Porseleinen mokken bedrukken

Werkzaam in de horecawereld en op zoek naar kwalitatief goede mokken? Dan zijn onze porseleinen mokken precies wat je zoekt. Een porseleinen mok brokkelt minder gemakkelijk af dan een variant van aardewerk. Zeker bij intensief gebruik zoals in de horeca is dit een zeer belangrijk pluspunt. Ook is porselein bij uitstek bestand tegen de afwasmachine en de magnetron. Dit betekent dat het ideale mokken zijn om een bedrukking op achter te laten. Een groot drukoppervlak is dan ook een mooi bijkomend voordeel. En wist je dat je ook voor een bedrukking bij ons aan het juiste adres bent? Wat dacht je van het logo van jouw restaurant? Of de naam van jouw hotel? Voor vragen of advies over porseleinen mokken bedrukken kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  Porseleinen koffiebeker Emanuel
  Vanaf € 3,39 p/st bij 30 stuks
  Vanaf € 2,29 Bij 480 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  Porseleinen beker
  Vanaf € 3,29 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 384 stuks
 3. Porseleinen mok, tweekleurig
  Vanaf € 3,52 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,79 Bij 1000 stuks
 4. Stapelbare automatenmok 160 ml
  Vanaf € 4,36 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,88 Bij 1000 stuks

4 artikelen

Hoe worden porseleinen mokken bedrukt?

Porseleinen mokken kunnen op twee verschillende manieren worden bedrukt, tampondruk en keramische transfer. Het voordeel van tampondruk is dat de mokken goedkoper geproduceerd kunnen worden. Dus wanneer je met een bepaald budget in je hoofd zit, dan is mokken bedrukken met tampondruk de juiste keuze. Het nadeel van tampondruk is dat je gebonden bent aan een kleiner drukformaat en de bedrukking minder duurzaam is dan wanneer je kiest voor een keramische transfer.

Het produceren van een keramische transfer geschiedt in zeefdruk op transfervelletjes. Deze velletjes kunnen wij met water losweken en worden vervolgens handmatig op de mokken geplakt. Zowel bij tampondruk als keramische transfer plaatsen wij de bedrukte mokken in de oven voor een vaatwasmachinebestendig product. Wil je de porseleinen mokken op meerdere plaatsen bedrukken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Een gratis digitale drukproef is een schets van het product met daarop de gekozen bedrukking. Voordat we porseleinen mokken bedrukken, stellen we een digitale drukproef op. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken gaan bedrukken. Na het drukproces sturen we je de bedrukte relatiegeschenken zo snel mogelijk toe. Porseleinen mokken met logo of tekst zijn een echte toevoeging op jouw horecaonderneming. Om eenheid te creëren binnen jouw team van horecatoppers adviseren wij om werkkleding in te zetten en deze te laten bedrukken. Zo zijn bedrukte shirts een populaire keuze van veel bedrijven. In de winter zien we dat met name truien worden ingezet als bedrijfskleding.

Contact

Heb je vragen over porseleinen mokken bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel op +31 315-200010. Porseleinen mokken bedrukt met logo of tekst zijn eyecatchers en ideaal om in te zetten als promotiemateriaal. Ook voor persoonlijk advies staan we voor je klaar. De algemene voorwaarden vind je op onze website.