Ovenwanten bedrukken

Zorg ervoor dat je relaties hun handen niet branden en een hete pan met ovenwanten veilig van het vuur kunnen halen. Ovenwanten zijn onmisbaar in de keuken van je relaties, medewerkers en zakelijke klanten. Ovenwanten zijn er in verschillende maten en materialen. De meest gebruikte ovenwanten zijn van katoen. Ovenwanten kunnen bedrukt of geborduurd worden met het logo van jouw bedrijf. Bedrukte ovenwanten is een origineel cadeau voor elke keukenprins of keukenprinses. Tijdens het koken wordt er altijd aan jouw bedrijf gedacht. Houden je relaties van koken en bakken? Zorg dat ze met een paar bedrukte ovenwanten hun maaltijd veilig kunnen bereiden. Wil je meer weten over ovenwanten bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

2 artikelen

  1. Katoenen ovenhandschoen
    Vanaf € 2,44 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,92 Bij 1000 stuks
  2. Ovenwant van organisch katoen Nevon
    Vanaf € 3,77 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 3,00 Bij 1000 stuks

2 artikelen

Hoe worden ovenwanten bedrukt?

Bij Bedrukken.nl kan je ovenwanten laten bedrukken of borduren met een (bedrijfs)naam, logo of tekst. Wil je de ovenwanten laten bedrukken, dan doen we dat middels transferdruk. Vaak wordt er gekozen voor een logo uit verschillende kleuren zodat de bedrukte ovenwanten direct opvallen. Naast bedrukken, bieden we ook de mogelijkheid om ovenwanten te borduren. Een borduring is slijtvast en hierdoor duurzaam. Voor welke druktechniek je ook kiest, onze ervaren drukkers zorgen ervoor dat elke opdruk mooi tot zijn recht komt. Wij beschikken over een eigen drukkerij en borduurstudio en daarnaast hebben we ovenwanten veelal op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en ovenwanten tegen scherpe prijzen aanbieden. Bedrukte ovenwanten worden vaak in de keuken opgehangen, waardoor ze constant in het zicht zijn. De ontvanger, maar ook vrienden of familieleden die zich in de keuken bevinden worden geconfronteerd met jouw bedrijf.

Hoe snel kunnen bedrukte ovenwanten geleverd worden?

Wij vinden een snelle levering belangrijk. Echter is het afhankelijk van de soort ovenwanten die je bestelt, hoe snel je jouw bedrukte ovenwanten in huis hebt. Sommige ovenwanten vereisen wat meer werk, waardoor de levering wat langer kan duren. Hierbij speelt bijvoorbeeld de gekozen drukmethode een rol. Onder elke ovenwant in ons assortiment hierboven kan je zien hoe snel je jouw ovenwanten met opdruk in huis hebt.

Contact

Bedrukte ovenwanten met logo vallen goed in de smaak en zullen de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Bij Bedrukken.nl bedrukken we ovenwanten in eigen drukkerij, waardoor we ovenwanten van topkwaliteit kunnen aanbieden. Je hebt de mogelijkheid om ovenwanten in een grote of kleine oplage te bestellen. Onze specialisten kunnen je adviseren over het laten bedrukken van ovenwanten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010. We hebben ook een online chat waarop we jouw vragen graag beantwoorden.