst. Heb je vragen over reiskussens bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Andere artikelen die tijdens het reizen niet vergeten mogen worden zijn draadloze opladers, opvouwbare waterflesjes, beachball sets en EHBO sets.

Oplopende volgorde

7 resultaten

 1. Nekkussen Traveller
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,95 Bij 2500 stuks
 2. Opblaasbaar nekkussen
  Vanaf € 1,33 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,05 Bij 2500 stuks
 3. 2-in-1 Hoofd/nekkussen
  Vanaf € 10,20 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,89 Bij 250 stuks
 4. Opblaasbaar reiskussen
  Vanaf € 2,08 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,34 Bij 1000 stuks
 5. Opblaasbaar reiskussen Coussin
  Vanaf € 4,28 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,04 Bij 500 stuks
 6. Opblaasbaar pvc nekkussen
  Vanaf € 1,95 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,26 Bij 1000 stuks
 7. Nekkussen opblaasbaar
  Vanaf € 1,22 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,92 Bij 2500 stuks

7 resultaten

Kan ik nekkussens laten bedrukken naar wens?

Nekkussens kunnen bedrukt worden naar wens. Kies bijvoorbeeld voor een kleur opdruk met een logo of tekst. Tegenwoordig worden deze bedrukte reiskussens ook met regelmaat ingezet tijdens promotieacties van reisbureaus, reisorganisaties en bedrijven die met alle medewerkers/relaties op pad gaan naar het buitenland. Op deze manier heeft iedereen direct een leuk aandenken en de nekkussens bedrukken wij eenvoudig. Het is mogelijk om direct te bestellen maar wij raden aan om vooraf eerst een offerte aan te vragen, zodat je een goed inzicht hebt in de kosten. Bedrukte nekkussens zijn duurzame relatiegeschenken.

Met nekkussens voorkom je een ongemakkelijke houding tijdens het auto rijden of tijdens een vlucht. Een nekkussen is in de meeste gevallen opblaasbaar, waardoor deze niet veel ruimte in beslag neemt tijdens het reizen. Op zoek naar een opblaasbaar nekkussen? Het nekkussen Traveller is een comfortabel nekkussen. Zet bedrukte nekkussens in als promotie artikelen.

Hoe worden nekkussens bedrukt?

De nekkussens worden via een zeefdruktransfer bedrukt. De nekkussens bedrukken we in eigen drukkerij voor de laagste prijs. Nekkussens bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij diverse nekkussens die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot de naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten.

Een reiskussen bedrukken we in onze eigen drukkerij. Ze worden snel geleverd vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan de bestelling sturen wij een gratis drukvoorstel, waarop een schets staat van het bestelde nekkussen met bedrukking. Wij sturen je het drukvoorstel toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de nekkussens bedrukken.

Contact

Heb je vragen over nekkussens bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. De algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook voor katoenen tassen, goedkope notitieboekjes, eco pennen, usb hubs en opvouwbare paraplus ben je bij ons aan het juiste adres.