Opblaasartikelen met logo

Opblaasbare artikelen zijn niet alleen leuk en opvallend, maar ook uiterst effectief als promotieartikel. Of het nu gaat om strandballen, luchtbedden, of opblaasbare drankhouders, deze items trekken gegarandeerd de aandacht op evenementen, festivals en feestjes. Met jouw logo of ontwerp erop gedrukt, fungeren opblaasartikelen als een levendig reclamemedium dat zich onderscheidt van traditionele promotieproducten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te transporteren, waardoor je merk overal en altijd in de schijnwerpers staat. Bij Bedrukken.nl bieden we niet alleen hoogwaardige bedrukkingen op opblaasbare artikelen, maar ook snelle service en duurzame productie, dankzij onze energieneutrale drukkerij. Kies voor opblaasbare artikelen als promotieartikel en maak een blijvende indruk op jouw doelgroep!

 
 
 
 

4 artikelen

4 artikelen

100% energieneutraal gedrukt

Opblaasbare artikelen, perfect voor evenementen en feesten, worden nu nog milieuvriendelijker geproduceerd! Met onze eigen drukkerij, die volledig draait op duurzame energie van meer dan 500 zonnepanelen, kunnen we opblaasbare artikelen bedrukken met jouw logo of ontwerp en ze snel leveren. Onze opblaasbare producten worden 100% energieneutraal gedrukt, wat betekent dat je met een gerust hart kunt bestellen, wetende dat je bijdraagt aan een schonere planeet. Of je nu op zoek bent naar opblaasbare strandballen, luchtbedden of andere promotionele artikelen, wij bieden hoogwaardige bedrukkingen en snelle service. Kies voor duurzaamheid en impact - kies voor opblaasartikelen van Bedrukken.nl!

Zeefdruk

Zeefdruk is inderdaad een veelgebruikte druktechniek voor het bedrukken van opblaasartikelen. Met zeefdruk kunnen levendige en duurzame afdrukken worden gemaakt op verschillende soorten oppervlakken, waaronder plastic en vinyl, waaruit opblaasbare artikelen vaak zijn gemaakt.

Bij het zeefdrukproces wordt een sjabloon of zeef gebruikt waarop het ontwerp wordt overgebracht. Vervolgens wordt inkt door de openingen van de zeef gedrukt op het oppervlak van het opblaasbare artikel. Dit zorgt voor een scherpe en heldere afdruk van het gewenste ontwerp.

Zeefdruk biedt verschillende voordelen, zoals hoge kleurdekking, duurzaamheid van de afdruk en de mogelijkheid om op verschillende materialen te drukken. Daarom is het een populaire keuze voor het personaliseren van opblaasbare artikelen voor evenementen, promoties en feestjes.

Soorten opblaasartikelen

Er zijn verschillende soorten opblaasartikelen beschikbaar, elk ontworpen voor verschillende doeleinden en gelegenheden. Enkele populaire soorten opblaasartikelen zijn:

  1. Opblaasbare zwembaden: Deze zijn ideaal voor thuisgebruik in de tuin en bieden verkoeling tijdens warme zomerdagen.

  2. Opblaasbare luchtbedden: Deze worden vaak gebruikt voor kamperen, logeerpartijen of als extra slaapruimte voor gasten.

  3. Opblaasbare strandballen: Deze zijn leuk voor strand- en zwembadspelletjes en kunnen ook dienen als decoratie voor strandfeestjes.

  4. Opblaasbare drijvende matrassen: Perfect voor ontspanning op het water tijdens een dagje op het meer, de rivier of op zee.

  5. Opblaasbare dieren en figuren: Deze zijn populair als speelgoed voor kinderen of als decoratieve items voor feestjes en evenementen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van opblaasbare artikelen, maar er zijn nog veel meer opties beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren.

Service Bedrukken.nl

Wil je opblaasartikelen bedrukken met het logo van je bedrijf of met een tekst? Dan ontvangen wij graag jouw ontwerp, zodat wij direct voor je aan de slag kunnen. Bij Bedrukken.nl profiteer je van veel voordelen. Wij leveren niet alleen promotieartikelen van topkwaliteit, ook hanteren wij een snelle levering. Ook als je nog niet zeker weet welke opblaasartikelen je wilt laten bedrukken, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van specialisten denkt graag met je mee. Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected], bel naar +31 315-200010 of stuur ons een berichtje op de live chat.

Laden...