Opblaasartikelen

Bedrukte opblaasartikelen maken alles leuker. Niet alleen voor je relaties thuis, maar ook tijdens zomerse evenementen zorgen ze voor een geweldige sfeer. Leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens het festivalseizoen worden opblaasartikelen regelmatig ingezet. Ook je poolparty maak je compleet met opblaasbare producten. Het zorgt voor een gezellige sfeer in en rond het water. Wil jij ook je promotie laten dobberen? Laat dan opblaasartikelen bedrukken met bedrijfsnaam, logo of tekst. Wil je meer weten over opblaasartikelen bedrukken? Wij informeren je graag. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

12 artikelen

 1. Opblaasbare strandbal
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65 Bij 2500 stuks
 2. Strandbal opblaasbaar
  Vanaf € 0,64 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,51 Bij 5000 stuks
 3. Opblaasbare strandbal Aquatime
  Vanaf € 0,97 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,59 Bij 2500 stuks
 4. Strandbal, 29"
  Vanaf € 2,06 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,63 Bij 1000 stuks
 5. Opblaasbare voetbal
  Vanaf € 1,01 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,81 Bij 2500 stuks
 6. Stoel opblaasbaar Reset
  Vanaf € 6,18 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,39 Bij 250 stuks
 7. Strandbal Magno
  Vanaf € 1,70 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,35 Bij 1000 stuks
 8. Luchtbed Pumper
  Vanaf € 5,77 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,02 Bij 250 stuks
 9. Strandbal XL
  Vanaf € 2,04 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,62 Bij 1000 stuks
 10. Strandbal fruit
  Vanaf € 2,21 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,74 Bij 1000 stuks
 11. Opblaasbaar luchtbed Air White
  Vanaf € 6,32 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,51 Bij 500 stuks
 12. Strandbal Wembley Ø25 cm
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,90 Bij 2500 stuks

12 artikelen

Opblaasartikelen bedrukken naar wens

Opblaasartikelen bedrukken ter promotie van je bedrijf. Bij opblaasartikelen denk je misschien niet direct aan relatiegeschenken. Toch zijn opblaasbare producten met opdruk zeer geschikt als relatiegeschenk en zullen ze zeker de aandacht trekken. De originele promotieartikelen zullen goed ontvangen worden en hebben, voornamelijk in de zomer, een groot bereik.

Bij Bedrukken.nl kan je kiezen uit de volgende opties:

 • Opblaasartikelen bedrukken met bedrijfsnaam
 • Opblaasartikelen bedrukken met logo
 • Opblaasartikelen bedrukken met tekst

Hoe worden opblaasartikelen bedrukt?

Opblaasartikelen bedrukken we in eigen drukkerij en dit kan op verschillende manieren. Bij de meeste opblaasartikelen wordt de druktechniek tampondruk toegepast. Deze druktechniek is geschikt voor elk oppervlak en ondergrond in nagenoeg elke vorm. Opblaasartikelen zijn er in verschillende soorten en maten. Van standaard vormen tot aan originele figuren. Opblaasartikelen mogen niet vergeten worden tijdens een zwembad- of stranddag. Ze zijn heerlijk om op te relaxen in het water, leuk als decoratie en om mee te spelen. Jouw bedrijf kan voor nóg meer plezier zorgen door opblaasartikelen te laten bedrukken met logo of tekst.

Bedrukte zomerartikelen ter promotie

De door jou bedrukte opblaasartikelen worden in de zomer gezien. Ook strandballen zijn populaire reclameartikelen en kunnen geheel rondom bedrukt worden. Zo gaat onze strandbal Jelle bedrukt met jouw bedrijfslogo de hele wereld over. Het voordeel van bedrukte opblaasartikelen is dat ze zowel door jong als oud gebruikt kunnen worden.

Hoe kan ik bedrukte opblaasartikelen bestellen?

Je kan opblaasartikelen direct op onze website bestellen, maar ook door ons een e-mail te sturen of te bellen naar onze klantenservice. Via onze website kan je direct een bestelling plaatsen of eerst vrijblijvend een offerteaanvraag indienen. De volgende stap is het aanleveren van jouw gewenste opdruk. Dit kan een (bedrijfs)naam, logo of tekst zijn. Wij zullen de opblaasartikelen bedrukken in onze eigen drukkerij in Nederland. Wij vinden een snelle levering belangrijk. Houd er rekening mee dat de levering afhankelijk is van het soort opblaasartikel en de bedrukking hoe snel wij de bedrukte opblaasartikelen kunnen leveren. Organiseer je een event dat in de zomer plaatsvindt? Zorg ervoor dat je goed beschermd bent. Draag een zonnebril, bijvoorbeeld onze meest verkochte zonnebril Wayfarer. Vergeet je niet in te smeren met zonnebrand. De zonnebrandcrème Suncare in handige flacon met karabijnhaak is eenvoudig te bevestigen aan je strandtas.

Service Bedrukken.nl

Wil je opblaasartikelen bedrukken met het logo van je bedrijf of met een tekst? Dan ontvangen wij graag jouw ontwerp, zodat wij direct voor je aan de slag kunnen. Bij Bedrukken.nl profiteer je van veel voordelen. Wij leveren niet alleen promotieartikelen van topkwaliteit, ook hanteren wij een snelle levering. Ook als je nog niet zeker weet welke opblaasartikelen je wilt laten bedrukken, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van specialisten denkt graag met je mee. Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected], bel naar +31 315-200010 of stuur ons een berichtje op de live chat.