Regenjassen

Regen, regen, en nog eens regen... Nederland staat bekend om de regen. Toch moeten we regelmatig naar buiten om naar het werk te gaan, boodschappen te halen, de kinderen naar school te brengen en de hond uit te laten. Weer of geen weer; we moeten eruit. Regenkleding is de oplossing. Zo geven poncho’s genoeg bewegingsvrijheid, zodat ze ook geschikt zijn om te dragen tijdens het fietsen. Veel van de poncho’s worden geleverd in een plastic zakje of kunststof bal zodat ze eenvoudig mee te nemen zijn. In ons assortiment vind je verschillende soorten regenkleding. Een opvouwbare poncho in zakje, EVA regenjas, reflecterende bal met poncho, biologisch afbreekbare poncho of een wegwerp regenponcho met opbergtasje behoren o.a. tot het assortiment. Misschien is regenkleding niet direct het eerste waar je aan denkt, maar de kleding is zeer geschikt als relatiegeschenk. Bescherm je relaties tegen de regen. Profiteer van de regen want op regenachtige dagen maken je relaties reclame voor jouw bedrijf. Gezien de vele regen zal er regelmatig gebruik worden gemaakt van regenkleding. Op deze manier zullen veel verschillende mensen de bedrukte regenkleding zien. Wil je meer informatie over regenkleding bedrukken? Je kan contact opnemen met ons. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Oplopende volgorde

10 resultaten

 1. Poncho bal
  Vanaf € 0,69 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,56 Bij 2500 stuks
 2. Poncho in zakje
  Vanaf € 0,37 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,33 Bij 5000 stuks
 3. Nood poncho
  Vanaf € 0,53 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,45 Bij 5000 stuks
 4. Ziva wegwerp regenponcho met opbergtasje
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41 Bij 5000 stuks
 5. Poncho
  Vanaf € 4,42 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,98 Bij 500 stuks
 6. Regenjas Majestic
  Vanaf € 8,45 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,75 Bij 250 stuks
 7. Peva poncho
  Vanaf € 3,60 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,16 Bij 500 stuks
 8. Opvouwbare transparante wegwerp poncho
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,36 Bij 5000 stuks
 9. PVC poncho in bal
  Vanaf € 1,01 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,72 Bij 2500 stuks
 10. Light Softshell Jacket heren
  Vanaf € 124,32 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 108,34 Bij 100 stuks

10 resultaten

Kan ik regenkleding met logo bedrukken?

Regenkleding kan je laten bedrukken met een naam, logo of tekst. Bedrukte poncho's of regenjassen; ze zorgen ervoor dat je niet van de regen in de drup belandt. Want na regen komt zonneschijn. Kies voor regenkleding met logo en vergroot eenvoudig je naamsbekendheid. Regenkleding kan uitstekend ingezet worden tijdens festivals, evenementen en outdoor-activiteiten. Wanneer de regen met bakken uit de hemel komt is het wel zo prettig om regenkleding bij de hand te hebben. Hoe prettig is het dan als jouw logo of tekst erop staat. Regenkleding is daarom prima te gebruiken als promotieartikel.

Een poncho in kunststof bal aan een karabijnhaak is eenvoudig mee te nemen. De opvouwbare poncho met lange mouw is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De minimale afname is 100 stuks. Niet de regen poncho zelf maar de kunststof bal wordt bedrukt. Liever een kleine oplage ponchos bedrukken met een opvallende kleuren bedrukking? Wij adviseren je om contact met ons op te nemen of online een offerte aanvraag in te dienen. De bal met poncho kent een snelle levertijd.

Waar wordt regenkleding bedrukt?

Regenkleding als werkkleding bedrukken wij tegen de laagste prijs in eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen we erg snel schakelen. Daarnaast beschikken wij tevens over een ruime voorraad regenkleding waardoor wij ook je kunnen verzekeren van een snelle levering. Voordat we regenjassen bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale proefdruk is een schets van de regenkleding met logo of tekst. Deze wordt opgemaakt door onze grafische vormgevers. Na akkoord, zullen we de kleding bedrukken met logo.

Contact

Heb je vragen over regenkleding bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010. Wij helpen je graag verder. De algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook andere relatiegeschenken zoals eco pennen, handschoenen en sjaals, fleece dekens, softshell jassen en sportkleding bedrukken we naar wens.