Placemats

Een placemat beschermt je eettafel tegen vlekken en knoeien. Een placemat is een functioneel product. Naast dat de handige keukenaccessoire je eettafel beschermt, worden ze ook als decoratie gebruikt. Placemats zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Ze worden zowel thuis als in de horeca gebruikt. Ze hebben een opvallende plek op de tafel, waardoor ze bij relaties en gasten direct in het oog springen. Na het diner zijn ze eenvoudig schoon te maken en kunnen ze weer eenvoudig in de kast gelegd worden. Placemats kunnen we drukken in de gewenste oplage. Heb je vragen over placemats bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook voor andere keuken gerelateerde producten ben je bij ons aan het juiste adres.

Oplopende volgorde

7 artikelen

 1. Sublimatie placemat Lebron
  Vanaf € 0,10 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,06 Bij 25000 stuks
 2. Opvouwbare onderzetter Sekiop
  Vanaf € 0,21 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,14 Bij 10000 stuks
 3. Non-woven placemat Piraat
  Vanaf € 0,30 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,25 Bij 10000 stuks
 4. Vilten placemat Yenka
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32 Bij 5000 stuks
 5. Siliconen placemat Soltex
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,20 Bij 10000 stuks
 6. Katoenen placemat Irsan
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,20 Bij 10000 stuks
 7. Placemat Jakarta
  Vanaf € 1,91 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,18 Bij 1000 stuks

7 artikelen

Hoe worden placemats bedrukt met logo?

Onze placemats worden bedrukt middels een transferdruk. Op deze manier kunnen wij placemats met een mooi eindresultaat leveren en in jouw huisstijl drukwerk garanderen. Een diner extra aankleden en tegelijkertijd reclame maken namens je bedrijf of instelling? Leg bedrukte placemats voorzien van logo neer en maak van je etentje een onvergetelijke gebeurtenis. Er worden regelmatig placemats als horeca-drukwerk ingezet. Placemats bedrukken we in onze eigen hypermoderne drukkerij. Via onze website kun je een offerte op maat aanvragen of bestel placemats direct online.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een opvallende reclamedrager. Denk bijvoorbeeld aan een placemat met fot, een foto op canvas, blueback posters, reclame pennen, ronde stickers, een foto op karton of papieren placemats. Ter promotie en ondersteuning van de marketingacties zijn bedrukte placemats goed geschikt. In plaats van posters drukken of flyers drukken kun je ook kiezen voor placemats in kleine oplages. Door placemats met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope placemats voldoende op voorraad. Alle placemats bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Placemats naar wens laten bedrukken

Placemats A3 naar wens personaliseren met bijvoorbeeld een naam kan met onze placemat Jakarta. De placemat is vervaardigd uit bamboe; qua formaat is het te vergelijken met een a3 liggend. Het bestellen van een kleine oplage is ook mogelijk. Hiervoor kan je een offerte aanvragen via onze website. Wanneer je placemats laat drukken bij ons garanderen wij een snelle levering. Placemats in A3 formaat laten bedrukken met logo en foto's of wil je de placemats dubbelzijdig full colour laten bedrukken? Voor meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden adviseren we je om contact op te nemen met onze verkoopadviseurs.

Kan ik placemats inzetten als promotieartikel?

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte placemats als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de placemats met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de placemats worden gebruikt. Placemats zijn hierdoor een ideaal promotieartikel. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken placemats nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Voorafgaand aan de bestelling zullen wij een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij de placemats bedrukken met jouw logo of reclametekst. Upload eigen ontwerp en stuur ons je logo toe. Zorg ervoor dat je de drukproef vervolgens goed controleert. Na jouw akkoord, zullen we de goedkope placemats bedrukken.

Contact over placemats bedrukken

Heb je vragen over placemats drukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Onze algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook onze andere relatiegeschenken zoals luxe pennen, bureau onderleggers, katoenen tassen, USB sticks en stickers op rol bedrukken we naar wens en worden uiteraard snel geleverd.