Onderzetters bedrukken

Onderzetters zijn praktische accessoires die dienen om tafels, aanrechtbladen en andere meubeloppervlakken te beschermen tegen de warmte en vochtigheid die worden gegenereerd door glazen, mokken, ovenschalen en pannen.

5 artikelen

5 artikelen

Hoe worden onderzetters bedrukt?

Het bedrukken van onderzetters kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van het materiaal van de onderzetter. Bij onderzetters gemaakt van hout of metaal wordt vaak gekozen voor gravering als drukmethode. Voor onderzetters van andere materialen, zoals kunststof of keramiek, wordt doorgaans tampondruk toegepast. Onze faciliteiten omvatten zowel bedrukking als graveren, waardoor we in staat zijn om onderzetters in eigen drukkerij te personaliseren.

Het laten bedrukken van onderzetters is niet alleen kosteneffectief, maar heeft ook een breed bereik. Deze bedrukte onderzetters worden vaak gebruikt als relatiegeschenk, maar ook veel horecabedrijven maken er gebruik van als promotieartikel. Door onderzetters te bedrukken met het logo of de naam van een restaurant, café of hotel, worden ze een sfeervol en opvallend element in de gastervaring. Ze dragen bij aan een gezellige ambiance en trekken direct de aandacht van de gasten.

Kan ik onderzetters bedrukken in kleine oplage?

Bij Bedrukken.nl bieden we de mogelijkheid om onderzetters te bedrukken, zowel in grote als kleine oplages. We begrijpen dat je soms geen behoefte hebt aan een grote hoeveelheid bedrukte onderzetters. Daarom kun je bij ons al onderzetters bestellen vanaf slechts 10 stuks. Een voorbeeld hiervan zijn de rpet onderzetters Bahia. Het is echter belangrijk om te onthouden dat hoe groter de oplage is, hoe voordeliger de prijs per onderzetter zal zijn.

Full color onderzetters

Onderzetters kunnen full color worden bedrukt met behulp van digitale print- of sublimatietechnieken.

  1. Digitale print: Deze methode maakt gebruik van geavanceerde printers die het ontwerp rechtstreeks op de onderzetter afdrukken. Met digitale print kunnen levendige kleuren en gedetailleerde ontwerpen worden geproduceerd. Het biedt veel flexibiliteit en is geschikt voor verschillende materialen, zoals kunststof, keramiek en textiel.

  2. Sublimatie: Bij sublimatie wordt het ontwerp eerst afgedrukt op speciaal sublimatiepapier met speciale inkt. Vervolgens wordt het papier met het ontwerp op de onderzetter geplaatst en onder hoge druk en temperatuur gebracht. Onder deze omstandigheden verdampt de inkt en wordt deze geabsorbeerd door het oppervlak van de onderzetter. Dit resulteert in een duurzame en levendige afdruk die niet vervaagt of afbladdert.

Beide technieken bieden de mogelijkheid om onderzetters full color te bedrukken met foto's, afbeeldingen, logo's en andere grafische ontwerpen. Ze zijn ideaal voor het produceren van gepersonaliseerde onderzetters voor promotie, evenementen, bedrijven en particulier gebruik.

Laden...