Porseleinen mokken bedrukken

Porseleinen mokken worden vaak gebruikt in luxueuze settings, zoals chique koffiezaken, restaurants en kantoren. Porselein is een fijnkorrelig en niet-poreus keramisch materiaal dat zeer geschikt is voor het vasthouden van warme dranken zoals koffie en thee. Porseleinen mokken hebben doorgaans een gladde afwerking en bieden een uitstekend oppervlak voor het bedrukken van een logo.

4 artikelen

 • Porseleinen beker wit
  ...
  Bij 384 stuks Vanaf € 2,09
  Bekijk
 • Porseleinen koffiebeker Emanuel wit
  ...
  Bij 480 stuks Vanaf € 2,29
  Bekijk
 • Porseleinen mok, tweekleurig
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 2,79
  Bekijk
 • Stapelbare automatenmok 160 ml
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 2,88
  Bekijk

4 artikelen

Hoe worden porseleinen mokken bedrukt?

Porseleinen mokken kunnen op twee verschillende manieren worden bedrukt, tampondruk en keramische transfer. Het voordeel van tampondruk is dat de mokken goedkoper geproduceerd kunnen worden. Dus wanneer je met een bepaald budget in je hoofd zit, dan is mokken bedrukken met tampondruk de juiste keuze. Het nadeel van tampondruk is dat je gebonden bent aan een kleiner drukformaat en de bedrukking minder duurzaam is dan wanneer je kiest voor een keramische transfer.

Het produceren van een keramische transfer geschiedt in zeefdruk op transfervelletjes. Deze velletjes kunnen wij met water losweken en worden vervolgens handmatig op de mokken geplakt. Zowel bij tampondruk als keramische transfer plaatsen wij de bedrukte mokken in de oven voor een vaatwasmachinebestendig product. Wil je de porseleinen mokken op meerdere plaatsen bedrukken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Laden...