8 artikelen

8 artikelen

Pleisters met logo als relatiegeschenk

Pleisters met logo zijn een praktisch en attent relatiegeschenk dat zowel nuttig als memorabel is. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een beurs of een zakelijk evenement, bedrukte pleisters zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Hier zijn een paar redenen waarom pleisters met logo een uitstekende keuze zijn als relatiegeschenk:

  1. Praktisch gebruik: Pleisters zijn een essentieel item in EHBO-kits en komen van pas bij kleine verwondingen en ongelukjes. Door ze te bedrukken met je logo, zorg je ervoor dat je bedrijfsnaam altijd in de buurt is wanneer ze nodig zijn.

  2. Veelzijdigheid: Pleisters zijn geschikt voor allerlei gelegenheden en kunnen gebruikt worden door mensen van alle leeftijden. Ze zijn handig voor thuisgebruik, op kantoor, tijdens het reizen, bij sportevenementen en meer.

  3. Langdurige exposure: Wanneer mensen pleisters met jouw logo ontvangen, zullen ze ze bewaren in hun EHBO-kit of medicijnkastje. Telkens wanneer ze een pleister gebruiken, worden ze herinnerd aan jouw bedrijf of merk, wat zorgt voor langdurige exposure en merkherkenning.

  4. Positieve associatie: Door pleisters als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je geeft om de gezondheid en het welzijn van je klanten, werknemers of zakenpartners. Dit kan een positieve associatie creëren met jouw merk.

Kortom, pleisters met logo zijn een slimme en doordachte keuze als relatiegeschenk, omdat ze praktisch, veelzijdig en memorabel zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het bedrukken van pleisters met jouw logo.

Laden...